31 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ! Την ώρα του EwG, ο Τσακαλώτος τα… έτσουζε σε μπαρ

Ανάγκη για λίγη χαλάρωση φαίνεται πως είχε το βράδυ της Πέμπτης ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το Euroworking Group ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.


ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΣΥΛΟ! Ανήλικος λάθρο έβγαλε μαχαίρι στη Σούδα της Χίου

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Τετάρτης στον καταυλισμό μεταναστών στην Σούδα της Χίου, κατά την διάρκεια διαπληκτισμού μεταξύ μεταναστών, όταν ένας ανήλικος απείλησε να επιτεθεί σε έναν μεγαλύτερό του άνδρα με ένα μικρό κουζινομάχαιρο που είχε στην κατοχή του.


Μάθημα ζωής από τον τραγικό πατέρα του τροχαίου με την Πόρσε - ΒΙΝΤΕΟ

Την οικογένεια του 17χρονου οδηγού που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, πριν από λίγες ημέρες, επισκέφθηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου χθες το βράδυ. Από το μοιραίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νέοι, ενώ άλλος ένας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Γερμανία: Συνελήφθη Σύρος πρόσφυγας, ύποπτος για τρομοκρατικό χτύπημα

Ένας Σύρος πρώην φοιτητής, ηλικίας 36 ετών, που είχε καταθέσει αίτημα για χορήγηση ασύλου και σε βάρος του υπήρχαν ήδη υποψίες ότι έκανε προπαγάνδα για λογαριασμό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, θεωρείται επίσης ύποπτος ότι ήθελε να διαπράξει μια επίθεση στη Γερμανία, έγινε σήμερα γνωστό από τη γερμανική δικαιοσύνη.


Πρετεντέρης: Βαποράκια

"Όταν δε μπορείς να μοιράσεις δύο γαϊδουριών άχυρα,τότε φταίνε τα βαπόρια,τα βαποράκια άντε και οι ψαρόβαρκες" γράφει ο Γ.Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Φράγκος Φραγκούλης: Θηρίο που ψυχορραγεί η Τουρκία – ΒΙΝΤΕΟ

Η Τουρκία ακολουθεί το δόγμα «θέλω και αρπάζω» τονίζει στον ΑΝΤ1 ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης.

Ποια σειρά του ΑΝΤ1 κόβεται λόγω… Survivor

Το Survivor πραγματικά «σαρώνει» στους πίνακες τηλεθέασης και ουσιαστικά πολλές φορές παίζει μόνο του μπάλα, με αποτέλεσμα τα προγράμματα στα ανταγωνιστικά κανάλια να κάνουν πολύ χαμηλές πτήσεις και να αρχίσουμε να μετράμε παράπλευρες απώλειες.

Κύπρος: Το καθεστώς των βρετανικών βάσεων στο διαπραγματευτικό πλαίσιο για το Brexit

Ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, κατά τη χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία του με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών για τις κυπρο-βρετανικές σχέσεις μετά το Brexit


Το βίντεο του Survivor για την Ειρήνη Κολιδά -Ολες οι στιγμές της [βίντεο]

Η Ειρήνη Κολιδά είναι εκτός Survivor, εξαιτίας του τραυματισμού της μετά το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο.


Στον ΣΚΑΪ… κλαίνε για το «Survivor»

Τρελές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης για το «Survivor» ανεβάζοντας έτσι τον ΣΚΑΪ στην κορυφή της κατάταξης. Και ενώ θα είχαν πολλούς λόγους στο κανάλι του Φαλήρου να το γλεντούν, φαίνεται ότι υπάρχει αναστάτωση καθώς μπαίνουν οι τηλεθεατές, αλλά δύσκολο να μπουν τα χρήματα που έχει κοστίσει.

ΝΔ: «Ανίκανη η Κυβέρνηση να οργανώσει και να λειτουργήσει τον ΕΦΚΑ»

Η τρίτη παράταση που δίνεται από την αρχή του χρόνου για την καταβολή εισφορών δεν είναι δείγμα ευαισθησίας της Κυβέρνησης, είναι απόδειξη του αδιέξοδου του νόμου Κατρούγκαλου αναφέρει η Πειραιώς


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ; Επαναπατρισμός στην Ελλάδα 33 αρχαιοτήτων που κατασχέθηκαν στην Γερμανία [εικόνες]

Σύνολο με 33 σημαντικά αγγεία που χρονολογούνται τα περισσότερα από την ύστερη Μυκηναϊκή εποχή καθώς και άλλες κινητές αρχαιότητες, που αποτελούν προϊόντα λαθρανασκαφής, διακινήθηκαν παράνομα και κατασχέθηκαν στην Γερμανία, παραδόθηκαν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

ΑΨΟΓΟΙ! Πρωταπριλιάτικα αστεία... τέλος, σε εφημερίδες της Σουηδίας και της Νορβηγίας

Με ανακοίνωσή τους ο σουηδικός και ο νορβηγικός τύπος ενημέρωσαν, ότι δεν θα συμμετάσχουν στην παράδοση της Πρωταπριλιάς, όπου συνηθίζεται οι εφημερίδες να κυκλοφορούν με ψεύτικες ειδήσεις λόγω της ημέρας.


ΠΙΚΡΑ! Ποια «γαλάζια» βουλευτής άνοιξε… πυρ κατά του Άδωνι

[Εντάξει κυρία μου μπορεί να μην υπέπεσε στην αντίληψή του το συγκεκριμένο...]

Πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, άνοιξε βουλευτής της ΝΔ!

Ο λόγος για την...

Ο αστυνομικός- ήρωας της Χίου: Σκέφτηκα μόνο να σώσω μια ανθρώπινη ζωή. Έκανα το καθήκον μου

Ο αστυνομικός που όρμησε πάνω στον πρόσφυγα τη στιγμή που εκείνος τυλίχθηκε στις φλόγες νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα και ο ίδιος

Η εικόνα του Σύρου πρόσφυγα που έβαλε φωτιά στο σώμα του για να αυτοκτονήσει θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του ανθρώπου που έτρεξε για να τον σώσει.


ΕΠΟΣ! Και ο Μηταφίδης πήρε την «13η σύνταξη» ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ!

Το "θα επιστραφεί" στη δήλωσή του αποδεικνύει ότι δεν την έχει επιστρέψει ακόμα! «Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος, που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί, ας ψάξουν να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά»


Η Ισπανία δικαιούται να ασκήσει βέτο για την έξοδο του Γιβραλτάρ από την ΕΕ

Καμία συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και της Μ. Βρετανίας δεν μπορεί αυτομάτως να εφαρμοστεί για την έξοδο του Γιβραλτάρ, αν πρώτα δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ισπανίας και Ηνωμένου Βασιλείου.


ΜΠΑ; ΝΕΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΕΣ; Μουζάλας: Πρέπει να φτιαχτεί κλειστό κέντρο κράτησης μεταναστών στη Χίο

«Προϋπόθεση για να λειτουργήσει το άσυλο είναι η δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης μεταναστών. Καλούμαστε να ξαναδούμε, κάτω από καινούργια ωριμότητα, το ζήτημα».


ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΪΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ! Γλέζος σε Ιερώνυμο: Θέλω θρησκευτική κηδεία

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και η συζήτηση περιεστράφη γύρω από πολλά θέματα της επικαιρότητας στην Ελλάδα

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μανώλης Γλέζος.


ΒΙΝΤΕΟ-Η απίθανη φάρσα του Αντετοκούνμπο που του γύρισε μπούμερανγκ

Ο “Greek freak” συνεργάστηκε με το αναψυκτικό “Mountain Dew”, κάνοντας πλάκα σε... αθώους πολίτες, που βρέθηκαν σε μια στάση λεωφορείου στο Μιλγουόκι.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιούχαραν τον Σταθάκη στην Πτολεμαΐδα! Οργισμένοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ

- Επεισοδιακή είναι η επίσκεψη Σταθάκη στην Πτολεμαΐδα
- Από νωρίς εργαζόμενοι της ΔΕΗ τον περίμεναν έξω από την Περιφερεια
- Κρατούν πανό με συνθήματα κατά τη πώλησης της ΔΕΗ
- Μόλις έφτασε ο Υπουργός άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν
- Φωτογραφίες και βίντεο από τη "θερμή" υποδοχή Σταθάκη

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Πάγκαλος: Στ' @ρχιδι@ του ο κόσμος για τον Μπελογιάννη!

«Ποιος είναι, ο Ιησούς;» διερωτήθηκε στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τα κομμούνια βγάλανε φλύκταινες

Ο αθυρόστομος Θεόδωρος Πάγκαλος το... διέπραξε εκ νέου.


Άγριος ξυλοδαρμός φοιτητή από κουκουλοφόρους

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 20χρονος φοιτητής από κουκουλοφόρους στην περιοχή των Ελληνορώσων. Σύμφωνα με καταγγελίες [ΔΕ: Καταγγελίες από ποιούς; Προφανώς από αριστερούς συντρόφους... άρα έχουμε ξύλο μεταξύ κόκινων και καφέ τραμπούκων... για να ξέρουμε για τι μιλάμε], η ομάδα που επιτέθηκε στον Αλέξιο Λάζαρη ήταν τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών, οι οποίοι φέρονται να χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας τον νεαρό φοιτητή, λίγες ώρες μετά την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Μεσογείων.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ! Τουρκικό ναρκαλιευτικό κατέπλευσε στην Πάτρα αλλά δεν ύψωσε την ελληνική σημαία

Νέα τουρκική πρόκληση σήμερα στην Πάτρα καθώς πλοίο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που κατέπλευσε στο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας δεν ύψωσε την ελληνική σημαία ως είθισται για κάθε πλοίο που «δένει» σε λιμάνι και το οποίο υψώνει και τη σημαία της χώρας στην οποία βρίσκεται.


ΠΑΛΙ ΡΑΚΕΣ ΕΠΙΝΕΣ ΡΕ; Πολάκης μαινόμενος εναντίον Στουρνάρα! "Παραιτήσου! Είσαι η πέμπτη φάλαγγα του ΔΝΤ"!

Σφοδρή επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, εναντίον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.
Όλα ξεκίνησαν με τις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με το "γενναιόδωρο" ασφαλιστικό και την ανάγκη μεταρρύθμισής του. Χαρακτηριστικά ο διοικητής της ΤτΕ τόνισε πως "οι συντάξεις είναι ακόμη μεγάλες", με την κυβέρνηση να τιου απαντά σε υψηλούς τόνους.

TI ΝΑ ΠINEI ΑΡΑΓΕ; Πετρόπουλος: Ο ΕΦΚΑ έφερε πλεόνασμα 50 εκατ. ευρώΠετρόπουλος: Ο ΕΦΚΑ έφερε πλεόνασμα 50 εκατ. ευρώ


[Για γέλια οι δικαιολογίες του: Μειώθηκαν οι εισφορές αλλά αυξήθηκαν τα έσοδα γιατί πολλοί που χρώσταγαν άρχισαν να πληρώνουν... συγκίνηση!]

Πλεόνασμα 50 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), τον Φεβρουάριο του 2017, αντί για προϋπολογισμένο έλλειμμα πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας σε συνέδριο του Economist για το ασφαλιστικό.

Επιστάτης σχολείου στην Τουρκία κακοποίησε 50 κορίτσια ηλικίας έως 12 ετών

Σοκ προκαλεί η είδηση για την αρρωστημένη δράση ενός επιστάτη σε δημοτικό σχολείο στην επαρχία Ντερίκ στη νοτιοανατολική Τουρκία ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 50 κοριτσιών ηλικίας οχτώ έως δώδεκα ετών.


Η διαχείριση της ιστορικής μνήμης από την ΝΔ.... πάλι καλά που δεν ακούσαμε το γνωστό «τιμάμε την Αριστερά και τους αγώνες της»

Του Σάκη Μουμτζή

Η αφωνία της Νέας Δημοκρατίας στην αναστήλωση του πατρικού του Ν.Μπελογιάννη, που έγινε με δαπάνες της Βουλής των Ελλήνων, ανέδειξε το πρόβλημα που υφείρπε εδώ και τρεις δεκαετίες σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Δηλαδή, στο πώς προσεγγίζει και πώς αποτιμά η συντηρητική παράταξη, μετά την Μεταπολίτευση, τα όσα έγιναν στην δεκαετία 1940-1950.


Που βρίσκονται σήμερα το Ακάνθινο Στεφάνι, το Τίμιο Ξύλο και η Χλαμύδα του Χριστού

Περίπου 2000 χρόνια μετά, το Ακάνθινο Στεφάνι, το Τίμιο Ξύλο και η Χλαμύδα υπάρχουν ακόμη, για να μας θυμίζουν το Γολγοθά, τον πόνο, την αδικία και κατ΄ επέκταση την Ανάσταση, την ελπίδα, τη δύναμη.

Η στιγμή της σύγκρουσης -Φορτηγό πλοίο χτυπάει και βυθίζει μικρό επιβατικό σκάφος στη Νικαράγουα [βίντεο]

Επιβάτης μικρού επιβατικού σκάφους κατέγραψε με κάμερα τη στιγμή που ένα φορτηγό πλοίο τους εμβολίζει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Νικαράγουα και συγκεκριμένα στον ποταμό Escondido.

Οι Μεγαλομανείς υπουργοί του Τσίπρα με το Σύνδρομο… Ομπάμα! (photos ντοκουμέντο)

Ακόμη ένα δείγμα του μοναδικού στα χρονικά Βοναπαρτισμού, Εξουσιομανίας αλλά και Μεγαλομανίας που επιδεικνύουν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα.

Τράκαρε το βαν με Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου στις Βρυξέλλες

Σοβαρό ατύχημα είχαν αργά χθες το βράδυ οι «Μαχητές» της κυβέρνησης όταν αυτοκίνητο με το οποίο επέστρεφαν στην κατασκήνωσή τους μετά τη δοκιμασία στο EuroWorking Group, συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα


Ο θανατοποινίτης μαζί με τον Μπελογιάννη T. Λαζαρίδης κράζει τον Τσίπρα: «Είναι επικίνδυνος-Οδηγούμαστε σε χάος και εμφύλιο»

«Πριν αποφασίσουμε να κάνουμε μνημείο στο Μπελογιάννη πρέπει πρώτα να κάνουμε μνημείο στο συνταγματάρχη Ψαρρό και στις ηρωίδες μανάδες της Ηπείρου που εκτελέστηκαν γιατί προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά από το παιδομάζωμα»

Ο γεννημένος το 1928 Τάκης Λαζαρίδης, που υπήρξε συγκρατούμενος του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ Νίκου Μπελογιάννη, καθώς και συγκατηγορούμενος στην περιβόητη δίκη του Φεβρουαρίου του 1952 μίλησε για όλους και για όλα και προειδοποίησε για την πορεία της χώρας.


ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΡΑΓΕ; Κυβέρνηση: Οι Θεσμοί επιστρέφουν -Μεγάλη Τετάρτη τα μέτρα στη Βουλή

Τη Μεγάλη Εβδομάδα -πιθανότατα τη Μεγάλη Τετάρτη- αναμένεται να κατατεθούν προς άμεση ψήφιση τα μέτρα στη Βουλή, σύμφωνα με την κυβέρνηση. «Είναι μια πιθανότητα, όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της διαπραγμάτευσης», λένε χαρακτηριστικά.


Συνελήφθη ο δράκος με το ποδήλατο -Προσποιούμενος τον αστυνομικό ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες

Συνελήφθη χθες Πέμπτη 30 Μαρτίου στην Αθήνα ένας 33χρονος Ελληνας που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη βία κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία και αντιποίηση.


Κικίλιας: Θα αναζητηθούν ευθύνες για το ξεπούλημα της ΔΕΗ [βίντεο]

«Οι ευθύνες για το ξεπούλημα της ΔΕΗ θα αναζητηθούν», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.


Οταν ο Πάνος του Survivor έπαιζε ράγκμπι στην πλατεία Αριστοτέλους [βίντεο]

Πολλοί έχουν χλευάσει την ιδιότητα του Πάνου Αργιαννίδη, που δηλώνει μάνατζερ ράγκμπι στην Ελλάδα, ωστόσο ένα βίντεο μας δείχνει ότι όντως αυτή είναι η δουλειά του.


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ! Ο Δώνης απάντησε για την εξαφάνισή του - «Εχασα το κινητό μου»

Ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε καλεσμένος σε σεμινάριο σπουδαστών αθλητικής δημοσιογραφίας και απάντησε για την εξαφάνισή του, η οποία απασχόλησε τις προηγούμενες μέρες.


ΒΙΝΤΕΟ-Οταν ο Τσακαλώτος απειλούσε να παραιτηθεί αν το αφορολόγητο έπεφτε από τα 9.000 ευρώ

Ακριβώς έναν χρόνο πριν, τον Απρίλιο του 2016, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι θα επανεξετάσει την παραμονή του στην κυβέρνηση, εάν παραβιαστούν σοβαρές κόκκινες γραμμές της διαπραγμάτευσης, όπως  η διαφύλαξη του αφορολόγητου ορίου.


Ινδία: Αγρια δολοφονία στη μέση του δρόμου - Τσακώθηκαν για την προτεραιότητα [βίντεο]

Στην Ινδία, υπάρχει ένας διαπληκτισμός στους δρόμους, ο οποίος καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα ανά 3,6 λεπτά. Σε πολύ υψηλά νούμερα βρίσκονται μάλιστα και οι νεκροί από διαφωνίες στους δρόμους. Ενα ακόμη περιστατικό, με νεκρό έναν οδηγό ταξί, ήρθε να προστεθεί σε αυτή τη μαύρη λίστα.


Βιασμός 22χρονης στο Γκάζι – Ο δράστης έριξε το “χάπι του βιασμού” στο ποτό της

Η 22χρονη φοιτήτρια είχε βγει για να διασκεδάσει με συμφοιτητές της σε μπαρ στο Γκάζι. Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς κάποια στιγμή ένοιωσε ζάλη και τότε άρχισε το κακό.
Η νεαρή φοιτήτρια δεν υποψιάστηκε ότι κάποιος την είχε ναρκώσει. Ένας νεαρός προθυμοποιήθηκε να την πάει ως το σπίτι της.


Προσαγωγές της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση που σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων.


Ορατός με γυμνό μάτι ο κομήτης της… Πρωταπριλιάς – Θα περάσει σε κοντινή απόσταση από τη Γη - ΦΩΤΟ

Ως ένα ενδιαφέρον διαστημικό σώμα «με πολύ όμορφο πρασινωπό χρώμα» θα αντικρίσουν τον επερχόμενο κόμητη 41Ρ Τατλ-Τζιακομπινί-Κρέζακ οι ερασιτέχνες αστροπαρατηρητές, οι επαγγελματίες αστροφυσικοί και οι λοιποί επιστήμονες.

Βρετανία ρε φίλε! Ο άλλος θυμήθηκε να αλλάξει φύλο στα 90 του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας βετεράνος του δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου αποφάσισε να αλλάξει φύλο στα 90 του χρόνια.

Πρόκειται για την Πατρίτσια Ντέιβις, η οποία γεννήθηκε ως Πίτερ στο Λισεστερσάιρ ωστόσο πέρασε ολόκληρη τη ζωή της ως άντρας και παρά το γεγονός ότι ήδη την ηλικία των 3 ετών γνώριζε ότι ήταν γυναίκα.


ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης εκβιάζει τους γιατρούς στο Γ.Ν. Ζακύνθου να κάνουν χειρουργεία

Όπως καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ, οι χειρουργοί στο Νοσοκομείο Ζακύνθου αρνούνται να πραγματοποιήσουν χειρουργεία επειδή υποπτεύονται ότι υπάρχει πρόβλημα ότι τα αέρια της κεντρικής παροχής είναι τοξικά! Αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας που εξήγγειλε άνοιγμα των χειρουργείων, τους πιέζει να ξεκινήσουν. Ταυτόχρονα, τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Κυπαρισσίας.


Σήμερα ψάλλεται ο Ακάθιστος Ύμνος- Μύθοι και Θρύλοι

Ακάθιστος ύμνος επικράτησε να λέγεται ένας ύμνος «Κοντάκιο» της Ορθόδοξης Εκκλησίας, προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, από την όρθια στάση, που τηρούσαν οι πιστοί κατά τη διάρκεια της ψαλμωδίας του. Οι πιστοί έψαλλαν τον Ακάθιστο ύμνο όρθιοι, υπό τις συνθήκες που θεωρείται ότι εψάλη για πρώτη φορά, ενώ το εκκλησίασμα παρακολουθούσε όρθιο κατά την ακολουθία της γιορτής του Ευαγγελισμού, με την οποία συνδέθηκε ο ύμνος.


Στα ίχνη του Βασίλη Παλαιοκώστα η Αντιτρομοκρατική – Που εστιάζονται οι έρευνες

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στον Βόλο και στα περίχωρα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θέλουν τον διαβόητο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα να κρύβεται στην ευρύτερη περιοχή.

Το αυτοπραξικόπημα του κ. Μαδούρο

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ

Πριν από λίγες μέρες συνάντησα σε χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπου έχει βρει καταφύγιο, έναν πρώην υπουργό της κυβέρνησης του Ούγο Τσάβες, ο οποίος μου είπε πως «ο Μαδούρο δεν θα επιτρέψει να γίνουν εκλογές στη Βενεζουέλα, για τον απλούστατο λόγο ότι γνωρίζει πως αν χάσει την εξουσία θα βρεθεί στη φυλακή».


Ο τσακωμός που οδήγησε στο «ναυάγιο» κι η χλιαρή διάψευση του Μαξίμου

Σε διάψευση των πληροφοριών ότι η εμπλοκή στο Euroworking Group της Πέμπτης που οδήγησε στο να μην υπάρξει απόφαση για επιστροφή από Δευτέρα της Τρόικας οφείλεται σε διαφωνία Τσακαλώτου-Τσίπρα για το θέμα των συντάξεων προχώρησαν κυβερνητικοί κύκλοι.


Γιατί ο Μπόμπολας δεν έχει κανένα παράπονο (και) από τον ΣΥΡΙΖΑ 0

Δεν μπορώ να ξεχάσω τους έμμισθους τρωγλοδύτες του διαδικτύου που «έλουζαν» με κοσμητικά επίθετα και κατηγορούσαν ως «υπαλλήλους του Μπόμπολα» όλους εκείνους που δήλωναν την αντίθεσή τους με το κίνημα «δεν πληρώνω».


Καρέ – καρέ η εντυπωσιακή επιχείρηση μεταφοράς ασθενούς με ελικόπτερο από φορτηγό πλοίο – ΒΙΝΤΕΟ

Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, τύπου S70B, Aegean Hawk, μετά από αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), μετέφερε ασθενή που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από το φορτηγό πλοίο JUNO, σημαίας Μπαχάμες, το οποίο έπλεε στο στενό Καφηρέα.

Τους ξεσήκωσε με το βιολί του – Ο Κρητικός που έπαιξε το «κοκοράκι» μοναδικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσίασε τους κριτές του «Κάνε μου Like», αλλά και την Ανίτα Πάνια ο Κρητικός Μανώλης Φαντάκης, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή με το βιολί του και τις κρητικές μαντινάδες του.

Σόιμπλε: Η ΕΕ θα πρέπει να υιοθετήσει σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις για το Brexit

O Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα ότι η ΕΕ θα πρέπει να υιοθετήσει σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις με τη Βρετανία για την έξοδό της από το μπλοκ έπειτα από 40 χρόνια που ήταν μέλος του.