27 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! Ο Τσίπρας τάζει γαμ@στρώνα στα ΣΥΡΙΖΟπουλα

Κανονικό γαμ@στρώνα! Δεν είναι αστείο! Δείτε τι υποσχέθηκε στο συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:

BINTEO-Χωρίς ντροπή ο ξεφτίλας Τόσκας

Ο Υπουργός Ν. Τόσκας όταν έλεγε ότι κάποιοι θέλουν να δώσουν όσο όσο την ΕΛΒΟ:

KATANTIA! Βαρουφάκης σε κανάλι της Βενεζουέλας: Γνώριζα από πριν ότι θα έκλειναν οι τράπεζες και τα ΑΤΜ [εικόνα]

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, από το Εκουαδόρ όπου βρίσκεται, έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας Telesur και μίλησε για το «εναλλακτικό σχέδιο» που είχε το 2015, υποστηρίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά είχε συμφωνήσει να εφαρμοστεί.

ΚΛΑΜΑ! Δένδιας: Το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό γράφτηκε στο εξωτερικό - Τι απάντησε ο υπουργός Οικονομίας

Το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό γράφτηκε εκτός Ελλάδας και μεταφράσθηκε από νομικό γραφείο, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, στη συζήτηση που γίνεται στην ολομέλεια της Βουλής, προσθέτοντας ότι εγράφη εν αγνοία της ελληνικής πραγματικότητας και ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιτύχει.


Ανταλλαγή «πυρών» Σπυράκη – Παππά μέσω twitter

Επίθεση εξαπέλυσε στην ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μέσω twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παπάς.

Εκρυθμη η κατάσταση στα Σκόπια -Εισβολή οπαδών του Γκρούεφσκι στη Βουλή

Εθνικιστές διαδηλωτές εισέβαλαν στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, αφού οι βουλευτές του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας εξέλεξαν, για πρώτη φορά, έναν Αλβανό πρόεδρο της Βουλής.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΠΑΟΚ διέλυσε 4-0 τον ΠΑΟ και πέρασε στον τελικό


Που είναι ο Κουτρουμπής που τον ξεφτίλισε ο Μπίσεσβαρ να μας πει ότι είναι καλύτερη ομάδα;

Το 2-0 του ΠΑΟ στην Λεωφόρο δεν... έφτανε τελικά, καθώς ο εντυπωσιακός ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-0 τους «πράσινους» και πέρασε αυτός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.


Λαζαρίδης: Συγκοινωνούντα δοχεία Podemos και ΣΥΡΙΖΑ- Στηρίζουν Μαδούρο

Μέσω twitter επιτέθηκε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης στη κυβέρνηση μετά τη στήριξη βουλευτών της κυβέρνησης στο καθεστώς Μαδούρο.


ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ψαριανός: «Θα πάρει 50% ο Μητσοτάκης στις εκλογές –Ούτε ο ίδιος μπορεί να μην το θέλει»

Για την σοσιαλδημοκρατία, την παρουσία του στο Ποτάμι, τις συζητήσεις που γίνονται και την ΝΔ στις επόμενες εκλογές μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός.


ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛ.; Μέι: Οι άλλες 27 ευρωπαϊκές χώρες ενώνονται εναντίον μας

Απάντηση στο σχόλιο της Μέρκελ περί ψευδαισθήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, έδωσε η Τερέζα Μέι.

Σε μια ομιλία της στο Λιντς, η Μέι δήλωσε ότι «Οι άλλες 27 ευρωπαϊκές χώρες ενώνονται εναντίον μας» στέλνοντας σαφή απάντηση σε σχόλιο της Γερμανίδας καγκελάριου Άγκελα Μέρκελ για τις «ψευδαισθήσεις» που τρέφει η Βρετανία για τη μελλοντική σχέση της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Γαλλικό κανάλι αποσύρει δημοσιογράφο γιατί στήριξε δημόσια Μακρόν [εικόνες]

Δέκα ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο της προεδρικής εκλογής, το ιδιωτικό κανάλι της Γαλλίας CNews (Ομιλος Canal+) αποφάσισε να αποσύρει την κεντρική παρουσιάστρια και σταρ Οντρεϊ Πουλβάρ ως τις 7 Μαίου.

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Λυκείου Γλυφάδας [εικόνες & βίντεο]

Φωτιά ξέσπασε σε διώροφο λεωφορείο που μετέφερε 67 μαθητές και τους συνοδούς τους από το  3ο Λύκειο Γλυφάδας.

Το διώροφο  λεωφορείο κινούνταν στην περιμετρική της Πάτρας. Στο ύψος του κόμβου της Οβρυάς με κατεύθυνση προς Αθήνα τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από άγνωστες συνθήκες.


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Του έπεσε το σακουλάκι με τα ναρκωτικά... μπροστά στον δικαστή

Τη μάλλον ατυχή απόφαση να πάρει μαζί του στο δικαστήριο τα ναρκωτικά του, τη μέρα που κλήθηκε να απολογηθεί για μια απλή παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, θα πληρώσει πολύ ακριβά ένας 39χρονος Αμερικανός από το Κλίβελαντ του Οχάιο.

Το κουίζ της βιολόγου: Πού είναι το φίδι στην εικόνα;

Μία συνηθισμένη εικόνα από τη φύση που ενδέχεται να κρύβει θανατηφόρους κινδύνους για τον άνθρωπο

Σάλος με τη θεματική εβδομάδα για τις "έμφυλες ταυτότητες" στα σχολεία

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να εισάγει θεματική εβδομάδα για την ενημέρωση των μαθητών Γυμνασίου, κυρίως σχετικά με τον άξονα που αφορά στις έμφυλες ταυτότητες.

Σάλος στην Βουλή για «φωτογραφική» τροπολογία υπέρ Σαββίδη για την ΣΕΚΑΠ

Μια απίστευτη κοινοβουλευτική «μεθόδευση» επιχείρησε να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τροπολογία που παλαιότερα είχε κατατεθεί από τρεις βουλευτές της κυβέρνησης, αλλά είχε αποσυρθεί εν μέσω αντιδράσεων.


Οι Φρουροί του Αιγαίου σε ετοιμότητα στo Φαρμακονήσι - ΦΩΤ

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 80 ΑΔΤΕ, πραγματοποιήθηκε στο ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, βολή όπλων ευθυτενούς τροχιάς σε θαλάσσιους στόχους, από Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής ΚΩ και προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ.

Κρήτη: Εξουδετέρωση βλήματος στην Αμμουδάρα [vid]

Ένα εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι βρέθηκαν σήμερα στην παραλία της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο καθώς εκεί, λίγα μέτρα από την ακτή, έγινε εξουδετέρωση ενός πυρομαχικού που είχε εντοπιστεί πριν λίγο καιρό.

Εισαγγελική έρευνα για δάνεια και «χρυσά» μπόνους κορυφαίων στελεχών της Alpha Bank (ονόματα)

Παρέμβαση εισαγγελέα διερευνάται ενδεχόμενη απιστία σε βάρος της Τράπεζας

Εγγραφο με το οποίο ζητεί στοιχεία για τους εσωτερικούς δανεισμούς των μεγαλοστελεχών της τράπεζας με τεράστια ποσά, τα οποία φέρεται ότι αγγίζουν τα 15.400.000 ευρώ στα χρόνια της ευμάρειας του 2007, απέστειλε η Οικονομική Εισαγγελία στην Alpha Bank, σηματοδοτώντας μια νέα δικαστική έρευνα για ενδεχόμενη απιστία, η οποία σχετίζεται με τη διαχείριση των χρημάτων που διατέθηκαν για τις δις ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες, στις πλάτες του ελληνικού λαού.


ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Στηρίζουν Μαδούρο οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ΧΑ και ΚΚΕ

Το Ευρωκοινοβούλιο υιοθέτησε ψήφισμα- χαστούκι για τον ηγέτη της Βενεζουέλας πλην Παπαδημούλη, Κούνεβα και Κούλογλου που το καταψήφισαν - Την ίδια στάση τήρησαν ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή

Γερμανία: «Guest star» ο Ομπάμα στον τελικό Άιντραχτ-Ντόρτμουντ στο Βερολίνο!

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα μιλήσει δύο ημέρες νωρίτερα στη γερμανική Βουλή - Δέχθηκε πρόσκληση από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου την οποία και εξετάζει - Στο υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας η γερμανική πρωτεύουσα


Αποκλειστικό: Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη… Πήγασος, πρακτορείο «Ευρώπη» και MEGA

Μετά την κίνηση ΜΑΤ που έκανε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο Ιβάν Σαββίδης… επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και στα ΜΜΕ, κάτι που φαίνεται πως επιθυμούσε από την εποχή των τηλεοπτικών αδειών.

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι απήγαγαν φοιτητή και τον ελευθέρωσαν αφού τον λήστεψαν

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι απήγαγαν νεαρό φοιτητή και αφού τον λήστεψαν, τον εγκατέλειψαν σε ερημική περιοχή. Το θύμα κατήγγειλε το συμβάν στις αρχές και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν απέδωσαν.


Βόλος: 12χρονος στο σκαμνί για κλοπή... μπάλας!

Δεν έχει προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά η υπόθεση που πρόκειται να συζητηθεί τον ερχόμενο Μάϊο στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων


ΜΕΓΑ ΛΑΜΟΓΙΟ! Η Λε Πεν μάσησε 5 εκατ. ευρώ απ' το Ευρωκοινοβούλιο!

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπολογίζει σε σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ τη ζημιά που μπορεί να υπέστη από τους μισθούς που φέρεται ότι καταβλήθηκαν παρανόμως σε βοηθούς ευρωβουλευτών του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λε Πεν στο διάστημα από το 2012 έως το 2017!


Τι κάνει μία πορ@οστάρ όταν βγει στη «σύνταξη» (ΦΩΤΟ)

Η δουλειά των πορν@στάρ είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Πολλές ώρες γυρισμάτων, αλλεπάλληλα ταξίδια, καταχρήσεις και έντονος ανταγωνισμός. Τι κάνουν όμως οι πορν@στάρ όταν έρθει η ώρα να αποσυρθούν;

Οργισμένη απάντηση της Αρχιεπισκοπής στον Σκουρλέτη

Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, Χάρη Κονιδάρη στις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη για την Εκκλησία.

«Σε κώμα» ο Ευαγγελισμός: Χωρίς ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό το νοσοκομείο

Αγγειογράφος, ακτινολογικά μηχανήματα, ενδοσκόπια, μικροσκόπια, αυτόματοι αναλυτές βιοχημικού, αξονικοί τομογράφοι, μαγνήτες, υπερηχογράφοι είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα - Ακόμη, κλίνες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκτυπωτές, monitors, κλιματιστικά μηχανήματα έχουν ανάγκη άμεσης συντήρησης ή και αντικατάστασης


Συνελήφθη άνδρας με σακίδιο γεμάτο μαχαίρια, έξω από το γραφείο της Τερέζα Μέι [εικόνες & βίντεο]

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές αρχές το απόγευμα της Τετάρτης μετά τη σύλληψη ενός άνδρας που φέρεται να κουβαλούσε σακίδιο με μαχαίρια στο Γουέστμίνιστερ.

Η Σκότλαντ Γιάρντ έφτασε άμεσα στο σημείο και ανέφερε πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.


Με πλαστικά παιχνίδια η παρέλαση - επίδειξη δύναμης του Κιμ Γιονγκ Ουν-Ανατίναξε και τον Λευκό Οίκο - ΒΙΝΤΕΟ

- “Ψεύτικα”, “πλαστικά παιχνίδια” και “για γέλια” χαρακτηρίζει Αμερικανός ειδικός τα όπλα των Βορειοκορεατών
- Πρώην στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ αναλύει τις φωτογραφίες από την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση την Πιονγιάνγκ
- “Ακόμα και τα γυαλιά των ειδικών δυνάμεων, είναι απλά γυαλιά ηλίου” αναφέρει

ΝΔ: Ιδού οι 26 φόροι που δεν... θυμάται ο Αλέξης Τσίπρας

Η Πειραιώς συνεχίζει την επίθεση που ξεκίνησε την Τρίτη μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα - Στόχος της όπως επισημαίνει να... επαναφέρει τον πρωθυπουργό «σε μια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα»


Τουρκία: 15 μήνες φυλακή για προπαγάνδα σε τηλεθεάτρια που... παρενέβη σε εκπομπή!

Μια Τουρκάλα η οποία κατά τη διάρκεια ενός τοκ-σόου είχε εκφράσει τη συγκίνησή της για την τύχη των άμαχων πληθυσμών που είναι παγιδευμένοι από τις μάχες ανάμεσα στον στρατό και τους κούρδους αντάρτες καταδικάσθηκε σε φυλάκιση ενός έτους και τριών μηνών για «τρομοκρατική προπαγάνδα», σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.


Α.Τσίπρας: έχει επαφή με την πραγματικότητα;

Του Σάκη Μουμτζή

Αυτό το ερώτημα γεννήθηκε σε όσους άντεξαν να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του πρωθυπουργού την Δευτέρα στον ΑΝΤ1. Αναφέρομαι στα όσα είπε για την φορολογία, για την «καλοπέραση» του κόσμου που φάνηκε στην Πασχαλινή έξοδο, για τις φανταστικές απαιτήσεις των εταίρων και πολλά άλλα. Τα ψεύδη που είπε ήταν από άγνοια ή ήταν μια συνειδητή απόπειρα εξαπάτησης των τηλεθεατών;


Η Ιταλίδα ξιφομάχος που ξεσηκώνει με τις «καυτές» αναρτήσεις της (ΦΩΤΟ)

Η Ιταλίδα ξιφομάχος, Αντονέλα Φιορντελίσι έχει πλούσια σωματικά προσόντα και δεν χάνει ευκαιρία να τα δείχνει σε όλο τον κόσμο.

Η 19χρονη καλλονή είχε απασχολήσει τα ιταλικά ΜΜΕ στο παρελθόν αφού κατηγορούσε τον επιθετικό της Γιουβέντους, Γκονζάλο Ιγουαϊν για «πέσιμο»!

Άδωνις: Είσαι χυδαίος συκοφάντης-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ όταν ο αστείος Παπαχριστόπουλος έλεγε θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του

Και χθες πήγε στην επιτροπή της Βουλής και κλαψούριζε χωρίς να ζητήσει ποτέ να αρθεί η ασυλία του

Συκοφάντη, χυδαίο και ανθρωπάκι αποκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Αφορμή, η χθεσινή συζήτηση για την άρση ασυλίας του μετά από μήνυση που του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ηγουμενίτσα: «Οι παράνομοι εραστές είχαν χρόνια δεσμό»

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του θύματος ο 48χρονος (φώτο) και η 47χρονη διατηρούσαν χρόνια παράνομο δεσμό και μάλιστα οι οι οικογένειές τους γνώριζαν τα πάντα


ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Άδωνις με την κ@λοτούμπα Τσίπρα για το «Go back, madame Merkel»

Με τον δικό του, προσωπικό τρόπο σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τη διαβόητη φράση του «Go back, madame Merkel» στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.


Ξεπέρασε σε προπαγάνδα και τον Τσίπρα!

Μιλάμε για τον γνωστό καραγκιόζη Ευαγγελάτο... ενημερώνει τα γίδια για το σούπερ ντούπερ μνημόνιο Τσίπρα που θα προβλέπει: 

Zανόνε: Το απαγορευμένο ιταλικό «νησί των οργίων» [εικόνες]

Υπάρχει ένα πανέμορφο ερημονήσι στις ακτές της Ιταλίας που έχει γαλαζοπράσινα νερά, μαγευτικό τοπίο και υπέροχες παραλίες. Την ίδια στιγμή όμως φημίζεται για κάτι το εντελώς αναπάντεχο: για τα σεξουαλικά όργια που συνέβησαν την δεκαετία του 60’...

ΞΕΦΤΙΛΑ! Ρωσικό πολεμικό πλοίο βυθίστηκε μετά από σύγκρουση με εμπορικό στα ανοιχτά του Βοσπόρου

Ρωσικό πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε με ένα εμπορικό πλοίο που μετέφερε ζώα στα ανοιχτά του Βοσπόρου με αποτέλεσμα να βυθιστεί.

Πληροφορίες που μεταφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ρωσικό πλοίο ανήκε στις μυστικές υπηρεσίες.


Ο Κουρουμπλής τα μαζεύει: Δεν είπα για τη Μαρίκα, για ένα σωματείο μίλησα

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να περιορίσει τα μέτρα όσον αφορά τα ζητήματα των συντάξεων και του αφορολόγητου. Δεν είχε καμία στήριξη από το εσωτερικό μέτωπο. Πήρε πάνω της όλο το κόστος και θα κριθεί στο τέλος».


Υπάλληλοι της ΣΤΑΣΥ άρπαξαν 1 εκατ. ευρώ από εισπράξεις εισιτηρίων και καρτών

Για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα διώκονται συνολικά δώδεκα πρόσωπα, υπάλληλοι και στελέχη της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ ΑΕ), οι μεθοδεύσεις των οποίων φέρονται να προκάλεσαν ζημία ύψους 1.000.000 ευρώ στην υπηρεσία του ΟΑΣΑ.


Αμυράς: Ο… Πανελευσινιακός αξίζει έναν καλύτερο προπονητή - ΒΙΝΤΕΟ

Την αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Μπαρτσελόνα και τον Πανελευσινιακό, στην συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχολίασε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Παρέμβαση Κομισιόν στις τουρκικές προκλήσεις: Σεβαστείτε τις σχέσεις καλής γειτονίας, μειώστε τις εντάσεις!

H Kομισιόν υποστηρίζει την ανάγκη τήρησης των διεθνών Συνθηκών, της Συνθήκης της Λωζάνης συγκεκριμένα και όλων των νομικών κειμένων που αφορούν το Αιγαίο, ενώ την ίδια ώρα υπογραμμίζει την ανάγκη η Τουρκία να σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και να φροντίσει να μειώσει τις εντάσεις στην περιοχή.


Οι Βρετανοί μετανιώνουν για το Brexit -Τι έδειξε δημοσκόπηση

Η πλειοψηφία των Βρετανών μετανιώνει για πρώτη φορά για την ψήφο υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ενωση στις 23 Ιουνίου 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του YouGov που δημοσιεύονται σήμερα στους Times.


«Έφυγε» από καρδιά ο Δαρείος, ένας αξιωματικός – θρύλος των ΜΑΤ

Προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 54 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο επί χρόνια αξιωματικός των ΜΑΤ Δαρείος-Άγγελος Λυκιαρδόπουλος. Μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.


Εύβοια: Η άτακτη παπαδιά, ο εραστής και το ροζ σκάνδαλο - Άνω κάτω η Χαλκίδα!

Το ροζ σκάνδαλο με τις πιπεράτες λεπτομέρειες έχει αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το χωριό. Ο μικρός φτερωτός θεός που σημάδεψε με το βέλος του κατευθείαν την καρδιά μιας 35χρονης παπαδιάς από την Εύβοια και την έκανε να εγκαταλείψει το σπίτι της για να ζήσει στιγμές πάθους με τον παράνομο δεσμό της, δεν έκανε πίσω από το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι ιερέας.

O «δίδυμος αδερφός» του Μέσι από το... Ιράν

Viral έγιναν οι φωτογραφίες του Ρίζα Παρέστες τις τελευταίες ώρες και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εκπληκτική ομοιότητά του με τον Λιονέλ Μέσι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ-Εντυσε τον μπέμπη της πυγολαμπίδα

Γέλιο μέχρι δακρύων προκαλεί η ενδυματολογική επιλογή μία μητέρας για τον μικρούλη γιο της, αφού ουσιαστικά τον έκανε να μοιάζει είτε με πυγολαμπίδα είτε με τον τηλεοπτικό «Αγιο» μόνο που λαμπυρίζει κιόλας.

Πάγκαλος τρολάρει Τσίπρα για Πανελευσινιακό: Μας κολάκεψε ότι μας βλέπετε να παίζουμε με τη Μπάρτσα

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως η δική του... ομάδα τα πήγε καλύτερα σε σχέση με το πώς θα τα πήγαινε μια ομάδα σαν τον Πανελευσινιακό, αν αντιμετώπιζε τη σημερινή Μπαρτσελόνα.


ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ! "Συναγερμός" στο Πεντάγωνο – Βρέθηκε ύποπτο δέμα

"Συναγερμός" σήμανε ξαφνικά στο Πεντάγωνο, όταν εντοπίστηκε ύποπτο δέμα κοντά στην είσοδο. Το ύποπτο αντικείμενο ελέγχεται τόσο από πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας όσο και από εκείνους του στρατού.