27 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΠΑΟΚ διέλυσε 4-0 τον ΠΑΟ και πέρασε στον τελικό


Που είναι ο Κουτρουμπής που τον ξεφτίλισε ο Μπίσεσβαρ να μας πει ότι είναι καλύτερη ομάδα;

Το 2-0 του ΠΑΟ στην Λεωφόρο δεν... έφτανε τελικά, καθώς ο εντυπωσιακός ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-0 τους «πράσινους» και πέρασε αυτός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.


Ετσι, στις 6 Μαϊου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό.

Αστοχος στο α' ημίχρονο σε μεγάλες ευκαιρίες η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και με πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Κύζα στην κατάμεστη Τούμπα. Αυστηρή η αποβολή του Χουλτ στο 72'.

Στο 14’ ο Πέλκας άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (κι ενώ δεν υπήρχε καμία παράβαση), στο 48’ ο Λέο Μάτος διπλασίασε τα τέρματα των Θεσσαλονικέων, στο 74’ ο Σάκχοφ έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του, ενώ στο 83’ ο Πρίγιοβιτς έβαλε το… κερασάκι στη τούρτα των γηπεδούχων.

Τέλος του αγώνα! Ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό...

90'+4': Ο Γλύκος διώχνει δύσκολα στη γωνία του

90'+3': Κόρνερ για τον ΠΑΟ, διώχνει ο Κρέσπο

87': Ο Χατζηγιοβάνης η επόμενη αλλαγή του ΠΑΟ

84' ΓΚΟΛ: Μαγική ενέργεια του Μπίσεσβαρ ο οποίος πέρασε σαν σταματημένο τον Κουτρουμπή και γύρισε στον Πρίγιοβιτς ο οποίος στην κενή εστία πέτυχε το 4-0!

82': Τρομερή διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ από τον Μπίσεσβαρ που είδε δύο φορές τα σουτ που επιχείρησε να κοντράρουν σε αμυντικούς με εξουδετερωμένο τον Βλαχοδήμο.

80': Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Μολίνς να παίρνει την κεφαλιά κι από τη νέα κεφαλιά του Μπέργκ η μπάλα έγλειψε το δοκάρι του Γλύκου!

73' ΓΚΟΛ: Οι αμυντικοί του ΠΑΟ δεν μπορούν να διώξουν και ο Σάκχοφ με μονοκόμματο σουτ εκτελεί τον Βλαχοδήμο για το 3-0!

71': Ο Χουλτ δέχεται τη 2η κίτρινη κάρτα του Κύζα για φάουλ στον Μάτος... Το ριπλέι δείχνει ότι η απόφαση του Κύζα για κάρτα ήταν αυστηρή

69': Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βλαχοδήμο να διώχνει την προβολή του Πρίγιοβιτς (το ριπλέι δείχνει ότι ήταν λίγο πιο μπροστά) και στη συνέχεια ο Μάτος αστόχησε στην κενή εστία.

67': Σέντρα του Κουλιμπαλί ο Μπέργκ μόνος του βρίσκει πολύ άσχημα τη μπάλα, Πρώτη φάση του ΠΑΟ στο β' ημίχρονο!

62': Ο Κουτρουμπής διώχνει προ του Πρίγιοβιτς

62': Το εκτελεί ο Πέλκας, αλλά ο Βαρέλα κάνει επιθετικό φάουλ.

61': Φάουλ κερδίζει ο Ενρίκε από πλάγια, σχεδόν στη γραμμή της περιοχής.

60': Ενρίκε αντί Κάμπος στον ΠΑΟΚ

58': Γύρισμα του Χουλτ προλαβαίνει τελευταία στιγμή προ του Βιγιαφάνιες ο Λέοβατς

53': Πολύ καλύτερη η εικόνα του ΠΑΟΚ στο β' ημίχρονο με τον ΠΑΟ να μην έχει ξεκινήσει τόσο καλά

51': Κίτρινη στον Μπίσεσβαρ για φάουλ στον Κλωναρίδη

50': Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πετύχει το 3-0 με τον Πρίγιοβιτς να αιφνιδιάζεται από την κακή αντίδραση του Μολέδο, ενώ στη συνέχεια το ίδιο συνέβη και με τον Κάμπος.

49' ΓΚΟΛ: Από την σέντρα του Μπίσεσβαρ ο Μάτος με κεφαλιά πετυχαίνει το 2-0!

48': Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με το φάουλ του Πέλκα

47'΄: Ο Πέλκας κερδίζει φάουλ σαν κοντινό κόρνερ με εκτελεστή τον Πέλκα.

46': Βαθιά μπαλιά το Μολέδο ο Μπέργκ φεύγει στην πλάτη της άμυνας, αλλά κάνει κακή σέντρα με τον ΠΑΟΚ να έχει κόντρα επίθεση και τον Πέλκα να σουτάρει άστοχα.

46': Ξεκίνησε το β' ημίχρονο

Ο Μπίσεσβαρ παίρνει τη θέση του Ουάρντα στην πρώτη κίνηση του Ίβιτς να διορθώσει την εικόνα της ομάδας του.

45'+3: Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρο ανώτερος, δημιούργησε σωρεία φάσεων για να σκοράρει, αλλά ο ΠΑΟΚ προηγείται με 1-0!

45'+1': Ο Πρίγιοβιτς δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και χάθηκε η ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.

45': Ο Κλωναρίδης και πάλι φεύγει μόνος του, φτάνει στη μικρή περιοχή σχεδόν, αλλά στο γύρισμα του η μπάλα κοντράρει πάνω του και καταλήγει άουτ!!!

43': Επικίνδυνο φάουλ του Μάτος που γλιτώνει τη 2η κίτρινη κάρτα (την πρώτη την είδε στο 30' για φάουλ στον Μπέργκ)

39': Ο Κλωναρίδης ξεχύνεται στην αντεπίθεση, αλλά καθυστερεί, κλείνεται από τον Κρέσπο και χάνει μία ακόμη ευκαιρία!

38': Συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Παναθηναϊκού που απείλησε με κεφαλιά του Μολέδο και σουτ του Εμποκού με τους γηπεδούχους να διώχνουν όπως, όπως...

35': Φάουλ για τον ΠΑΟΚ, αλλά διώχνουν οι παίκτες του ΠΑΟ και ο Βιγιαφάνιες αφού αποφεύγει τους πάντες δίνει την ασίστ στον Κλωναρίδη ο οποίος εντελώς μόνος του πλασάρει άουτ! Απίστευτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό!

33': Η επέμβαση χρονιάς από τον Γλύκο! Από την σέντρα του Κλωναρίδη η μπάλα χτύπησε στον Βαρέλα και πήρε τροχιά προς την εστία του με τον ίδιο να αλλάζει πορεία στο σώμα του και με εκπληκτική επέμβαση να παραχωρεί το κόρνερ!

33': Υπόδειξη οφσάιντ στον Κλωναρίδη που ήταν πίσω από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

32': Συνεχόμενα κλεψίματα από τον Παναθηναϊκό, ο Εμποκού δεν μπορεί να βρει τον Μπεργκ κι ο Σάκχοφ παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Γλύκο!

31': Μακρινό σουτ του Κλωναρίδη, μπλόκαρε και πάλι ο Γλύκος!

29': Κλέψιμο και αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με τον Πέλκα να δίνει την ασίστ στον Κάμπος ο οποίος από εξαιρετική θέση πλάσαρε άστοχα!

28': Αρχίζει ξανά το παιχνίδι και μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Κλωναρίδης έπεσε ξανά στην περιοχή από κράτημα του Κρέσπο με τον Κύζα να δείχνει "παίζεται".

Ο Βιγιαφάνιες πήγε να εκτελέσει το κόρνερ και δίπλα του έσκασε δυναμιτάκι! Ο Κύζας πηγαίνει με τους βοηθούς του στη σέντρα. Προσωρινή διακοπή!

25': Φάουλ 15 μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ με εκτελεστή τον Εμποκού. Σε κόρνερ ο Γλύκος!

23': Ο Κύζας υποδεικνύει φάουλ υπέρ του ΠΑΟ, αλλά την ίδια ώρα ο Κλωναρίδης έδειχνε ικανός να φύγει στην κόντρα εξ ου και οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

19': Ένταση μετά από φάουλ που κέρδισε ο Ουάρντα από τον Κλωναρίδη με τους δύο παίκτες να επιδίδονται σε κοκορομαχία (ο Κλωναρίδης βρέθηκε στο έδαφος), η οποία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα καθώς είχε κερδίσει με 2-0 στη Λεωφόρο, αλλά πλέον ο ΠΑΟΚ απέχει ένα γκολ από την "ισοφάριση".

15' ΓΚΟΛ: Το εκτελεί ο Δημήτρης Πέλκας και με καταπληκτικό τρόπο την έστειλε στο δεξί παραθυράκι του Βλαχοδήμου για το 1-0!

14': Φάουλ του Μολέδο στον Πρίγιοβιτς σε καλή θέση για τους γηπεδούχους που μπορούν να απειλήσουν με απευθείας εκτέλεση

13': Σέντρα του Λέοβατς από τα αριστερά ο Πρίγιοβιτς δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, στην πρώτη υποψία φάσης για τον ΠΑΟΚ.

10': Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να πλησιάσουν προς την εστία του Παναθηναϊκού καθώς οι βαθιές μπαλιές που επιχειρούνται από τους αμυντικούς είναι πολύ εύκολη υπόθεση για τους φιλοξενούμενους.

Εμφανώς καλύτερος ο Παναθηναϊκός στην εκκίνηση του αγώνα, δείχνει να έχει μπλοκάρει εύκολα τον ΠΑΟΚ και παράλληλα είναι πολύ πιο επικίνδυνος στις επιθέσεις του

5': Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην επίθεση κι ο Γλύκος αρχικά διώχνει το σουτ του Βιγιαφάνιες και στη συνέχεια μπλοκάρει εντυπωσιακά το σουτ του Κουρμπέλη!

4': Τραγικό λάθος του Κρέσπο, κλέβει ο Μπέργκ και δίνει στον Κλωναρίδη ο οποίος πέφτει κάτω, αλλά ο Κύζας δίπλα από τη φάση δείχνει παίζεται.

2': Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πιέσει από ψηλά για να δυσκολέψει την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ

1': Έναρξη του αγώνα

-Στην σέντρα ο ΠΑΟΚ

-Οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την σέντρα

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Σάκοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος, Ουάρντα, Πέλκας, Πρίγιοβιτς
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Ενρίκε, Ματθαίου, Αθανασιάδης.
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ρέις, Κουρμπέλης, Εμποκού, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στιλ, Μολίνς, Μέστο, Λουντ, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Μαρινάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ και οι φάσεις