21 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ; Καλαφάτης: Ο Μπουτάρης κρύφτηκε από τις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων

"Η απουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης ήταν εκκωφαντική" λέει ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Εντάξει"


Ο βουλευτής που έκανε «κοπάνα» στο «γαλάζιο» προσκλητήριο

Περιοδείες είχε προγραμματίσει η Νέα Δημοκρατία το περασμένο Σαββατοκύριακο σε 76 περιοχές σε όλη τη χώρα προκειμένου να ενημερωθούν πολίτες και κομματικά στελέχη για τα μέτρα της συμφωνίας.

Μάικ Τάισον: Κράτησα σε φορμαλδεΰδη το αυτί του Χόλιφιλντ και του το επέστρεψα!

Ο βετεράνος μποξέρ αποκαλύπτει ότι είχε φυλάξει το αυτί του αντιπάλου του, που δάγκωσε και έκοψε το 1997 στην «MGM Grand Arena», και του το έδωσε πίσω, όταν έκαναν ένα διαφημιστικό!

Πασίγνωστος ΤΙΤΑΝΑΣ πολιτικός έγινε ξενοδόχος στη Δημητσάνα

“Είναι ο τόπος καταγωγής μου και έχω υποχρέωση να προσφέρω” είπε στους κατοίκους του χωριού, το πάλαι ποτέ πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Επίθεση Κασιδιάρη σε Δένδια: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες-H έκθεση του φρούραρχου

- Καρέ - καρέ περιγράφει η έκθεση του επικεφαλής της Φρουράς της Βουλής πως έγινε η επίθεση του Κασιδιάρη στον Δένδια
- Ο Μπαλαούρας δεν είχε αντιληφθεί πως οι αστυνομικοί είχαν μπει στην Ολομέλεια όταν φώναζε "Φρουρά, Φρουρά"
- Ο Κασιδιάρης είπε πως θα συμμορφωθεί με την απόφαση να βγει από την αίθουσα
- Τι αποκαλύπτεται για τον τρόπο συμπεριφοράς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προς τους αστυνομικούς

Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Υπέρ Ομπράντοβιτς η Θύρα 13!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού φαίνεται πως δεν συμμερίζονται την απόψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σχετικά με τον τελικό της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε σόλο συρτάκι …χόρεψε τους Τούρκους! [vid]

Χαμός στο ελληνοτουρκικό γλέντι που θα δούμε απόψε! Σάρα Εσκενάζυ, Κωνσταντίνος Βασάλος και... Ντάνος τράβηξαν τα περισσότερα βλέμματα!

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας στις ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Με περισσότερα από 360 χιλιόμετρα έπεσε στον τοίχο το αγωνιστικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Σεμπαστιάν Μπουρντέ κατά τη διάρκεια των δοκιμών για τον αγώνα των 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης.


Σοβαρά επεισόδια από ΓΥΦΤΟΥΣ σε τρία νοσοκομεία σε μια ημέρα!

«Θερμόαιμοι» επισκέπτες και ασθενείς προκάλεσαν επεισόδια σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία της χώρας μέσα σε μόλις ένα 24ωρο! Πιο σοβαρό ήταν αυτό που έγινε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ δυο οικογενειών τσιγγάνων.


«Χαρίζουν» πρόστιμα σε φοροφυγάδες με εικονικά και πλαστά στοιχεία!

Την ώρα που με το 4o μνημόνιο κόβονται συντάξεις, μισθοί, επιδόματα, πέφτει το αφορολόγητο, απελευθερώνονται οι ομαδικές απολύσεις και ανάβει το πράσινο φως για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με ένα άρθρο «κουρεύονται» τα πρόστιμα για όσους έχουν πιαστεί με πλαστά, εικονικά ή νοθευμένα φορολογικά στοιχεία


Βίντεο σοκ! Η στιγμή που φώκια τραβά στο νερό ένα κοριτσάκι!

Από τύχη γλίτωσε ένα κοριτσάκι στο Ρίτσμοντ του Καναδά όταν απολάμβανε την παρουσία μίας φώκιας στο λιμάνι.

Με ελικόπτερο πήγαν στο νοσοκομείο μια 55χρονη-Δεν υπήρχε ασθενοφόρο στην Χαλκιδική!

Απίστευτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2017!

Αεροδιακομιδή ασθενούς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από την Κασσάνδρεια Χαλκιδικής στην Θεσσαλονίκη, με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.


Αδωνις: Είμαστε όλοι με το γάβρο-Δεν θα πάει τελικά ο Ερντογάν να δει το τελικό της Euroleague

Με το μυαλό και το βλέμμα στην Κωνσταντινούπολη είναι όλη η Ελλάδα αναμένοντας τον τελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε.

Η "τρολιά" της χρονιάς! Εκσπερμάτωνε καθημερινά στον καφέ της αφεντικίνας του!

Ένας άνδρας συνελήφθη στο στο χώρο εργασίας του στο Νιούαρκ, του Νιου Τζέρσι, όταν ανακαλύφθηκε πως εκσπερμάτιζε κάθε πρωί στον καφέ του αφεντικού του. Αυτό αναφέρει ένα site με την είδηση να γίνεται viral, όμως για όλους τους... λάθος λόγους.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Υπό το βλέμμα του Ερντογάν ο τελικός της Euroleague! 200 ασφαλίτες στο Sinan Erdem – Απίστευτα τα μέτρα ασφαλείας

- Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Final 4 ο πρόεδρος της Τουρκίας
- Πάνω από 200 άνδρες ασφαλείας με πολιτικά θα έχουν αναπτυχθεί στο γήπεδο
- 1.800 αστυνομικοί και 1.100 άνδρες των ειδικών δυνάμεων αναπτυγμένοι στην Κωνσταντινούπολη
- Οι υπεύθυνοι ασφαλείας θα φορούν κάμερες στο πέτο και θα καταγράφουν τα πάντα
- Νέα επεισόδια από Τούρκους οπαδούς τα ξημερώματα, έκαναν "ντου" σε ξενοδοχείο Ελλήνων οπαδών

Ο Κούλογλου παραδέχεται: Ψηφίσαμε μνημόνιο – Καλύτερα να μην ήταν υπουργός ο Σόιμπλε

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου παραδέχθηκε ότι η συμφωνία που πέρασε την Πέμπτη από τη Βουλή, αποτελεί ένα ακόμη μνημόνιο.


Επιασαν τον Μπόρις Τζόνσον στα «πράσα» -Κοίταξε κρυφά ερωτήσεις δημοσιογράφου πριν από συνέντευξη [εικόνες]

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν ήθελε να πιαστεί αδιάβαστος σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή. Και για αυτό κοίταξε κρυφά τις ερωτήσεις που θα του έκανε ο δημοσιογράφος!


Γελάει ο Άδωνις με τον παπαγάλο Χατζηνικολάου που λέει ότι η Μπέτυ απαίτησε μείωση χρέους απ' τη Λαγκάρντ

Γελάει ο Άδωνις με την είδηση που έδωσε το Μαξίμου, να δημοσιεύσει στη φυλλάδα του (εκτός αν ο αστείος μιλάει απευθείας με Λαγκάρντ και του το είπε τρομαγμένη η Λαγκάρντ) ο επίσημος παπαγάλος του, Νίκος Χατζηνικολάου. Μετά τα 5 δις του είπαν να γράψει ότι θα μας στείλει ο Πούτιν τώρα του είπαν να γράψει πως...

Υψηλές επαφές Κυριάκου στο Λονδίνο

Επαφές με ξένους επενδυτές είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Λονδίνο την περασμένη Δευτέρα.


Χωρίς νερό περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις της ΕΥΑΘ

Χωρίς νερό αναμένεται να μείνουν σήμερα περιοχές στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων που προέκυψαν από την πυρκαγιά, που ξέσπασε σήμερα το πρωί στο αντλιοστάσιο της Νέας Ιωνίας.


Διακήρυξη του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης: 100 χρόνια προδοσίας και μαλ@κίας

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ δημοσίευσε σήμερα Διακήρυξη για τα 100 χρόνια της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης αποτίνοντας φόρο τιμής στο «κορυφαίο κοσμοϊστορικό γεγονός του 20ου αιώνα που απέδειξε ότι ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος, ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε μια ανώτερη οργάνωση της κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ» .

Γνωστός Έλληνας πρωταγωνιστής είχε περάσει από ακρόαση για το X Factor!

"Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος με το πως ήταν τα πράγματα στην καριέρα μου και έλεγα ότι κάτι πρέπει να κάνω".


Ποιους Έλληνες επιχειρηματίες φοροφυγάδες ξεσκεπάζουν τα «Malta Files»

Μεγάλα «λαβράκια» που αφορούν πασίγνωστους Έλληνες επιχειρηματίες, κάποιοι εκ των οποίων είναι και μιντιάρχες, αναμένεται να βγάλει η αποκάλυψη στοιχείων, ονομάτων, εταιρειών και ποσών της δημοσιογραφικής έρευνας για τα «Malta Files».

Ο ινκόγκνιτο επισκέπτης του Μαξίμου

Στην Αθήνα βρέθηκε ινκόγκνιτο ανώτατο στέλεχος της οικογένειας των Ρότσιλντ.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» οι συναντήσεις του...

Κούγιας: "Δεν υπήρξε ασκούμενος στο γραφείο μου ο Μπαξεβάνης"

Ο Αλέξης Κούγιας, με δήλωση του, κατέστησε σαφές ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος Μπαξεβάνης, δεν υπήρξε ποτέ ασκούμενος στο γραφείο του, διαψεύδοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας.
Αναλυτικά η δήλωση του:


Όλο το παρασκήνιο σε μια άγνωστη «κόντρα» Μαξίμου με ΣΕΒ-Το «εμπάργκο» και η… δήλωση μεταμέλειας

Ένα παιχνίδι παρασκηνίου που παίχτηκε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και στον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης».

Survivor: O Τούρκος καναλάρχης μας δείχνει το γλέντι Ελλήνων Τούρκων και μιλάει για την Ελληνοτουρκική φιλία! Video

Tι τελευταίες ημέρες γράφτηκαν πολλά για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor,Αcun Ilicali, κυρίως για το γεγονός ότι επέλεξε μαζί με το κανάλι, να προβάλει το επεισόδια των αγώνων μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παιχτών την ημέρα της μαύρης επετείου της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: "Νικήστε τους Έλληνες" γράφει ο τουρκικός Τύπος [pics]

[Όχι ότι ο δίκος μας τύπος θα έγραφε κάτι άλλο, αλλά λέμε τώρα...]
Οι Τούρκοι είναι πεπεισμένοι πως η Φενέρμπαχτσε θα νικήσει τον Ολυμπιακό και θα κατακτήσει την πρώτη της Euroleague. Δείτε τα πρωτοσέλιδα του Τύπου της χώρας.

Μέσα στη "Νεράϊδα", το πλοίο – γούρι του Γιάννη Λάτση [pics]

Αγέρωχη στέκει στη Μαρίνα Φλοίσβου η «Νεράιδα» του καπετάν Γιάννη, το αγαπημένο πλοίο του Γιάννη Λάτση, που έχει μετατραπεί σε πλωτό μουσείο. Ήταν ένα από τα πρώτα του πλοία. Ο ίδιος το θεωρούσε γούρι του και το συμπεριελάμβανε στα αγαπημένα του πλοία, καθώς τον έκανε γνωστό σε επιχειρηματικούς και πολιτικούς κύκλους της εποχής.

Οπαδοί του Ολυμπιακού έξω από την Αγιά -Σοφιά-Στα ξενοδοχεία παραμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού υπό τον φόβο επεισοδίων

Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε και η ανησυχία για τυχόν επεισόδια είναι έντονη.

ΚΛΑΜΑ! Ο Καμμένος κυνηγούσε να χαιρετίσει τον Καραμανλή κι αυτός του γύρναγε την πλάτη

Γνωστή ήταν η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, το βράδυ της ψηφοφορίας των μέτρων και των αντιμέτρων, την περασμένη Πέμπτη, 18.05.2017. Το... παρασκήνιο, ωστόσο, είναι "πλούσιο".

Το… απρόσεκτο σκύψιμο της μαζορέτας στον αγώνα του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Δεν αποθανάτισε μόνο εντυπωσιακές φάσεις ο φωτογραφικός φακός στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τους Ρώσους αλλά και τις καλλίγραμμες μαζορέτες ιδίως όταν οι κινήσεις τους έγιναν… αποκαλυπτικές

Εντυπωσιακά πλάνα με drone από τη μεγαλύτερη Μυκηναϊκή ακρόπολη της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγαλύτερη Μυκηναϊκή ακρόπολη της Ελλάδας χτίστηκε πάνω σε έναν λόφο που κάποτε ήταν νησί. Το εντυπωσιακό οχυρό είχε 5,50 μέτρα πάχος και αποτελούταν από τεράστιους ογκόλιθους.

ΒΙΝΤΕΟ-Η μεθυσμένη Τζένιφερ Λόρενς κάνει pole dancing σε strip club

Το βίντεο που διέρρευσε δείχνει την ταλαντούχα ηθοποιό από το Κεντάκι να ξεφαντώνει σε strip club και να κάνει pole dancing μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Η σχολική ιστορία, η εθνική ταυτότητα και ο εξευμενισμός του Eρντογάν

Του Κωνσταντίνου Χολέβα*

Κατά την περίοδο διακυβερνήσεως της πατρίδας μας από την ομάδα Κ. Σημίτη-Γ. Παπανδρέου προβλήθηκε η άποψη ότι οι «ελληνοτουρκικές διαφορές»  θα λυθούν αν ξαναγράψουμε τα σχολικά βιβλία σβήνοντας τα εγκλήματα των Οθωμανών και των Νεοτούρκων. Με αυτό το πνεύμα ο Γ. Παπανδρέου ως Υπουργός Εξωτερικών  προχώρησε στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Μορφωτικής Συνεργασίας με τον αείμνηστο συγχορευτή του Ισμαήλ Τζεμ.


Ασχετος ή ψεύτης;

Του Σάκη Μουμτζή

Ποτέ μέσα σε μιάμισι ώρα δεν ακούστηκαν στην Βουλή των Ελλήνων τόσα πολλά ψέμματα, και μάλιστα από τα χείλη ενός πρωθυπουργού. Σε σημείο να αναρωτηθώ μήπως ο άνθρωπος είναι παντελώς αδαής κάποιων στοιχειωδών πραγμάτων. Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα, πως είναι και ψεύτης και αδαής. Και τι δεν μας είπε !


Το F-35 Lightning II στην πρώτη του πτητική επίδειξη στο σόου ‘’Planes of Fame’’ - ΒΙΝΤΕΟ

Το αεροπορικό σόου ‘’Planes of Fame’’ που έλαβε χώρα στο Τσίνο της Καλιφόρνιας στις 6-7 Μαΐου είχε και μια σημαντική έκπληξη. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί, το μαχητικό πέμπτης γενιάς της Lockheed Martin, F-35 Lightning II, πραγματοποίησε την πρώτη του πτητική επίδειξη.


Κυριάκος Μητσοτάκης: Μετακόμισε στο Κολωνάκι και... "πονοκέφαλος" οι γείτονες!

Μετακόμιση για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πλέον αποφάσισε να φύγει από την Κηφισιά και να ζει πλέον στο Κολωνάκι.

Τις πληροφορίες μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη. Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:


ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πανηγυρίζει στην Πόλη σαν τρελός τη νίκη του Ολυμπιακού

Μέγα ζήτημα ηθικής τάξης προκύπτει για τον αναπληρωτή Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Στέφανο Μπαξεβάνη καθώς το SDNA φέρνει στο φως πλάνο από την εξέδρα όπου πανηγυρίζει σαν τον… Τάκη Τσουκαλά το καθοριστικό τρίποντο του Σπανούλη! Εύλογες απορίες για το αν δύναται να ασκεί με αμεροληψία τα καθήκοντά του…

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Λαζόπουλος λέει πως ο Ψαριανός ήταν μεθυσμένος την ώρα της ψηφοφορίας στη βουλή

Κάτι περίεργο συνέβη με τον Γρηγόρη Ψαριανό την ώρα της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή λέει η βοθροσελίδα του Λάκη Λαζόπουλου.

Ποιος υπουργός θα φύγει… νύχτα από το κυβερνητικό σχήμα

Τώρα που ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο και κλείνει η δεύτερη αξιολόγηση, αρχίζουν σιγά – σιγά και τα σενάρια για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ! O viral Τούρκος σεφ ταΐζει στο στόμα τον Αγγελόπουλο - ΦΩΤΟ

[Εμείς πρέπει να υποστηρίζουμε (λέμε τώρα :) ) γάβρο επειδή παίζει με τον τούρκο κι ο άλλος σαλιρίζει με τον μογγόλο... δε γπηδιέσαι απ' το παράθυρο ρε Αγγελόπουλε;]

Την τύχη να δοκιμάσει τις λιχουδιές του "Salt Bae", του διάσημου Τούρκου σεφ που κάνει... θραύση στα social media, γνωστού για τον τρόπο με τον οποίο ρίχνει αλάτι στο κρέας, είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μιλένα Μαρτίν: Η σέξι δημοσιογράφος που έβαλε δύσκολα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο

Η Milena Martín είναι το όμορφο πρόσωπο της μπασκετικής δημοσιογραφίας στην Ισπανία, ακολουθεί παντού τη Ρεάλ και μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια. Όπως είναι φυσικό βρίσκεται όπου χτυπά η καρδιά της EuroLeague στη χώρα της αλλά και στις μεγάλες διοργανώσεις. Όπως καλή ώρα στο Sinan Erdem Dome για το Final Four.

Ερωτευμένη με τον Βασάλο δήλωσε στο τουρκικό Survivor η παίκτρια που τον χαστούκισε - ΒΙΝΤΕΟ

Ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δήλωσε στην κάμερα του τουρκικού Survivor η παίκτρια, Sabriye Şengül.

Πρόκειται για την παίκτρια, η οποία πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και προσφέρει ένα πιάτο με φαγητό στον παίκτη των «Μαχητών» Κωνσταντίνο Βασάλο.


Άργος: Γύφτος πήρε 20χρονη από τη λαϊκή και τη βίασε!

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης επικαλέστηκε ένα έκτακτο γεγονός και την παρέσυρε στο πατάρι του καφενείου που βρίσκεται απέναντι από την λαϊκή, όπου την υποχρέωσε με τη βία να υποκύψει στις ορέξεις του


Βόμβα Χρυσόγονου: Αχρείαστα τα μέτρα και αμφιβάλλω αν κάποια είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Για επώδυνα και αχρείαστα που μας επιβάλλουν οι δανειστές έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.
«Η συμφωνία είναι επώδυνη, όπως ήταν επώδυνες και όλες οι προηγούμενες» είπε μιλώντας στο «Ε» και χαρακτήρισε την λογική των δανειστών τιμωρητική.


Διαμαρτυρία με «φέρετρα» στην Αθήνα για τους νεκρούς στη Βενεζουέλα στις διαδηλώσεις κατά του Μαδούρο [εικόνες]

Με χάρτινα «φέρετρα» στα οποία αναγράφονταν τα ονόματα των νεκρών διαδηλωτών στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα, διαμαρτυρήθηκαν μέλη της βενεζολάνικης κοινότητας στην Αθήνα, για τον αυταρχισμό του Μαδούρο.

Πως «είδαν» οι σκιτσογράφοι την υπογραφή του Μνημονίου Τσίπρα (σκίτσα)

Με πολύ χιούμορ, πικρόχολα σχόλια και με αρκετή δόση καυστικότητας σχολίασαν οι σκιτσογράφοι των εφημερίδων την ψήφιση στη Βουλή του νέου, 4ου Μνημονίου Τσίπρα. Δείτε κάποια από τα ιδιαιτέρως απολαυστικά σκίτσα.

Survivor - Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει προταθεί για αποχώρηση - ΦΩΤΟ

Τo Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία. Σε περίπου έναν μήνα θα προκύψει ο νικητής του reality επιβίωσης που διεξάγεται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στατιστικά.


Δημήτρης Καταλειφός, ακόμη ένας ΣΤΟΚΟΣ «κοψοχέρης»: Η Αριστερά με απογοήτευσε

Ο Δημήτρης Καταλειφός μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο «Εμπορικόν», ετοιμάζεται για ακόμη μία πρεμιέρα και μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ.


Έτσι εντοπίστηκε ο οπαδός που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς

Η παρακάμερα που χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός και καταγράφει το τι γίνεται εντός και αγωνιστικού χώρου βοήθησε ώστε να ανακαλυφθεί ποιος είναι ο οπαδός που πέταξε το μπουκάλι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play offs.