29 Ιουνίου 2017

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Η μεγάλη ζωή του Παππά με τα λεφτά του... μνημονίου

Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια, ο Νίκος Παππάς, έλεγε ότι δεν θα γίνει μνημονιακός σαν τους άλλους...

Μενίδι: Δύο αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από τα κεφάλια οδηγών λεωφορείων -Δίπλα από το σχολείο του Μάριου [βίντεο]

Παραλίγο νέα τραγωδία στο Μενίδι καθώς οδηγοί λεωφορείων καταγγέλλουν ότι πέρασαν ξυστά από δίπλα τους δύο αδέσποτες σφαίρες.


Πάτρα: Αρνήθηκε να πηγαίνει με πελάτες (για να μην πουμε γαϊδούρια) την ξυλοκόπησαν και την απείλησαν με πιστόλι

Μπροστά σε μία απίστευτη υπόθεση βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μετά την καταγγελία που έκανε μία γυναίκα.


Ποτάμι: Ο Παππάς κακώς πανηγυρίζει για την εκτόξευση δορυφόρου -Πήγε απλά ταξιδάκι αναψυχής στη Γαλλική Γουϊάνα

Με μία καταγγελτική ανακοίνωση το Ποτάμι κατηγορεί τον Νίκο Παππά ότι επιχειρεί να καρπωθεί την επιτυχία με τους κόπους άλλων αναφορικά με την εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat 3.


Φωτογραφία: Ο Χιου Τζάκμαν λέει «Yassou» στους θαυμαστές του από παραλία της Ελλάδας

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζάκμαν επισκέπτεται την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές

Τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας απολαμβάνει στις διακοπές του ο Χιου Τζάκμαν μαζί με τη σύζυγό του. 

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ! Καταγγελίες εμπλέκουν τον κινέζο σε μίζες για το C4I – Εισαγγελική έρευνα

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς έχουν μπει οι καταγγελίες πρώην κορυφαίου στελέχους Γαλλικής εταιρείας, σύμφωνα με τις οποίες, αφήνονται υπόνοιες χρηματισμού ακόμη και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για την υπογραφή της σύμβασης του c4i.

Παράταση για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος -Ε1- μέχρι τις 17 Ιουλίου

Μέχρι τις 17 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος δεδομένου ότι μέχρι σήμερα, μία ημέρα πριν το πέρας του χρονικού ορίου κατάθεσης, δεν έχουν υποβληθεί περίπου 1,2 εκατομμύρια δηλώσεις!


Το Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης της ΕΚΤ... έχει «συμβολική αξία», λέει τώρα ο Τσακαλώτος!

Αν και μέχρι τώρα ο υπουργός Οικονομικών δήλωνε πως μόνο με την ένταξη στο πρόγραμμα της ΕΚΤ «θα σταθούμε στα πόδια μας» - Προέβλεψε πάντως έξοδο στις αγορές μέχρι και 4 φορές, «όχι υπερβολικά σύντομα»


Πλακιωτάκης για Κουρουμπλή: «Τζούφια πυροτεχνήματα του νεόκοπου εκσυγχρονιστή»

Ανταπάντηση του Γιάννη Πλακιωτάκη στην τοποθέτηση Κουρουμπλή για την τροπολογία που αφορά τη Δημόσια Αρχή Λιμένων.


Στην Ελλάδα ο παραγωγός των «300» και του «Hangover»

Μελετά να κάνει παραγωγές στη χώρα μας Πρόκειται για τον άνθρωπο εκείνο που έχει κάνει τις ΗΠΑ δεύτερο σπίτι του και που αποτελεί μια ιδιότυπη γέφυρα μεταξύ της Ελλάδας και της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Θρησκευτικά: Τελικά ξέρει κανείς αν παραμένει ή όχι στο μάθημα η «Συννεφούλα»; Διαψεύδει το Υπ. Παιδείας ο Κονιδάρης!

Τι λέει το υπουργείο Παιδείας, τι απαντά ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης

Ένα νέο μέτωπο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Εκκλησία και την επίσημη πολιτεία φαίνεται πώς άνοιξε η... «Συννεφούλα» του Διονύση Σαββόπουλου -και πιο συγκεκριμένα, το αν θα περιέχεται στη διδακτική ύλη των Θρησκευτικών το συγκεκριμένο τραγούδι.


"Λιώνουν" από τον καύσωνα αλλά αντέχουν οι Εύζωνες - ΒΙΝΤΕΟ

"Έσπασε" τα θερμόμετρα σήμερα ο υδράργυρος. Ολόκληρη η χώρα πλήττεται από τον καύσωνα, ενώ υπό ακραίες συνθήκες αναγκάστηκαν να εργαστούν χιλιάδες πολίτες.

Στα 315 δισ. ευρώ ανήλθε το χρέος της γενικής κυβέρνησης το 2016!

Στα 13,1 έτη η μέση διάρκεια του νέου δανεισμού του Δημοσίου

Στα 314,897 δισ. ευρώ ανήλθε το χρέος της γενικής κυβέρνησης το 2016, όπως αναφέρει  η ετήσια ενημερωτική έκδοση του υπουργείου Οικονομικών για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους και του δανεισμού του κράτους.


ΞΥΔΑΚΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! Άγκυρα: «Απαράδεκτη» η αντίθεση του Βερολίνου στις δημόσιες εμφανίσεις του Ερντογάν

Η αντίθεση αυτή φανερώνει ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά έναντι της Άγκυρας, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών


Συγκλονίζουν οι γονείς του Μάριου: Βρείτε τον δολοφόνο του γιου μας - ΒΙΝΤΕΟ

Στην πρώτη γραμμή της πορείας διαμαρτυρίας για την παραβατικότητα στο Μενίδι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι γονείς του αδικοχαμένου Μάριου που έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Κράξιμο Τραμπ εναντίον δημοσιογράφων: Η τρελή Μίκα με το χαμηλό IQ και ο ψυχάκιας Τζο!

«Τώρα μιλάνε άσχημα για μένα αλλά την Πρωτοχρονιά έρχονταν επί τρεις ημέρες στο Μαρ-Α-Λάγκο και επέμεναν να τους δεχτώ στην παρέα μου; Εκείνη αιμορραγούσε άσχημα από ένα λίφτινγκ» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τους παρουσιαστές της πρωινής πολιτικής εκπομπής Morning Joe

ΡΕ ΑΪ ΠΣΟΦΑ! Ποια αυτοκριτική; Ο Βαρουφάκης επιτίθεται στον Ντράγκι για τα δύο χρόνια των capital controls

«Τι φοβάστε κύριε Ντράγκι; Ώρα να δημοσιοποιήσετε την γνωμοδότηση για το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών» τον καλεί

Τη «μαύρη επέτειο» του κλεισίματος των τραπεζών και της επιβολής των capital controls μνημόνευσε σήμερα, με αναρτήσεις του στο Twitter, και ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, που έμεινε στην ιστορία για την... θρυλική ατάκα που ανερυθρίαστα εκστόμισε προς την σύζυγό του, Δανάη Στράτου: «Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες!».


Οργισμένη επιστολή φοιτητή στον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ: Προτιμώ να δώσω 1,20 ευρώ σε ζητιάνα παρά σε σένα

Ο αγανακτισμένος φοιτητής της Νομικής του ΑΠΘ, Νίκος Γιαμπολδάκης, δε μασά τα λόγια του και με θυμό, όπως υπογράφει ο ίδιος, στέλνει ένα γράμμα στον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ, κ. Χρήστο Στεφανίδη, για να ζητήσει τα αυτονόητα.


Βίντεο-σοκ: Μαχαίρωσαν Μαροκινό λάθρο μπροστά στον Λευκό Πύργο μέρα-μεσημέρι [βίντεο]

Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά στον Λευκό Πύργο, όταν έπειτα από άγρια συμπλοκή Μαροκινών και Αλγερινών, ένας νεαρός άνδρας έπεσε αιμόφυρτος.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πατούλης κάνει... ντους σε «έξυπνη στάση» λεωφορείων στα Τρίκαλα

«Ντους» στο κέντρο της «φλεγόμενης», απ’ τον καύσωνα, πόλης των Τρικάλων έκαναν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης παρέα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου .


ΕΥΔΑΠ: Εξτρα παροχές από το νέο τιμολόγιο- Περισσότερο δωρεάν νερό

Το νέο ειδικά διαμορφωμένο με έξτρα παροχές τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ τίθεται σε αφαρμογή από το Σάββατο 1η Ιουλίου.

Το νέο τιμολόγιο υπόσχεται περισσότερες παροχές και δωρεάν νερό σε ευπαθείς ομάδες.


Ο Ιρακινός πρωθυπουργός ανακηρύσσει την πτώση του χαλιφάτου του ISIS-Καταρρέει ο ISIS: Εχασε 60% του εδάφους του και 80% των εσόδων του

Η απελευθέρωση της Μοσούλης αποδεικνύει και το τέλος του ψευδοκράτους του Ντάες, δηλώνει περίτρανα ο πρωθυπουργός του Ιράκ.


Ο μακελάρης της Νορβηγίας άσκησε έφεση στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- Για τις συνθήκες κράτησής του

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσέφυγε ο Νορβηγός μακελάρης Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ διαμαρτυρώμενος για τις συνθήκες κράτησής του.


ΕΕΤΤ: Τουλάχιστον έξι οι τηλεοπτικές άδειες αλλά Είναι πολιτική απόφαση ο τελικός αριθμός

Επι δυο ώρες ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Δημήτρης Τσακμάκης επιχειρηματολογούσε στους Βbυλευτές - μέλη της Eπιτροπής Eρευνας και Tεχνολογίας της Bουλής ότι με τις υπάρχουσες δυνατότητες του φάσματος το μάξιμουμ του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών είναι έξι.


ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Ο Αρειος Πάγος αναίρεσε το βούλευμα για τη δίωξη Τροϊκανών του ΤΑΙΠΕΔ όπως ζήτησε η τρόικα!

Στην αναίρεση του παραπεμπτικού βουλεύματος με το οποίο το συμβούλιο εφετών έδειχνε εδώλιο σε 3 μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και 6 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης 28 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου προχώρησε ο αντεισαγγελέας του Αρειου Πάγου Χαράλαμπος  Βουρλιώτης.


Πάτρα:Γύφτοι τραυμάτισαν σοβαρά 2 αδέρφια

Σοβαρό επεισόδιο με θύματα δύο αδέλφια ηλικίας 50 χρόνων, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα σε διαμέρισμα στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα στην Πάτρα.


Τετ α τετ Μητσοτάκη με Κλάους Ρέγκλινγκ -ESM: Είχαν μία καλή συζήτηση

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε συνάντηση ο Κλάους Ρέγκλινγκ. Είναι ευνόητη η σημασία της συνομιλίας των δύο ανδρών, που σύμφωνα με τον ESM είχαν «μία καλή συζήτηση» δεδομένου του ρόλου του έμπειρου Γερμανού οικονομολόγου στο ελληνικό ζήτημα.


Ιράκ: Καταρρέει το χαλιφάτο του ISIS μετά τη μεγάλη συμβολική νίκη του στρατού στη Μοσούλη [εικόνες]

Το τέλος της κυριαρχίας των τζιχαντιστών στο Ιράκ κήρυξαν δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μετά την κατάληψη των ερειπίων του μεγάλου τεμένους αλ Νούρι της Μοσούλης, από τον άμβωνα του οποίου είχει αναγγείλει πριν από ακριβώς τρία χρόνια, ο ηγέτης του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι την ίδρυση του χαλιφάτου.

200 ΧΡΟΝΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ! Πέτυχε… success story η Αργεντινή;

Στα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της η Αργεντινή έχει χρεοκοπήσει τουλάχιστον οκτώ φορές. Το 2001, μάλιστα, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της μεγαλύτερης χρεοκοπίας στην Ιστορία, όταν κήρυξε στάση πληρωμών σε χρέη ύψους 100 δισ. δολαρίων. «Εάν ανατρέξετε στην Ιστορία, δεν νομίζω ότι θα βρείτε μια περίοδο 20 χρόνων στην οποία η Αργεντινή να μην ήταν σε χρεοκοπία», αστειεύτηκε, μιλώντας στο Reuters, ο CEO μιας λονδρέζικης επενδυτικής εταιρείας.

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΠΕΣ ΜΑΣ: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΓΥΜΝΗ; Επίθεση της Αχτσιόγλου στους δανειστές: Θέλουν απορρυθμισμένη αγορά εργασίας-ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση κατά των δανειστών [τρόμξε η Μέρκελ 'ούμ'] εξαπέλυσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου κατηγορώντας τους ότι υπονόμευσαν τις συλλογικές διαπραγματεύσεις.


ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! Οι δικαστές του ΣτΕ απαντούν στον Πολάκη για το ποίημα: Είσαι αστοιχείωτος

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη στο Facebook με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για τον χρόνο παραγραφής των φορολογικών ελέγχων.


Η χαρά του ποδοσφαίρου! Χειρουργοί σταματούν επέμβαση για να δουν πέναλτι- Βίντεο

Το είδαμε κι αυτό! Δυο χειρουργοί στη Χιλή σταμάτησαν στη μέση μιας επέμβασης, γιατί παρακολουθούσαν την εθνική ομάδα της χώρας τους σε ματς ποδοσφαίρου με την Πορτογαλία. Όταν ο αγώνας έφτασε στα πέναλτι, παράτησαν για λίγο τον ασθενή και παρακολούθησαν τον αγώνα.

13 αναπάντητα ερωτήματα της ΝΔ για την συνομιλία Καμμένου-Γιαννουσάκη και 2 μπαρούφες για την ΕΥΠ

[Παιδιά αυτό με την ΕΥΠ όμως να το αφήσουμε καλύτερα γιατί οι συνομιλίες υπάρχουν και είναι χοντρή ξεφτίλα για την Αννούλα, που περίμενε Υπ. αθλητισμού, να κλαψουρίζει στον ναρκέμπορο Κοτσώνη ότι δεν τη βοήθησε ο Μαρινάκης και να βρίζει τον Ιωαννίδη βλάκα και ηλίθιο! Η ερώτηση "πως ήξερε τις καταγεγραμμένες συνομιλίες ο Καμμένος και γιατί τις δημοσιοποίησε" παραπέμπει στο "δεν έπρεπε να μάθει το πόπολο"... και δεν θέλουμε τέτοια ΝΔ:

ΑΛΛΑ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! Γιαννουσάκης για Νoor 1: Με πίεσαν να καταθέσω επιβαρυντικά στοιχεία κατά Μαρινάκη

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 η κατάθεση του επιχειρηματία Ευθύμη Γιαννουσάκη στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά.


Νεκρός ο Ντιέγκο, ο νεαρός Δομινικανός που εμφανιζόταν στο Survivor -Από τι πέθανε

Ενα τραγικό γεγονός σκόρπισε τη θλίψη στους παίκτες του Survivor, οι οποίοι στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής εμφανίζονται με μαύρε κορδέλες.

ΠΟΑΣΥ: Το «άβατο» των Εξαρχείων και άλλων περιοχών παραμένει άβατο

Στην αντεπίθεση περνάει η ΠΟΑΣΥ και μετά την απαγόρευση της εκδήλωσης στα Εξάρχεια από τον Νίκο Τόσκα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «το «άβατο» των Εξαρχείων και άλλων περιοχών παραμένει άβατο».


Υπ. Παιδείας για τα Θρησκευτικά: Δεν πέσαμε τελείως στα τέσσερα... η "Συννεφούλα" έμεινε

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοίνωση ως απάντηση στα χθεσινά ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η Ιερά Σύνοδος πραγματοποίησε παρέμβαση στο μάθημα των Θρησκευτικών κόβοντας από τη διδασκαλία τραγούδια του Άσιμου, της Ριάνα, του Διονύση Σαββόπουλου, ένα παραμύθι και μια γελοιογραφία του Economist.


Αμερικανοί βρήκαν το καλύτερο ελληνικό νησί για κάθε στυλ διακοπών

Το ιδανικό ελληνικό νησί για κάθε τύπο ταξιδιώτη εντόπισε αμερικανικός ιστότοπος φτιάχνοντας μια εκπληκτική λίστα-οδηγό για τη χώρα μας.

ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Έτοιμοι να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα δηλώνουν επενδυτές στο Bloomberg

Το πρακτορείο δεν αποκλείει έξοδο της χώρας στις αγορές ακόμα και φέτος, εκτιμώντας ότι η Ελλάδα θα τύχει θετικής υποδοχής από τους αγοραστές

Θετικά μηνύματα για την Ελλάδα εκπέμπουν οι αναλυτές, σύμφωνα με το Bloomberg, εν όψει της επιστροφής της χώρας στις αγορές.


Μασαλία: Ο Δήμος κλείνει τα τούρκικα κεμπαπτζίδικα... ασχημαίνουν την πόλη [εικόνες]

Το κέντρο της Μασαλίας, στο παλιό λιμάνι, έχει γεμίσει από κεμπαπτζίδικα που άνοιξαν τα προηγούμενα χρόνια Τούρκοι και Αραβες μετανάστες.

Έληξε η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ- Αρχίζει η αποκομιδή των σκουπιδιών-BINTEO-

Να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους με τη μορφή που είχαν έως τώρα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους δήμους. Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ- ΟΤΑ. Τις επόμενες ώρες θα αρχίσει κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών.


Τελικά η βία στην Ελλάδα τι χρώμα έχει;

Του Σάκη Μουμτζή

Προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει εγχώρια τρομοκρατία της εξτρεμιστικής Αριστεράς. Η βία ασκήθηκε σχεδόν αποκλειστικά από την Αριστερά τα τελευταία χρόνια».


ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΡΩΣΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Άρμα μάχης κάνει... drift και πέφτει πάνω σε κολόνα

Το drift (σ.σ. πλαγιολισθηση) θεωρείται ως ένα από τα πλέον εντυπωσιακά σπορ των τελευταίων δεκαετιών.

Όμως, στην περίπτωση του βίντεο που ακολουθεί, μάλλον κατά λάθος συνέβη και οδήγησε σε τροχαίο.


Στα Χανιά το τεράστιο και χλιδάτο ιστιοπλοϊκό του Ρούπερτ Μέρντοχ [βίντεο]

Εντυπωσιασμένοι όλοι όσοι έτυχε να περνούν χθες από το ενετικό λιμάνι στα Χανιά, χάζευαν το πολυτελές ιστιοφόρο Vertigo.

Μαύρο, μήκους 68,3 μέτρων και πλάτους 12,5 μέτρων, τεράστιο με μια κουβέντα, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο από όσους έτυχε να περνούν από το λιμάνι και να το πετύχουν.

Αυτές είναι οι 10 μικρότερες χώρες του κόσμου!- Φωτογραφίες

Ο,τι πιο περίεργο έχετε δει/ακούσει έως τώρα!

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει ουδεμία πιθανότητα να γνωρίζετε και τις 10 χώρες που ακολουθούν. Κάποιος ίσως έχει ακουστά 1-2. Αλλά την ύπαρξη του Sealand (Νο.9) ως κρατίδιο/οντότητα δεν θα μπορούσατε να την φανταστείτε καν!

ΒΙΝΤΕΟ-Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ! Ούρλιαζε και για τις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων

Δημοκράτες αριστεροί μόνο όταν τους βολεύει... Φώναζε ο λέξης Τσίπρας για την απαγόρευση συναθροίσεων.
Τώρα απαγορεύει τη συγκέντρωση αστυνομικών στα Εξάρχεια:

Πρετεντέρης: Έσφιξαν οι ζέστες!


"Κατενθουσιασμένοι οι πολίτες, ξεκίνησε ο διάλογος για το Σύνταγμα" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΣΥΡΙΖΑίος στην εξεταστική: «Θα κάνω ό,τι θέλω, silence λοιπόν!» [βίντεο]

Ενταση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία στη Βουλή.

Ολα ξεκίνησαν μετά την έντονη διαμαρτυρία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Εύης Χριστοφιλοπούλου και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά, οι οποίοι υποστήριζαν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας δεν άφηνε τον μάρτυρα να απαντήσει τα ερωτήματα που του έθεταν.


Ανάγκασαν άτομο με αναπηρία να συρθεί μέχρι την πόρτα αεροπλάνου γιατί δεν είχαν ανελκυστήρα [βίντεο]

Αεροπορική εταιρεία στην Ιαπωνία ζήτησε συγγνώμη από έναν επιβάτη με ειδικές ανάγκες, ο οποίος υποχρεώθηκε να συρθεί στη σκάλα του αεροσκάφους προκειμένου να επιβιβαστεί σε αυτό, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Guardian.


ΚΛΑΨΤΕ! Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑίος για την τροπολογία σχετικά με την πρόσληψη των μόρφωτων διευθυντών των ΔΗΠΕΘΕ


"Οι δήμρχοι ζητούσαν πτυχίο ενώ δεν το προβλέπει ο νόμος".... α τους άλήτες!

Για παραπληροφόρηση γύρω από την τροπολογία για τις θέσεις των καλλιτεχνικών διευθυντών των ΔηΠεΘε, που εισηγήθηκε, έκανε λόγο ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και Συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Πολιτισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.


Η Ελληνίδα performer εναέριου χορού, θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ-Κρεμάστηκε από τη γέφυρα της Χαλκίδας (φωτο, video)

Ασταμάτητη είναι πλέον η Κατερίνα Σολδάτου, η οποία έχει γίνει θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία για τις εκπληκτικές performances που κάνει ανά την Ελλάδα.