20 Αυγούστου 2017

Η σέξι γυμναστική της συντρόφου του Ρονάλντο - Βίντεο

Fan της γυμναστικής, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Δείτε τις σέξι ασκήσεις της.

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Δείτε τι έγραφε η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ Γιαννακάκη όταν δεν είχε καρέκλα ΣΥΡΙΖΑ

Η γνωστή Γιαννακάκη (με τον άνδρα που δούλευε 20 χρόνια στο Δημόσιο με πλαστό πτυχίο), η οποία ήταν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ την περίοδο 2012-2015, εως τη στιγμή που μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ και έγινε ΓΓ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πριν λίγες ημέρες είπε λίγο πολύ ότι οι Εσθονοί είναι φιλοναζί και ο κομμουνισμός δεν έκανε εγκλήματα:


ΦΩΤΟ-Πάλι φάπες Άδωνι στον Κυρίτση στο Twitter

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση του Στ. Κοντονή μεταφέρθηκε στο Twitter. Εκεί ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση​ που έγραψε:

ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ"! Ανασχηματισμός της ΠΟ@ΤΣΑΣ! Διασώζεται ο Τόσκας, παραμένει ο Τσακαλώτος – Ποιοι φεύγουν

Αλλάξανε κάποια δεδομένα για τον επικείμενο – «καμμένο» κατά πολλούς κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Έτσι σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες του Λυκαβηττού, ο Νίκος Τόσκας διασώζεται και θα παραμείνει στη θέση του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Αμερικανός κωμικός Τζέρι Λιούις

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο διάσημος κωμικός Τζέρι Λιούις, ο οποίος «συνόδευσε» γενεές ολόκληρες με το καταπληκτικό του χιούμορ και τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστηκε, προσφέροντας γέλιο και ψυχαγωγία.


"ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΩΣΑΜΕ" ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΙΔΙ! Δείτε πόσα έλαβε η Ελλάδα από κοινοτικά προγράμματα το 1982-2013

Στα 82,27 δισ. ευρώ ανέρχονται οι συνολικοί πόροι που έλαβε η Ελλάδα από κοινοτικά προγράμματα, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό οργανισμό διαΝέοσις.


Σφίγγει συνεχώς το ζωνάρι – Κόψαμε το γάλα, το τυρί, ακόμα και το χαρτί τουαλέτας!

Ποτέ άλλοτε σ’ αυτή τη χώρα οι καταναλωτές δεν μείωσαν τις δαπάνες τους στον βαθμό που το έκαναν την τελευταία διετία.


Στην «επιφάνεια» το USS Indianapolis, 72 χρόνια μετά τη βύθισή του

Πρόκειται για το καταδρομικό που μετέφερε μυστικά τα εξαρτήματα για την ατομική βόμβα της Χιροσίμα - Σχεδόν 500 ναύτες είχαν χάσει τη ζωή τους στο ναυάγιο - 316 διασώθηκαν παλεύοντας με τα κύματα για 5 ημέρες στον Ειρηνικό ωκεανό

Πέθανε ο Μ. Μανιαδάκης -Ο κρητικός πιλότος που απέδρασε με μία ντακότα επί χούντας

Μία εμβληματική μορφή της αντίστασης κατά της χούντας, ο Μιχάλης Μανιαδάκης πέθανε σε ηλικία 84 ετών.

Ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με μια ιστορική πράξη αντίστασης κατά της χούντας, αλλά και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Καλού Χωριού, άφησε την τελευταία του πνοή στη γενέτειρά του.


Και ο Πάνος Καμμένος με σκάφος στην Πάρο

Τελικά δεν ήταν μόνο ο (εξαφανισμένος) Αλέξης Τσίπρας που αλώνιζε ανοιχτά της Πάρου το επίμαχο διάστημα του 15Αύγουστου όταν η Αττική καιγόταν.


Πάλι ρόμπα τους κάνεις ο Αρκάς... για την κομμουνιστολαγνεία τους

Ο Αρκάς σχολιάζει την άρνηση του Κοντονή να εκπροσωπηθεί η χώρα σε συνέδριο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού, στην Εσθονία, και τα ξεφτιλίκια τους να ξεπλένουν τα 30 εκ που εκτέλεσε ο Στάλιν.

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

Τουρκάλα δημοσιογράφος καλεί σε εξέγερση τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης

Στον τουρκικό Τύπο όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην Θράκη. Στο μεταξύ το τουρκικό προξενείο ενεργεί ως «κράτος εν κράτει» χρηματοδοτώντας ακόμα και παιδικές εκδόσεις γραμμένες στα τουρκικά.

Περίεργο περιστατικό στην Κω: Αγνωστοι σημάδευαν με λέιζερ πολιτικό αεροπλάνο -Τι ανέφερε ο πιλότος

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Κω, όταν πιλότος αεροσκάφους ανέφερε ότι κατά την απογείωση του από το αεροδρόμιο, αντιλήφθηκε ότι άτομο με λέϊζερ σημάδευε το αεροσκάφος.


Ζωή Λάσκαρη: «Γιατί πήγα σε πνευματικό και όχι σε ψυχολόγο»

«Πιστεύω βαθύτατα, κοινωνώ, έχω πνευματικό εδώ και 35 χρόνια»

Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη.Δεν θα αναφερθούμε αυτή τη στιγμή στις δάφνες της.  Θα περιοριστούμε να αναφερθούμε σε ένα πράγμα που δυστυχώς τα περισσότερα ΜΜΕ αποσιώπησαν για την μεγάλη ηθοποιό.


ΓΙΑΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! Η νεολαία της Γερμανίας ψηφίζει Μέρκελ -Τους αρέσει ο ρεαλισμός της

Οι νεαροί ψηφοφόροι στη Γερμανία θα ψηφίσουν κυρίως CDU γιατί τους αρέσει η ρεαλιστική πολιτική της Ανγκελα Μέρκελ, συμπεραίνει μια πρωτότυπη σφυγμομέτρηση του Πανεπιστημίου Ντάρμστατ.

Σταϊκούρας: Ερχεται φορολογική καταιγίδα -Οδυνηρές εισφορές, μείωση συντάξεων και αφορολόγητου

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε σε δήλωσή του πως η χώρα, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, έχασε πολύτιμο χρόνο και πόρους.


ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο - Η στιγμή που αστυνομικός σκοτώνει τον δράστη στο Σουργκούτ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και στο οποίο φαίνεται να καταγράφεται η στιγμή που ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.

Ποιος υπουργός έμεινε στο γραφείο του και σε ποιους «έβαλε χέρι»

[To "EMEINE ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ" σημαίνει μόνο 5 μέρες διακοπές... φανταστείτε πόσες μέρες έλειπαν οι υπόλοιποι υπουργοί]
Από τον Ιανουάριο του 2016 ο Γιώργος Χουλιαράκης έχει βάλει στόχο τον εντοπισμό της σπατάλης στα υπουργεία.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΙΘΑΝΩΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ 'ΘΕΛΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! Η «περιπέτεια» Βαρουφάκη στην Αίγινα -ΦΩΤΟ

Το... χουνέρι από τον αγαπημένο του σκύλο

Περιπετειώδης ήταν η σημερινή ημέρα για τον Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα όπου περνά μέρος των διακοπών του. Ο πρώην υπουργός σχεδίασε μια βόλτα με το φουσκωτό του αλλά σχεδίαζε χωρίς την... έγκριση του αγαπημένου του σκύλου που είχε αντίθετη γνώμη.

Σοκ στη Βαρκελώνη: Βρέθηκαν 120 φιάλες υγραερίου – Θα τίναζαν στον αέρα την πόλη

Ο πυρήνας των τζιχαντιστών που ευθύνεται για τις επιθέσεις στην Καταλονία σχεδίαζε "μία ή περισσότερες επιθέσεις" στη Βαρκελώνη με τουλάχιστον 120 φιάλες βουτανίου που βρέθηκαν σε ένα σπίτι στο Αλκανάρ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.


ΤΟ "ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ" ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ! Έρχεται «ηλεκτροσόκ» με αυξήσεις έως και 20%

Στο δίλημμα της καταβολής 100 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό ή αυξήσεων πάνω από 20% στα τιμολόγια του ρεύματος καλείται να αποφασίσει το υπουργείο Περιβάλλοντος από Σεπτέμβριο προκειμένου να ζυγίσει την πρόταση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για επιστροφή κατά 50% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο των μη διασυνδεδεμένων νησιών με το ηπειρωτικό σύστημα.

Ζωή Λάσκαρη: Ο «Κατήφορος», το Μεξικό και άλλες άγνωστες ιστορίες

Μια μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός, ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η Ζωή Λάσκαρη, έφυγε από κοντά μας την Παρασκευή. Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο, ήταν Ζωή Κουρούκλη. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1943. (Άλλες πηγές, αναφέρουν ως έτος γέννησής της το 1944).

ΝΔ: Η απόφαση της κυβέρνησης προσβάλλει τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες

Για την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει στο συνέδριο της Εσθονίας
Προσβολή για τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες αποτελεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η «απόφαση της Κυβέρνησης να μη συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού».

Μας στύβουν οι φόροι! Κάθε μήνα 8 δισ. ευρώ! Επιπλέον 1,8 δισ. ευρώ το 2018!

Οι φόροι και οι πληρωμές πέφτουν σαν χαλάζι… ενώ το κράτος την ίδια ώρα χρωστάει 4,9 δισ. σε επιστροφές και 3 δισ. σε συντάξεις…

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πληρώσουν 48,2 δισ. έως το τέλος του χρόνου, σε φόρους εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, 100 δόσεις και ΦΠΑ.

Πρώτη και στο Μπέρμπιγχαμ η Στεφανίδη

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη,με άλμα στα 4,75μ. ήταν η νικήτρια και στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ.


Μητέρα δύο παιδιών ξόδεψε 15.000 ευρώ για να γίνει η πρώτη ανθρώπινη «s@x doll»

Η τρέλα με τις s@x dolls έχει αρχίσει να καταλαμβάνει ολόκληρο τον πλανήτη και ιδιαίτερα τις πλούσιες αστικές κοινωνίες, οι οποίοι βρίσκονται σε μία συνεχή αναζήτηση νέων τρόπων... ψυχαγωγίας. Η παράνοια που εξαπλώνεται με ταχύτατο ρυθμό, ενσαρκώθηκε στην περίπτωση μίας μητέρας δύο παιδιών, η οποία δαπάνησε σχεδόν 15.000 ευρώ, προκειμένου να αλλάξει το σώμα και το πρόσωπό της και να γίνει η πρώτη ανθρώπινη «κούκλα του σ@ξ»!

Βενιζέλος κατά Κοντονή: «Ποιος εθνικός στρατηγικός στόχος υπηρετείται» στην υπόθεση της Εσθονίας

Με το ερώτημα «Πόσο απέχει η Εσθονία;» ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτίθεται στην κυβέρνηση και την απόφαση Κοντονή να απέχει η Ελλάδα από το «Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού», που διοργανώνεται στο Ταλίν.


ΒΙΝΤΕΟ-Λυκουρέζος για Λάσκαρη: Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ...

Την Τρίτη θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών.


Είναι αδίστακτοι! Μέτρα – σοκ για να κλείσει η αξιολόγηση

Για να κλείσει εγκαίρως η τρίτη αξιολόγηση η κυβέρνηση θα πρέπει να εφαρμόσει σκληρά μέτρα που θα οδηγούν αφενός σε περικοπές οικογενειακών και αναπηρικών επιδομάτων και αφετέρου στην κατάργηση υφιστάμενων εργασιακών δικαιωμάτων και συνδικαλιστικών προνομίων.


ΕΙΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ! Βόλος: Πέταξε… ποτήρι στο κεφάλι της πεθεράς του!

Στο «σκαμνί» του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα καθίσει αύριο ένας «νταής» αγρότης, ο οποίος κατηγορείται ότι την περασμένη Τετάρτη τραυμάτισε στο κεφάλι τη μητέρα της συντρόφου του, εκσφενδονίζοντας εναντίον της ένα… ποτήρι!


Απίστευτη τραγωδία στη Λειβαδιά! Σκοτώθηκε οπαδός του ΠΑΟΚ

Σοκ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς οπαδός του Δικεφάλου βρήκε τραγικό θάνατο μετά την πτώση από νερόμυλο που συνέβη στην περιοχή των πηγών της Κρύας.

Μεγάλη φωτιά στην Ηλεία - Εκκενώνονται χωριά

Η φωτιά ξέσπασε σε δάσος κοντά στο χωριό Ροδινά Ζαχάρως, το οποίο μαζί με το χωριό Κωστομέρα εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους - Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων

EΠITYXIA KOYNTOYΡΑ! Χάνουμε και το… στοίχημα της κρουαζιέρας

«Ο κόσμος έχει αγοράσει όλες τις τηλεοράσεις και τα αυτοκίνητα που επιθυμεί και αγοράζει πλέον αναμνήσεις όσο ποτέ στο παρελθόν. Και εμείς στην κρουαζιέρα κάνουμε ακριβώς αυτήν τη δουλειά».


ΒΙΝΤΕΟ-Χαραμίζεται στην πολιτική ο Αλέξης... η αλήθεια να λέγεται!

Καριέρα ηθοποιού έπρεπε να κάνει αυτό το παιδί.
"Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις" έλεγε! "Δεσμεύτηκα καθαρά κ. Σκουρή! Δηλ. τι θέλετε...

Ναζιστικά στρατόπεδα: Δοξιάδης αποστομώνει Γιαννακάκη

Ο γνώστης συγγραφέας και η ανιστόρητη πολιτικός

Τη κ. Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, αποστομώνει με παράθεση ιστορικών στοιχείων σχετικά με την απελευθέρωση των ναζιστικών στρατοπέδων  συγκέντρωσης το 1945, ο γνωστός συγγραφέας κ. Απόστολος Δοξιάδης.


Το ροζ φλαμίνγκο του Αλέξη (σκίτσο)

Με γελοιογραφία του ο γνωστός σκιτσογράφος της εφημερίδα «Αναγγελία», Χρήστος Παπανίκος, ζωγραφίζει με το πενάκι του τον Αλέξη Τσίπρα, που εμφανίστηκε μετά από 4 μέρες διακοπών στα καμμένα και τον υπουργό...

Ο Κοντονής δεν φταίει. Είναι κομμουνιστής. Εμείς φταίμε!

Του Σάκη Μουμτζή

«Τα γαλανά μάτια της Επανάστασης λάμπουνε με αναπόφευκτη σκληρότητα» Λ. Αραγκόν 1931.

«Η εξουσία βρίσκεται στην άκρη του τουφεκιού» Μάο-Τσε-Τούνγκ.

Σε αυτές δύο φράσεις βρίσκεται κρυμμένη η εγκληματογόνος φύση του κομμουνισμού. Μια εγκληματογόνος φύση, που δεν προέκυψε λόγω μιας ιστορικής ενδεχομενικότητας, ούτε ως μια κατάληξη της δεδομένης συγκυρίας.


Δορυφορική φώτο απ' τα καμμένα

Τις φώτο πήρε από τους δορυφόρους που ελέγχει η υπηρεσία της ΕΕ Copernicus κατόπιν αιτήματος της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να χαρτογραφηθούν οι καμμένες περιοχές.

Δείτε τη φώτο από την περιοχή μετά τη φωτιά στον Κάλαμο:

ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Μαντέψτε τι είναι στις 23 Αυγούστου

[Οι δύο άρχοντες της φώτο παίζει να έσφαξαν και 100 εκ πολίτες τους]

Σε λίγες μέρες ολόκληρη η Ευρώπη τιμά...

Βίντεο: Η δραματική στιγμή που μία μητέρα βρίσκει έναν πύθωνα στο κρεβάτι του παιδιού της

Έγινε αντιληπτό όταν σκότωσε και καταβρόχθισε τη γάτα του σπιτιού - Δείτε πώς το εντόπισαν και το αιχμαλώτισαν

Στιγμές απόλυτου τρόμου βίωσε μία μητέρα στην Ταϊλάνδη, όταν διαπίστωσε ότι στο κρεβάτι του παιδιού της έχει φωλιάσει ένας μεγάλος πύθωνας.


ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! Εισβολή άπλυτων σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια: «Οχι ο καπιταλισμός στην περιοχή μας, πάρτε δρόμο»

Νέο χτύπημα αναρχικών στα Εξάρχεια...

Αυτή την φορά αναρχικοί εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και αφαίρεσαν πολλά προϊόντα από τα ράφια, θέλοντας να δείξουν έτσι την αντίθεση τους στον καπιταλισμό που ανοίγει τέτοια μαγαζιά στην περιοχή που επαναλαμβάνουν συνεχώς και το δείχνουν ότι... εξουσιάζουν.


Βασιλακόπουλε εσύ είσαι ο «τραυματίας», φύγε

Τι κι αν ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Superleague, μια είναι η συζήτηση που απασχολεί τα αθλητικά «στέκια», ο τραυματισμός του Αντετοκούνμπο.

Οι περισσότεροι εστιάζουν στο αν ο Έλληνας διεθνής είναι ή δεν είναι τραυματίας αλλά νομίζω ότι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.


Ο «ξοφλημένος» υπουργός που δεν θα… πεινάσει

Τα σενάρια του ανασχηματισμού βρίσκονται στα… καλύτερα τους!

Ποιος είναι ο υπουργός που θεωρούν ξοφλημένο στον ΣΥΡΙΖΑ;

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ! ΕΟΚ: Έχουμε αποδείξεις για τον τραυματισμό του Γιάννη αλλά θα τις δείξουμε μετά το Ευρωμπάσκετ

Παρά τις διαβεβαιώσεις από το ΝΒΑ ότι ο τραυματισμός ήταν υπαρκτός ο Τάκης Τσαγκρώνης επέμεινε στους ισχυρισμούς της ομοσπονδίας

Στους Μπακς και τις πιέσεις τους στον Γιάννη Αντετοκούνμπο απέδωσε την απουσία του τελευταίου από το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.


Ο Βούτσης κρατά τις ισορροπίες με ΑΝΕΛ: Ψυχραιμία παιδιά! Θα χάσουμε τις καρέκλες

Θετικά αποτίμησε την πρώτη διετία διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εκτιμώντας ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο.


Κρήτη: Τον πυροβόλησαν στα πόδια αλλά δεν λέει πώς έγινε

Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση

«Μυστήριο» καλύπτει μία υπόθεση με πυροβολισμό και έναν τραυματία σε χωριό της Κρήτης με τις αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.


Ο θείος από την Εσθονία

Γράφει ο μετανοημένος κομμουνιστής  ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής (ο κύριος αυτός που προ ολίγων ημερών μας έλεγε ότι την μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική την έβαλαν εμπρηστές για να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση) ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει σε συνέδριο που διοργανώνει η κυβέρνηση της Εσθονίας με θέμα «τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Ευρώπη», γιατί ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζουν ότι τα κομμουνιστικά καθεστώτα διέπραξαν εγκλήματα.


Κάτω τα χέρια από τον Αντετοκούνμπο

Άρχισαν όλοι οι πονηροί να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.

Ο ένας να ψιθυρίζει ότι είχε σχεδιάσει ο Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς και το NBA ολόκληρο να μην αγωνιστεί με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ... Ε, βέβαια, είναι δυνατόν εμείς οι Ελληναράδες να μην ανακαλύπταμε άλλη μια συνωμοσία των Αμερικανών εναντίον μας;


ΔΕ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΙΑ; Αμερική: Μαχαίρωσαν άντρα γιατί τον πέρασαν για νεοναζί

Προφανώς παρεξήγησαν το κούρεμά μου, λέει ο ίδιος που δεν έχει καμία σχέση με την ακροδεξιά - Τραυματίστηκε στο χέρι
Επίθεση από έναν άγνωστο δέχτηκε νεαρός στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στον απόηχο των επεισοδίων στο Σάρλοτσβιλ και των δηλώσεων Τραμπ για την ακροδεξιά.

Εμφάνιση έκπληξη! Ο δήμαρχος Αλίμου στην πολυαναμενόμενη ταινία του Σμαραγδή «Καζαντζάκης» [εικόνες]

O δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης συμμετέχει στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καζαντζάκης».

Η Μυρτώ της Πάρου σε λούνα παρκ μετά από πέντε χρόνια

Η Μυρτώ που όλοι γνωρίσαμε μετά την κτηνώδη επίθεση του Πακιστανού στη Πάρο, επέστρεψε πρόσφατα στο σπίτι της στην Αθήνα και η 20χρονη πλέον κοπέλα δίνει ακόμη μάχη ζωής, με τη βοήθεια και της μητέρας της που δεν την αφήνει λεπτό.

Σε αυτά τα νησιά ήταν ο Τσίπρας όταν καιγόταν η Αττική!

Το που βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας τις ημέρες που καιγόταν η Αττική έχει εξελιχθεί σε μέγα σήριαλ.

Πριν κλείσει η Βουλή ο πρωθυπουργός έλεγε πως θα ξεκουραζόταν για λίγες ημέρες στο εξοχικό του στο Σούνιο.

Πρετεντέρης: Θα οδηγήσουν τη σύγκρουση στα άκρα

«Με τη λογική του "μικρού καταληψία" που λέει "αυξάνω την ένταση της σύγκρουσης ώστε να τους αναγκάσω να διαπραγματευτοιύν μαζί μου". Αυτό μπορεί να τρομάζει κανα καθηγητή σχολείου αλλά όχι τη Μέρκελ ή τον Μητσοτάκη» γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ: