07 Οκτωβρίου 2017

Διάσημος ράπερ συνελήφθη για βιασμό!

Ο Αμερικανός ράπερ Νέλι, που γνώρισε την επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 2000, συνελήφθη σε μια μικρή πόλη της πολιτείας της Ουάσιγκτον καθώς κατηγορείται για βιασμό.


Ο οργανωτής των δολοφονιών της Marfin καταγγέλει δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά Πακιστανών

Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης από μέλη της Χρυσής Αυγής, η οποία έγινε σήμερα στις 5 το απόγευμα στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ). Επίσης, η ΚΕΕΡΦΑ, του γνωστού Κωνσταντίνου, δημοσιοποίησε «σκληρές» φωτογραφίες χτυπημένου εργάτη, ο οποίος είναι γεμάτος αίματα στο πρόσωπο, ενώ έχει χτυπηθεί και στα πόδια.

Ετσι μπαίνει στα μπαράζ για το Μουντιάλ η Ελλάδα!

Μετά το δώρο του Βελγίου μέσα στην Βοσνία (3-4) η Εθνική μπορεί να κρυφοκοιτάει τους αγώνες μπαράζ του Νοεμβρίου για να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο αρχικά θα πρέπει να κάνει το καθήκον της και στη συνέχεια να περιμένει την Κυριακή και την Δευτέρα για να δει εάν μπορεί να μπει στις οκτώ καλύτερες δεύτερες ομάδες.


BINTEO-NAI ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ-Εκπομπή στην ΕΡΤ παίρνει η Γιάμαλη!

"Αντικειμενική" και την νέα χρονιά η δημόσια τηλεόραση. Δείτε το νέο πρόγραμμα.

"Πλουραλιστικό πρόγραμμα με την σφραγίδα της εγκυρότητας της ΕΡΤ" υπόσχονται στην Αγία Παρασκευή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Νέο βίντεο από την BLAMMENH: Επτά σταθμοί διοδίων, επτά αρνήσεις πληρωμής

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά... επτά μπάρες διοδίων φαίνεται ότι σήκωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον δρόμο της για την Καλαμάτα, αρνούμενη να πληρώσει το αντίτιμο για τη διέλευση από τους αντίστοιχους σταθμούς διοδίων.

Επεισόδια, μολότοφ και ένταση στα Εξάρχεια

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια.

Η ένταση ξέσπασε μετά από την πορεία που πραγματοποιήθηκε μπροστά από την ΓΑΔΑ για τον τραυματισμό 16χρονου από την αστυνομία.

Βούλγαρος ο δολοφόνος του γνωστού καρδιολόγου της Κρήτης -Ομολόγησε στην αστυνομία

«Έσπασε» τελικά και ομολόγησε πριν από λίγα λεπτά την δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο άνδρας που προσήχθη νωρίτερα από την αστυνομία ως βασικός ύποπτος.

Αλματα που κόβουν την ανάσα στη Σαντορίνη -Ο μεγαλύτερος αγώνας παρκούρ! [βίντεο]

Σε φυσική πίστα μετέτρεψαν και φέτος οι παγκοσμίου φήμης freerunners τα λευκά παραδοσιακά σπίτια της Σαντορίνης, πραγματοποιώντας εντυπωσιακά άλματα και περίπλοκες φιγούρες, με φόντο την ηφαιστειακή καλντέρα.

Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς-11 τραυματίες-Ηρωικοί περαστικοί ακινητοποίησαν τον τρελό

Ηρωικοί περαστικοί έπεσαν πάνω στον οδηγό, που προσπάθησε να διαφύγει, και τον ακινητοποίησαν - Συνελήφθη, αλλά παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά του - «Έριξε σκόπιμα το αυτοκίνητο πάνω στον κόσμο» λένε οι πρώτες μαρτυρίες - Τροχαίο ατύχημα που δεν συνδέεται με την τρομοκρατία, λέει η Σκότλαντ Γιαρντ

«Γκάλοπ» στον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή φύλου: Ο Κοντονής «μετρά» τις αντιδράσεις των βουλευτών

Προγραμματίζεται άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τον υπουργό Δικαιοσύνης πριν από την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με αεροβόλο

Ο 43χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα...

Ο αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην πόλη της Χαλκίδας, όπου διέμενε τα τελευταια χρόνια, όταν ο διαχειριστής της...

Από ποιον πήρε αποζημίωση 40 εκατομμύρια η Βάσια Τριφύλλη;

Αποκαλυπτική ήταν η Βάσια Τριφύλλη για την αγωγή που έκανε τη δεκαετία του ’90 σε δημοσιογράφο που έγραψε ότι η ηθοποιός πεθαίνει.

ΦΩΤΟ-ΧΟΧΟΧΟ! Μαντέψτε ποιος ήταν χορηγός στην ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Στη μετάβαση της ελληνικής οικονομίας στην επόμενη μέρα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του 2ου Thessaloniki Summit, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στη Θεσσαλονίκη.

Nomads-Εύη Ιωαννίδου: Κοιτάξτε τι κορμί «χάσατε» πατριώτες για να κρατήσετε τον κλαψομο@νη Μαυρίδη (αποκαλυπτικές photos)

Η Εύη Ιωαννίδου είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads και από την ομάδα της Ζούγκλας.

Η εντυπωσιακή σε ομορφιά 22χρονη έχει σπουδάσει «Αισθητική-Κοσμετολογία»κάτι που αγαπάει πολύ. Παράλληλα όμως, δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο του modeling κάνοντας διάφορες φωτογραφήσεις.

Ποιοί θα πάνε διακοπές με Τσίπρα στον Λευκό Οίκο τι θα συζητήσει με τον Ντ. Τράμπ

Επί ποδός βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι «κλειστές» συσκέψεις προετοιμασίας εντείνονται.


ΠΣΟΦΑ ΜΩΡΗ! ΒΙΝΤΕΟμήνυμα Ρούπα για τον γιο της Βίκτωρ: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να έχει εμάς για γονείς

Δραματική [στα παπάρια μας!] έκκληση «να σταματήσει η ομηρία» του παιδιού - «Το παιδί μας πρώτο μας μίλησε για την αδικία που έζησε γιατί το κρατούσαν στη μεγάλη πολυκατοικία, όπως έλεγε τη ΓΑΔΑ, το κρατούσαν με τη βία στο ψυχιατρείο ενώ ήθελε να φύγει» λέει η Πόλα Ρούπα, σύζυγος του Νίκου Μαζιώτη για τον μικρό Βίκτωρα-Λάμπρο


Μέρκελ: Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες δεν λειτουργεί ως βοήθεια για την Ελλάδα

Θα είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με τους Ελεύθερους Δημοκράτες και τους Πράσινους για τον σχηματισμό κυβέρνησης, είπε η καγκελάριος Μέρκελ μιλώντας για πρώτη φορά μετά τις εκλογές για την κυβέρνηση συνασπισμού «Τζαμάικα»


ΓΚ@ΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ! Σητεία: Ανακρίνουν Βούλγαρο ή Αλβανό για την εκτέλεση του γιατρού - Βρήκαν τα αποτυπώματά του στο φονικό όπλο

Βουλγαρικής ή αλβανικής καταγωγής ο ύποπτος - Έριξαν χαριστική βολή όταν ο καρδιολόγος βγήκε από το αυτοκίνητό του - Ήταν πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού - «Δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν» λέει ο δήμαρχος Σητείας - Ο 62χρονος ήταν παντρεμένος με νεότερη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής

Δημοψήφισμα στην Καταλονία: Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που έγινε viral

Μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου από την Καταλονία έδειχνε αστυνομικούς να εισβάλουν σε έναν κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων ψάχνοντας να βρουν και να κατάσχουν πιθανές κάλπες για το δημοψήφισμα.

Ο Νεϊμάρ ζήτησε ως τιμωρία της Μπαρτσελόνα να την αποκλείσουν από το Champions League

Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ δεν... χώρισαν καλά.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική ιστοσελίδα As, το καλοκαιρινό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών μόνο βελούδινο δεν ήταν, κάτι που επιβεβαιώνεται από την κίνηση του βραζιλιάνου να διεκδικήσει...

Απαγωγή Λεμπιδάκη: «Αυτοί που την οργάνωσαν και την εκτέλεσαν δεν έχουν συλληφθεί»

Αίσθηση προκαλεί δήλωση δικηγόρου δύο εκ των συλληφθέντων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, την ώρα που συνεχίζεται ο μαραθώνιος απολογιών των επτά.


Γεωργιάδης: Ο κ. Λυμπερόπουλος δεν εκφράζει την πλειοψηφία των οδηγών ταξί

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε απλώς το αυτονόητο. Ότι, το ζήτημα των εκλογών δεν συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία με τους Ευρωπαίους» δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας γιατί ο πρόεδρος του κόμματος αντέδρασε στην προτροπή του Γερούν Ντάισελμπλουμ για εκλογές το 2019.

Η απάτη με αριθμούς: Εξαγγέλλουν ξανά (και ξανά) τα ίδια κονδύλια υπέρ αδυνάτων που δεν έχουν δώσει ποτέ

Υποσχέσεις που δεν υλοποίησε το 2017, δίνει και για το 2018 η κυβέρνηση.

Παρότι έχουν «παγώσει» οι πληρωμές και στα 2/3 της χρονιάς δεν έχουν δοθεί ούτε τα μισά ακόμη για Κοινωνική Προστασία απ’ όσα ο κρατικός προϋπολογισμός του 2017 προέβλεπε ότι θα δοθούν μέχρι τον Αύγουστο, παρότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού αποκαλύπτει ότι τελικά ...

Η απόλυτη εκδίκηση: Γαμπρός έπαιξε βίντεο με την απιστία της νύφης στον γάμο

Ενας άνδρας αποφάσισε να διασύρει δημοσίως την αγαπημένη του, μπροστά στους καλεσμένους του γάμου τους, για να την εκδικηθεί για την απιστία της.


TA 'XEI AYTA O KOMMOYΝΙΣΜΟΣ! Το βασιλικό γεύμα Τσίπρα: Σεβίτσε με μυλοκόπι και σάλτσα γιούζου (Photos)

Ένα βασιλικό μενού ετοιμάστηκε για τον Αλέξη Τσίπρα και τους παρευρισκόμενους στο δείπνο του Thessaloniki Summit.

Σεβίτσε με μυλοκόπι και σάλτσα γιούζου, χοιρινό φιλέτο με μους καπνιστής μελιτσάνας και ντακουάζ σοκολάτας με σάλτσα καραμέλας ήταν ορισμένα μόνο από όσα απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι.

H στιγμή που ένας χάκερ παίρνει υπό τον έλεγχό του την κάμερα μίας Ολλανδέζας (vid)

Μπορεί να είναι γνωστό οτι η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που οι χάκερς να έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν τον υπολογιστή του σπιτιού σου, όμως άλλο στο να λένε και άλλο να το ζεις...

Βίντεο: Το θρυλικό θωρηκτό Αβέρωφ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Εντυπωσιακή υποδοχή

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το θρυλικό θωρηκτό Αβέρωφ. Το πλοίο συνόδευσαν 5 ρυμουλκά και 2 σκάφη του λιμενικού, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τον κατάπλου.

Η μυστηριώδης ελληνική οργάνωση αναρχικών που πολεμάει στη Ράκα κατά των τζιχαντιστών [εικόνες]

Ελληνες μαχητές στη Ράκα, να πολεμούν για την απελευθέρωση της από τους τζιχαντιστές απεικονίζονται σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στον ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σουηδέζα καλλονή προκάλεσε... κακό χαμό με διαφημιστικό που έκανε για την Adidas

Την φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη διαφημιστική εκστρατεία της για τα αθλητικά παπούτσια Superstar ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό η δημοφιλής φίρμα Adidas, με κεντρικό κόνσεπτ την αυθεντικότητα και την ομορφιά που ξεφεύγει από τα παραδοσιακά «καλούπια».


Ολοκληρώθηκε το μακάβριο παζλ: Βρέθηκε το κεφάλι της Σουηδέζας δημοσιογράφου

Το κεφάλι της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από δύο μήνες κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Δανίας, σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουν το παζλ μιας φρικιαστικής υπόθεσης.

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Εξοργιστικό το ψέμα για δήθεν τέλος της επιτήρησης

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «απαξιωμένο» εξαπέλυσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την ομιλία  του πρωθυπουργού στον ΣΒΒΕ.


Φονική ενέδρα στη Σητεία: «Γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο γιατρού [εικόνα]

Αγριο έγκλημα έγινε στον οικισμό Πιλαλήματα Σητείας, με θύμα γιατρό που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Συνολικά έπεσαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti, οι οποίοι έπληξαν τον άτυχο άνδρα, το παρμπρίζ και την πόρτα του οχήματος.


«Βόμβα» προέδρου συλλόγου συμβολαιογράφων: Η εφορία έχει έτοιμες 200.000 κατασχέσεις

Στην αποκάλυψη σοκ ότι εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεις από το ελληνικό δημόσιο έκανε ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Γιώργος Ρούσκας.


Το «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο στον κόσμο για τη στήριξη -Επέστρεψε... φουριόζος [βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην ενεργό δράση, κάνοντας το ντεμπούτο του στην preseason και δεν ξέχασε τον κόσμο που τον στήριξε στη δύσκολη στιγμή που πέρασε η οικογένειά του, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του.


Περίεργο τροχαίο: Τραυματίστηκε ο πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου

Ο Ελληνοαμερικανός Τζον Κυριάκου, ένας εξέχων πρώην πράκτορας της CIA που ήταν από τους πρώτους που αποκάλυψε το πρόγραμμα βασανιστηρίων της κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους, τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα με μηχανή, στις αρχές της εβδομάδας, στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του περιοδικού Newsweek.

Υπόθεση Λεμπιδάκη: H 16xρονη «αποκάλυψε» τους απαγωγείς

Η κλήση που έκανε στη µαµά της µε κινητό που έστελνε SMS στην οικογένεια του οµήρου οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης Λεµπιδάκη


Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας κάνει όλη τη «βρώμικη δουλειά» των Ευρωπαίων

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε απλώς το αυτονόητο. Ότι, το ζήτημα των εκλογών δεν συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία με τους Ευρωπαίους» δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας γιατί ο πρόεδρος του κόμματος αντέδρασε στην προτροπή του Γερούν Ντάισλεμπλουμ για εκλογές το 2019.


«Βροχή» πυραύλων από ρωσικά υποβρύχια κατά των τζιχαντιστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ρωσικά υποβρύχια που ανήκουν στον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας, το «Βελίκι Νόβγκοραντ» και «Καλπίνο» πραγματοποίησαν επιθέσεις σε συριακό έδαφος εναντίον τζιχαντιστών.

Πουστοφλώρεψε κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Η Κουτσούμπα με μαχαίρι αντί για κονσερβοκούτι

Τρελό γέλιο έπεσε στο Twitter με τη φωτογραφία που ανέβασε η Κουτσούμπα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με στολή δύτη και μαχαίρι στο πόδι.... Δείτε τι έγραψε και τι της απάντησαν να γελάσετε με τη βλαμμένη:


Τρόμαξε μέχρι κι ο γιος του Σπανούλη: «Είναι αληθινός ο μπαμπάς;» [βίντεο]

Τον μπαμπά του στην τηλεόραση είδε ο μικρός γιος του Βασίλη Σπανούλη και αναρωτήθηκε αν εκείνος που βλέπει είναι και ο... «αληθινός».


Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός σε εκδήλωση για τον γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη - ΦΩΤΟ

Μαυροφορεμένη, αμακιγιάριστη και σχεδόν αγνώριστη πέρασε την είσοδο του θεάτρου Παλλάς το απόγευμα της Τετάρτης η Νένα Χρονοπούλου.

"Ψυχρολουσία" (και) στο Μαξίμου από την ανατροπή στον σύλλογο των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας!

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου συζητήθηκε με έκδηλη ανησυχία η απρόσμενη πλήρης ανατροπή των συνδικαλιστικών συσχετισμών η οποία προέκυψε από τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του συλλόγου των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας!

Ο Αλέξης θα καταθέσει στον Τραμπ το δικό του «Ανήκομεν εις την Δύσιν»;

Του Γιάννη Σιδέρη

Μετά... δαφνών και λαμπάδων, αναμένει τον έλληνα πρωθυπουργό ο Λευκός Οίκος, στην επίσκεψη που έχει ορισθεί για τις  17-18 Οκτωβρίου, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Ντ. Τραμπ.


Σ. Κασιμάτης: Τον λογαριασμό στην Αρχαιολογία κι οι λαμογιές στην Ακρόπολη

[ΦΩΤΟ-Εικόνα που θυμίζει σχολείο σε ώρα διαλείμματος. Θα ήταν τέλεια αν ο Φίλης (αριστερά, με το αιώνιο πράσινο μπλουζάκι) κρατούσε ένα σάντουιτς στο χέρι...]

Η περίφημη απόφαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό επιτέλους ελήφθη και, τελικώς, μόνον έκταση 300 στρεμμάτων κηρύσσεται αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Δεν έπρεπε, όμως, να έχει αφεθεί αυτή η υπόθεση να εξελιχθεί σε πραγματική κρίση, με σοβαρές επιπτώσεις για την Αρχαιολογική Υπηρεσία και τη χώρα. Η απόφαση έπρεπε να έχει ληφθεί αυθημερόν στην πρώτη συνεδρίαση, όχι στο παρά τρίχα, την τελευταία στιγμή, αφού μάλιστα και η γραμμή της κυβέρνησης ήταν υπέρ της επένδυσης και τα τεχνικά μέσα υπήρχαν για τη λογική εξισορρόπηση των συμφερόντων επενδυτών και αρχαιολογίας.

Ετσι κατάφερε η κυβέρνηση να ναρκοθετήσει το ΤΑΙΠΕΔ και τις ιδιωτικοποιήσεις

Του Γιώργου Φιντικάκη

Ραθυμία υπουργών, ομηρεία από συντεχνίες, αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, έλλειψη πολιτικής βούλησης, υπονόμευση του ΤΑΙΠΕΔ. Ηταν η τέλεια συνταγή που η κυβέρνηση εφάρμοσε με θαυμαστή συνέπεια, και επιτυχία, για να δυναμιτήσει τη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ, και να πέσει για μια ακόμη χρονιά έξω ο στόχος εσόδων από αποκρατικοποιήσεις.


Προκριματικά Μουντιάλ 2018: Πάρτι της Ισλανδίας (3-0) μέσα στην Τουρκία, «σφαλιάρες» για Κροατία-Ιταλία [βίντεο]

Ισπανία έγινε η 11η ομάδα που εξασφάλισε παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018,  αφού νίκησε 3-0 την Αλβανία, την ώρα που η ΠΓΔΜ στερούσε βαθμούς από την Ιταλία στο Τορίνο (1-1). Η Ισλανδία σημείωσε τη νίκη της ημέρας, αφού επιβλήθηκε 3-0 της Τουρκίας μέσα στο Εσκισεχίρ, απώλειες στο τέλος για Σερβία και Κροατία που ίσως κοστίσουν.


Nomads: Αυτός ο παίκτης έφυγε σήμερα από τις Φιλιππίνες!-Λιποθύμησε παίκτρια- ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός Nomads βρίσκεται από σήμερα το βράδυ η Εύη Ιωαννίδου, που ολοκληρώνει έτσι το σύντομο «ταξίδι» της στις Φιλιππίνες. Μαζί με τον Φώτη Φιλιππόπουλο αγωνίστηκαν σκληρά στα τρία ματς, προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους, ωστόσο, ο νικητής ήταν ένας.


ΚΛΑΜΑ! Νίκος Παπανδρέου σε υποψήφιους αρχηγούς: Ωστε θέλετε την ψήφο των «παπανδρεϊκών»... πείτε πόσο τεράστιος ήταν ο ΓΑΠ και θα την πάρετε!

Παρέμβαση στην διαδικασία ανάδειξης αρχηγού στην Κεντροαριστερά κάνει με άρθρο του στο περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση» ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Νίκος Παπανδρέου απευθυνόμενος στους υποψήφιους αρχηγούς διερωτάται με νόημα: «Ώστε θέλετε την ψήφο των ‘’παπανδρεϊκών’’;».

ΚΛΑΪΝ ΜΑΪΝ! Χαμογελαστοί Τσίπρας-Σαββίδης και τσόντα ο Αποστόλης

[ΟΚ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και λοιπές σελίδες Μαρινάκη το έχουν πρώτο θεμα... δηλ. διοργανώνει εκδήλωση ο σύλλογος βιομηχάνων Β. Ελλάδος και ο Σαββίδης δεν πρέπει να πάει; Ή δεν πρέπει να πάει ο ΠΕριφερειάρχης; Παπαριές είδηση...]
Σύντομη συνομιλία [ΔΕ: Ναι στο όρθιο... όπως οι "σύντομες συνομιλίες" που είχε ο Τσίπρας με τον Τράμπ στις Βρυξέλλες και γελάγαμε] είχαν στο περιθώριο της εκδήλωσης ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Στην Κομισιόν οι χάρτες της… “Μεγάλης Αλβανίας”

Στην Κομισιόν έφθασαν οι εθνικιστικοί και αλυτρωτικοί χάρτες στα σχολικά βιβλία της Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκη Επιτροπή κατέθεσαν ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, και ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου.