04 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ! Ο 11χρονος Αφγανός ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κρατήσει τη σημαία λόγω Σταυρού και Εκκλησίας

Επί μια εβδομάδα περιφέρουν σαν λάφυρο, έναν 11χρονο Αφγανό (που κανονικά δεν έπρεπε να συμμετέχει στην κλήρωση αφού πάει Ε' Δημοτικού και οι σημαιοφόροι είναι από την ΣΤ'-δες στο τέλος το ΦΕΚ) που είναι στην Ελλάδα από το Μάρτιο και δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, προκειμένου να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους σαν αντιρατσιστές που πολεμάνε κάποιους ανύπαρκτους ρατσιστές...

Μέχρι που γίνεται ευρέως γνωστή η αποκάλυψη που έχει κάνει από τις 29 Οκτωβρίου ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Σταύρος Πετράκης και τους ξεφτιλίζει αποκαλύπτοντας ότι...

Η στιγμή της αναχαίτισης του του πυραύλου στη Σ.Αραβία

Δείτε το βίντεο με την εκτόξευση των Patriot που εξουδετέρωσαν τον πύραυλο που εκτόξευσαν αντάρτες από την Υεμένη εναντίον του αεροδρομίου του Ριάντ:

Αποκάλυψη Κούγια: Η Βίκυ Σταμάτη ήθελε και στο παρελθόν να ζητήσει διαζύγιο

Tην αποκάλυψη ότι και στο παρελθόν η Βίκυ Σταμάτη ήθελε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου έκανε ο πρώην συνήγορός της Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά» ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι μάλιστα διαφωνούσαν έντονα γύρω από αυτό το θέμα, με τον ίδιο να επιμένει ότι δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο.


Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά διέψευσαν δημοσίευμα για δήθεν δήλωσή του

Βάσει του οποίου ο πρώην πρωθυπουργός προέβη σε επικριτική δήλωση σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», βάσει του οποίου ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε επικριτική δήλωση σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, διέψευσαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.


Ζήτησε στον υπουργό να σταματήσει τις «παράγκες» με δικαστές

Ποιος κορυφαίος παράγοντας στο χώρο της Δικαιοσύνης διεμήνυσε σε αναρμόδιο υπουργό να σταματήσει να στήνει «παράγκες» με δικαστές;

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Πουλάνε τα σπίτια τους… όσο – όσο

Σπίτια 20ετίας σε όλη την Αττική με τιμές πώλησης κάτω του κόστους, χαμηλότερα ακόμη και από 800 ευρώ ανά τ.μ.

Kαι ενώ οι εκτιμήσεις της αγοράς κάνουν λόγο για σταθεροποίηση και πιθανό γύρισμα των τιμών των ακινήτων από το επόμενο έτος, σε μια αγορά όπου οι συναλλαγές είναι πλέον ελάχιστες, έχουν αυξηθεί οι ιδιοκτήτες που βρίσκονται...

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ! Χαϊκάλης: Επιζητώ τον θάνατο -Είναι το ωραιότερο πράγμα στη ζωή του ανθρώπου

Μία δήλωση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Down Town δήλωσε ότι είναι συμφιλιωμένος με την ιδέα του θανάτου και τον επιζητεί κιόλας.


Χάλκινο μετάλλιο ο Τσιπούνης

Το τρίτο μετάλλιο για το ελληνικό ταεκβοντό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Κύπρου, είναι γεγονός. Πρωταγωνιστής ο Σταύρος Τσιπούνης (Γαία Αλίμου), ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των -73 κιλών, με απολογισμό δύο νίκες σε τρεις αγώνες.

Βίντεο: Το τουρκικό ελικόπτερο πετά πάνω από τα Ίμια

Το πρωί της Παρασκευής έκανε δύο υπερπτήσεις πάνω από τις ελληνικές βραχονησίδες - Συνολικά την Παρασκευή, την ημέρα της επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου στη Θράκη, καταγράφηκαν 60 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου

Αρναούτογλου εναντίον Λιάγκα : Η κόντρα καλά κρατεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει σταματημό η κόντρα μεταξύ Αρναούτογλου και Λιάγκα.

Καρφιά και υπονοούμενα κατά Λιάγκα και Γραμμέλη εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Πόλεμος» για την Πυραμίδα του Χέοπα -Γιατί τσακώνονται οι αρχαιολόγοι [εικόνες]

Ο αιγύπτιος αρχαιολόγος Ζαχί Χάουας που εποπτεύει το διεθνές πρόγραμμα της μελέτης του εσωτερικού των Πυραμίδων επέκρινε σήμερα την ανακοίνωση που έγινε αυτήν την εβδομάδα για την ύπαρξη ενός τεράστιου κενού στο εσωτερικό της Πυραμίδας του Χέοπα, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για «ανακάλυψη», διότι αυτό το κενό ήταν ήδη γνωστό.

Μυτιλήνη: Λάθρο έκλεψε φιάλες με αλκοολούχα ποτά

Κι όμως, κατάφερε να ξεφύγει απαρατήρητος –έστω και προσωρινά- ένας νεαρός αλλοδαπός που «σήκωσε» αρκετά μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά από το κατάστημα ενός 38χρονου στη Μυτιλήνη στο οποίο είχε μπει παριστάνοντας τον πελάτη!


Λιάγκας εναντίον Σίλα: Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω άδεια από σένα για να κάνω stand up;

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Late Night, έχει ξεκινήσει να προβάλλεται εδώ και δύο εβδομάδες από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και πέρα από εκείνους που τους άρεσε η εκπομπή υπήρξαν και αυτοί που δεν τους άρεσε και επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον παρουσιαστή.


Δείτε τον Γιουσέιν Μπολτ… τζεντάι να διαφημίζει σαμπάνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε νέο διαφημιστικό σποτ πρωταγωνιστεί ο διάσημος ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπολτ.

Ο αγαπημένος Τζαμαϊκανός πρωταθλητής ντύνεται σαν τζεντάι, φοράει κοστούμι, χορεύει και ανοίγει σαμπάνιες με το χρυσό μετάλλιο σε διάφορα διαφημιστικά σποτάκια φίρμας αλκοολούχων ποτών.

ΣΚΙΤΣΟ-Να εδώ ο Αρκάς εξηγεί γιατί μισούν τη μεσαία τάξη

Τη μισούν επειδή στο σχολείο...

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ομόφωνα οι διευθυντές των σχολείων της Δάφνης στηρίζουν το διευθυντή του σχολείου του Αμίρ

Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δάφνης Υμηττού εκφράζουμε ομόφωνα τη συμπαράστασή μας στον Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης σχετικά με την ανυπόστατη καταγγελία για άνιση μεταχείριση μαθητή, ρατσισμό και ξενοφοβία.


BINTEO-ΕΠΟΣ! Η "τρομαγμένη" μάνα του 11χρονου Αφγανού λύνεται στα γέλια περιγράφοντας τη "ρατσιστική επίθεση"

Παρά τις προπονήσεις από τους δημοσιογράφους (δείτε στο τέλος του βίντεο) η Αφγανή μάνα του 11χρονου  περιγράφει γελώντας την "ρατσιστική επίθεση" που δέχθηκαν και τους "τρόμαξε" τόσο πολύ... τόσο πολύ που έχει λυθεί στα γέλια...

Ο χάρτης του τρόμου [VIDEO]

Όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων τριών δεκαετιών σε ένα βίντεο και σε μια εφαρμογή

Έναν παγκόσμιο χάρτη σε μορφή βίντεο με όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα από το 1984 έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική Daily Mail.

Τύφλα στο μεθύσι διάσημος ηθοποιός στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Orient Express» που έγινε στο Λονδίνο, την Πέμπτη, και δείχνουν τον...

Διαγραφή βουλευτή των Βρετανών Εργατικών για σεξουαλική παρενόχληση

Η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος ζητάει έρευνα για παρόμοια περιστατικά.

Την αποπομπή του βουλευτή Κέλβιν Χόπκινς αποφάσισε η ηγεσία των Εργατικών ύστερα από καταγγελία 27χρονης υποστηρίκτριας του κόμματος ότι την παρενόχλησε σωματικά και με ενοχλητικά μηνύματα.

ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Guardian: Άθλιες οι συνθήκες στα νησιά για τους πρόσφυγες

«Παρά το γεγονός ότι έχει δοθεί σημαντική βοήθεια στην Αθήνα η κατάσταση στα hotspot παραμένει άθλια» γράφει η βρετανική εφημερίδα με αφορμή την κατάσταση στη Σάμο - Μόνο άρρωστοι και έγκυες φεύγουν για την ηπειρωτική Ελλάδα


Γερμανοί Πράσινοι: Για το ελληνικό χρέος θα ισχύουν οι δεσμεύσεις της Ευρωζώνης

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της Deutsche Welle, το ζήτημα του ελληνικού χρέους αναφέρθηκε στον πρώτο κύκλο των διαβουλεύσεων που είχαν τα τέσσερα κόμματα - των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), των Φιλελευθέρων (FDP) και των Πρασίνων (Die Gruenen) - για τον σχηματισμό της νέας γερμανικής κυβέρνησης "Τζαμάικα" σε συζήτηση η οποία είχε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

Βίντεο: Έξαλλη Ρωσίδα έκανε σμπαράλια με τηγάνι το αυτοκίνητο του πρώην άντρα της!

Μετά το διαζύγιο το ζήτησε πίσω και πάνω στον καβγά για την ιδιοκτησία του οχήματος, η 23χρονη το έκανε «καλοκαιρινό»Όλη της την οργή στο αυτοκίνητο του πρώην συζύγου της έβγαλε μία γυναίκα στη Ρωσία, κατά την διάρκεια λογομαχίας για θέματα του διαζυγίου τους.

Κρήτη: Σάλος από ροζ βίντεο που πρωταγωνιστούν μαθητές

Σάλο έχει προκαλέσει ένα ροζ βίντεο μεταξύ δύο μαθητών λυκείου, της ενδοχώρας του Ηρακλείου - Η κοπέλα αναμένεται να κάνει μήνυση στον εραστή της


Πώς βρέθηκε ξαφνικά με εξοχικό σε νησί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από εκεί που έβγαζε με το ζόρι το μηνιάτικο ως χαμηλόβαθμος υπάλληλος του Δημοσίου, βρέθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να έχει ιδιόκτητη εξοχική κατοικία σε νησί.

Πέντε Έλληνες στην λίστα με τους μεγαλύτερους συλλέκτες του κόσμου

Ο Πάμπλο Πικάσο είχε πει ότι «η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια» και αν η φράση του ισχύει τότε αυτή η αλήθεια είναι πολύ ακριβή. 

Κι αυτό γιατί μπορεί το χρήμα να μην σου αγοράζει την αλήθεια ή την ευτυχία, αλλά με ενενήντα εκατομμύρια ευρώ σου δίνει ένα αριστούργημα της τέχνης όπως είναι η περίφημη «Κραυγή» του Έντουαρντ Μουνχ.

ΒΙΝΤΕΟ-Απόπειρα δολοφονίας καταγγέλλει ο σύζυγος γνωστού μοντέλου! Την είχε κατηγορήσει ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ είναι έγκυος!

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”.

Σύζυγος γνωστού μοντέλου και ηθοποιού κατήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα στα “Αποκαλυπτικά” πως η σύζυγος του κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ είναι 6 μηνών έγκυος.


Πρέβεζα: Γονείς μαθητών επιστρέφουν τα βιβλία των θρησκευτικών στο υπουργείο – Τι ζητούν με ανακοίνωσή τους…

Οι γονείς μαθητών Γυμνασίου στην Πρέβεζα έκριναν ότι τα βιβλία των θρησκευτικών δεν συμβαδίζουν με την πίστη. Αναταραχή στο σχολείο...

Ακατάλληλα και μη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Πίστη έκριναν γονείς, τα βιβλία θρησκευτικών σε γυμνάσιο της Πρέβεζας.

ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΑΜ@ΣΟΥΝ! «Φωτιά και στα σφαγεία» ζήτησαν αναρχικοί που έκαναν πορεία στη Βαρβάκειο

[Στα σφαγεία να πάτε γατάκια... αλλά εν ώρα λειτουργίας να είναι εκεί και οι εκδοροσφαγείς με τις χατζάρες...]

Με κεντρικό σύνθημα «Λύσσα και συνείδηση, άρνηση και βία… 

Φωτιά στις φυλακές και στα σφαγεία», ομάδα περίπου εβδομήντα ατόμων, συγκεντρώθηκε νωρίτερα στην πλατεία Ομονοίας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον εγκλεισμό και τον βασανισμό των ζώων.

Ο Σταϊνμάιερ ψάχνει μπάτλερ με μισθό 3.000 ευρώ -Τα προσόντα που απαιτούνται

Μπάτλερ αναζητεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με επίσημη αγγελία, η οποία κάνει λόγο για «συνεργάτη στον τομέα των υπηρεσιών» του Ανακτόρου «Bellevue» στο Βερολίνο, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη της υποδοχής και της φροντίδας των υψηλών προσκεκλημένων.


ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ ΛΕΜΕ! ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΗΚΩΣΕ! O εμετικός Τσίπρας έκανε δώρο στον 11χρονο Αφγανό μια ελληνική σημαία - ΦΩΤΟ

[Ρε κομμούνια όλα αυτά δε μετράνε! Άμα τη σημαία δεν την αισθάνεσαι, είναι σα να κρατάς ένα κ@λόποανο... απ' αυτή την άποψη ένας κομμουνιστής έδωσε σε έναν Αφγανό ένα κομμάτι πανί... σιγά τα λάχανα]
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 11χρονος Αμίρ, το προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν που μαζί με την οικογένειά του έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης.

SZ: Αναζητούνται νέοι επικεφαλής για την ΕΕ -Πώς μοιράζουν τις θέσεις Μέρκελ και Μακρόν

«Έως το 2019 όλες οι κορυφαίες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να δοθούν σε νέα πρόσωπα. Το Βερολίνο και το Παρίσι κινούν ήδη τα νήματα», γράφει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.


Μια... τρελή παρέα: 5 άγνωστοι και ο κυβερνήτης σάλπαραν από την Κρήτη για Καραϊβική [εικόνες]

Ένα ξεχωριστό ταξίδι ξεκίνησαν πέντε άγνωστα μεταξύ τους άτομα, από την Κρήτη με προορισμό την Καραϊβική.

Ο 32χρονος Ηρακλειώτης φαρμακοποιός Παναγιώτης Κρέμης, η...

Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε καφετέρια της παραλιακής για τα μάτια μιας σερβιτόρας!

Η σερβιτόρα διαπληκτίστηκε με έναν βοηθό σερβιτόρου και κάλεσε ενισχύσεις - Ο φίλος της που έσπευσε στην καφετέρια και επιτέθηκε στο βοηθό υπηρετεί στην ΕΛΑΣ!


ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς για τον μποναμά Τσίπρα

Δείτε το σκίτσο του ΑΡΚΑ με το οποίο ειρωνεύεται τον μποναμά που ετοιμάζεται να μοιράσει ο Τσίπρας σε όσους...

Με σουβλάκια γιόρτασε την αποχώρησή του από το ΥΠΕΞ ο Γιώργος Τσίπρας

Πώς έφτασε στη ρήξη με τον Νίκο Κοτζιά  - Μετακομίζει στο Μέγαρο Μαξίμου ο εξάδελφος του πρωθυπουργού

Το ήξεραν και τα ντουβάρια του υπουργείου ότι μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιώργου Τσίπρα και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά δεν υπήρχε αυτό που λέμε «η κατάλληλη χημεία».


«Ξαναχτυπά» ο ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣΠολάκης κατά Δικαιοσύνης: Υπάρχουν δικαστές σε διατεταγμένη υπηρεσία

Νέες, ευθείες βολές κατά της Δικαιοσύνης ρίχνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που δηλώνει πως υπάρχουν «δικαστές σε διατεταγμένη υπηρεσία», σε σημερινή συνέντευξή του.


Νέα επίθεση Σπίρτζη κατά της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και... Taxibeat

«Από τη στιγμή που η Αρχή δεν επέτρεψε στον ΟΑΣΑ να αποστέλλεται ταχυδρομικά η κάρτα η ταλαιπωρία ήταν δεδομένη» είπε ο κ. Σπίρτζης - Τι είπε για Taxibeat και offshore


Η βρετανική πρεσβευτική κατοικία ανοίγει τις πύλες της στο κοινό -Η πρώην οικία του πράκτορα των Άγγλων Ελ. Βενιζέλου

Για πρώτη φορά, η βρετανική πρεσβευτική κατοικία, πρώην οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου, θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό την Κυριακή.

Το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή Β. Σοφίας και Λουκιανού, αναμένεται να επισκεφθούν περίπου 150 άτομα, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, οι οποίοι δήλωσαν ηλεκτρονικά συμμετοχή μέσω Facebook, στην εκδήλωση που οργανώνει η βρετανική πρεσβεία.


ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Βίντεο: Δεκάδες μετανάστες πήραν στο κυνήγι Δανέζα υπουργό

Η υπουργός Μετανάστευσης της Δανίας πίστευε πιθανότατα ότι δεν θα έχει πρόβλημα κατά την επίσκεψή της σε κέντρο που φιλοξενούνται άτομα που θα απελαθούν


Νέα στοιχεία: Μαρτυρίες για τη δολοφονία της Δώρας & το τηλεφώνημα από κλεμμένο κινητό

Νέα δεδομένα για τη δολοφονία της άτυχης Εφοριακού.

Μαρτυρίες τόσο για το ποιοι βρίσκονταν στο χώρο του νεκροταφείου την ώρα της δολοφονίας, για άτομα δηλαδή που είδαν το φονικό αλλά δεν μίλησαν, μαρτυρίες από στενά φιλικά πρόσωπα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη που αποκαλύπτου πώς αισθανόταν το τελευταίο διάστημα και...

Λάβρος ο Μητσοτάκης κατά Τσίπρα από την ΚΕ της ΟΝΝΕΔ: «Ηγείται μιας ανίκανης παρέας» (ΦΩΤΟ)

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΓΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ Ή ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ; Ο Πολάκης για τα "φακελάκια": Παίρνει το 80% των γιατρών

Λάβρος κατά των γιατρών για τα "φακελάκια" είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παρασκήνιο".

ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ! Μειωμένα κατά 2,5 δισ. ευρώ τα δηλωθέντα εισοδήματα

Η εξέλιξη αυτή ήλθε ως αποτέλεσμα της υπερφορολόγησης αλλά και της σύνδεσης των ασφαλιστικών εισφορών με το εισόδημα που οδήγησε αφενός στην έκρηξη της φοροδιαφυγής και αφετέρου στη διακοπή δραστηριότητας από δεκάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες


Αυτό είναι το επικότερο μήνυμα σε ελληνική τουαλέτα- ΕΙΚΟΝΕΣ

Όταν πας σε μία καφετέρια ή σε ένα εστιατόριο και η ανάγκη τα φέρνει έτσι ώστε να πρέπει να επισκεφτείς την τουαλέτα, τις περισσότερες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με την ίδια εικόνα.

Μετά τα F-16 έρχεται η συμφωνία για τα Mirage 2000

Κοµµάτι από την πίτα των εξοπλιστικών διεκδικούν τώρα και οι Ευρωπαίοι - Το Μαξίµου δίνει στους Γάλλους διακρατική συµφωνία για εκσυγχρονισµό των αεροσκαφών

Φωτο: Νέες επιθέσεις άπλυτων σε κρεοπωλεία και petshop

«Η πράξη μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας συμβολισμός αλλά και μια προειδοποίηση» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι «Αντισπισιστριες/Αντισπισιστες» - Διαμαρτύρονται για «χυδαιότητα» πίσω από το εμπόριο «ζωντανών και δολοφονημένων ζώων»

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ! Στο Μέγαρο Μαξίμου πάνε για φωτογραφίες τον 11χρονος Αφγανό

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο 11χρονος Αμίρ, που βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες.

Το αγόρι από το Αφγανιστάν θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στις 14:30, ενώ μαζί του θα είναι ο...

Σάμος: Λάθρο επιτέθηκε σε μαθήτρια... έφαγε καρατιές και το βαλε στα πόδια

Τον... δάσκαλό του βρήκε ένα ληστής που αποπειράθηκε να αρπάξει την τσάντα μίας μαθήτριας Γυμνασίου, αφού η ίδια αντέδρασε και κατάφερε να τον ρίξει στο έδαφος με λαβές πολεμικής τέχνης.

Προς δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο αγγειοχειρουργός - Καταπέλτης η εισαγγελέας

Έξι μήνες μετά τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, η εισαγγελέας πρότεινε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, την παραπομπή του 38χρονου αγγειοχειρουργού σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.