22 Νοεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Έγινε viral το χαλί με τον «ήλιο της Βεργίνας» στα Σκόπια

«Και στην Ελλάδα υπάρχουν χαλιά με το σχέδιο της Ακρόπολης επάνω τους» απαντά ο προηγούμενος πρόεδρος του οργανισμού που είχε την έμπνευση για την τοποθέτηση του


Εμμανουέλα: Το καυτό κορίτσι του ΟΦΗ ξαναχτυπά

Δεν χωράνε οπαδικά εδώ…

Το νεαρό μοντέλο έχει κλέψει τις καρδιές των φίλων του ποδοσφαίρου, οπότε η αύξηση (σχεδόν διπλασιασμός) στα εισιτήρια των Κρητικών μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ! Politique Internationale: Bραβεύουμε τον Τσίπρα γιατί είχε το κουράγιο να κάνει kolotoumba

Πολλοί μεγάλοι άνδρες κάνουν συχνά μια πολιτική στροφή, επισήμανε ο Πατρίκ Βαζμάν

Στο Παρίσι φθάνει απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανταποκρινόμενος σε μια διπλή γαλλική πρόσκληση και μια διπλή βράβευση.


Έλληνες αστυνομικοί θα είναι παρόντες στους ελέγχους στα γερμανικά αεροδρόμια

O ρόλος τους θα είναι μόνο συμβουλευτικός καθώς δεν έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν ελέγχους - Θα βοηθούν τους Γερμανούς συναδέλφους τους στους ελέγχους για τη γνησιότητα των ελληνικών ταυτοτήτων και διαβατηρίων


Παραιτήθηκε ο Μαρινάκης από δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά - Ποιοι είναι οι λόγοι

Παραιτήθηκε από μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Βαγγέλης Μαρινάκης, λόγω της γνωστής δικαστικής υπόθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην οποία είναι κατηγορούμενος.


Ούτε σε κηδείες δεν πάει χωρίς τη συνοδεία αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ που προσπάθησε να απαντήσει στο θόρυβο από την αποκάλυψη, πως αστυνομικοί αντί να είναι στη Μάνδρα φύλαγαν το στπίτι Τσίπρα στην Κυψέλη,   "μία ομάδα ΟΠΚΕ μετακινήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στον Νέο Κόσμο". Πρόκειται για την Κ-213 ομάδα ΟΠΚΕ, που...

Η ΝΔ απαντά στο ΥΠΟΙΚ: Θα μειώναμε τις δαπάνες μισθοδοσίας στο Δημόσιο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ, απαντώντας στους κύκλους του υπουργείου Οικονομικών που για ακόμη μια φορά έθεσαν το ερώτημα στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πού θα βρουν τα χρήματα για τη μείωση των φόρων που υπόσχεται.


Έτσι έσωσα την αδελφή μου από ομαδικό βιασμό από Πακιστανούς και Αφγανούς

Συγκλονιστική μαρτυρία στο protothema.gr από τον αδελφό της 30χρονης Ελληνίδας που δέχτηκε την απίστευτη επίθεση στο Άργος - Της επιτέθηκαν 6-7 άνδρες και από πίσω ακολουθούσαν τουλάχιστον άλλοι δεκαπέντε

ΝΔ: Θρασύδειλοι είναι αυτοί που έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με κατά συρροή απάτες

Ο πόλεμος κυβέρνησης-ΝΔ καλά κρατεί με αφορμή και τη νέα αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για την υπόθεση Καμμένου.


Mητσοτάκης: Το τέλος δεν αργεί για Τσίπρα-Καμμένο – Περιμένω τον πρωθυπουργό να απολογηθεί στη Βουλή

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή τη Δευτέρα στη συζήτηση για την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας επίθεση στον Πρωθυπουργό.


Aδωνις στο FOCUS: Η ΕΕ παραβίασε κανόνες προς όφελος του Τσίπρα

Το γερμανικό περιοδικό FOCUS σε άρθρο υπό τον τίτλο: «Ελληνική κρίση - Έκκληση στην Ευρώπη» γράφει, επικαλούμενο δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Ευρώπη είναι συνυπεύθυνη για την αδύναμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Υπόθεση «Σαουδική Αραβία»: Μπλόκο Βούτση στα έγγραφα που αποκάλυψε ο Λοβέρδος!

Εμμέσως, ο πρόεδρος της Βουλής παραδέχεται απόπειρα φίμωσης της αντιπολίτευσης, καθώς λέει ότι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα έγγραφα στη σχετική συζήτηση στη Βουλή


ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ! Ηχηρή απουσία Κουρουμπλή από συνέδριο με θέμα τις συνέπειες της βύθισης του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι να καταγραφούν οι ζημιές στον Αργοσαρωνικό, επισήμανε Ερευνητής του ΕΚΘΕ - Για τεκμηριωμένη αμέλεια του υπουργείου Ναυτιλίας έκανε λόγο ο Κώστας Μουτζούρης, πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Σοκάρει ο δολοφόνος της εφοριακού: Εγώ την σκότωσα, αλλά για άλλον λόγο

Σε κελί προστασίας των φυλακών Δομοκού βρίσκεται ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο 58χρονος φοβάται τους υπόλοιπους κρατούμενους στις φυλακές Δομοκού και τον άγραφο νόμο της φυλακής που δεν συγχωρεί όσους έχουν διαπράξει στυγερά εγκλήματα.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προς ΑΠΘ: Μην κάνετε τον Άνθιμο επίτιμο διδάκτορα!

Την ανάκληση της απόφασης αναγόρευσης του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ζητά η Νεολαία Σύριζα χαρακτηρίζοντάς τον “εκπρόσωπο του σκοταδισμού”.

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΩΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ! Πολάκης για τη συζήτηση στη Βουλή τη Δευτέρα: «Πάλι θα κλέψουμε εκκλησίες...»

Με τον δικό του, «ξεχωριστό» τρόπο σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, την είδηση της μετάθεσης της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ, που είχε προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη, για την ερχόμενη Δευτέρα, 27 του μηνός.

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΑ! Υπόθεση Σ.Αραβίας: Το ΥΠΕΞ απειλεί με 10ετή κάθειρξη όποιον δημοσιεύσει απόρρητα έγγραφα!

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία μετά την κίνηση του υπουργείου Εξωτερικών να απειλήσει όσους δημοσιεύσουν απόρρητα στοιχεία για την εκποίηση αμυντικού υλικού στο Ριάντ ότι θα κατηγορηθούν για... κατασκοπεία αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο 10ετούς κάθειρξης!

Ντρίπλα Τσίπρα για μικρή αναβολή στο ξεφτιλίκι: Τη Δευτέρα η συζήτηση στη Βουλή για τον Πάνο Καμμένο

Αιφνιδίασε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με επιστολή του ζήτησε την αναβολή της συζήτησης που θα γινόταν αύριο, Πέμπτη, στη Βουλή, για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.


Έκαψαν το αυτοκίνητο της Ελένης Χατζίδου!

Στη 1:20 έγινε κλήση στην πυροσβεστική κι άμεσα έφτασαν δύο οχήματα στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου διαμένει η τραγουδίστρια

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο μάρκας «Smart» της τραγουδίστριας, Ελένης Χατζίδου τα ξημερώματα της Τετάρτης.


Πρετεντέρης: Εισιτήρια

"Δεν πείθουν ούτε τη γυναίκα τους. Την ίδια στιγμή που η αντιπολίτευση έχει πάρει την ατζέντα σπίτι της. Όταν λοιπόν το έργο κόβει εισιτήρια, για ποιον λόγο η αντιπολίτευση να αλλάξει έργο; " γράφει ο Γ. Πρετεντέης στα ΝΕΑ:


FT: Η αρχή του τέλους για την Μέρκελ

Θυμάστε τις προβλέψεις νωρίτερα φέτος πως ότι και να γίνει στις γερμανικές εκλογές η Αγκελα Μέρκελ θα κερδίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΒΙΝΤΕΟ-Σκότωσε τον άντρα που την είχε σκλάβα για σεξ όταν ήταν 16 και καταδικάστηκε σε ισόβια

Ριάνα και Καρντάσιαν στο πλευρό της Σιντόια Μπράουν που βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 13 χρόνια - Η υπόθεσή της ήρθε στην δημοσιότητα από το ντοκιμαντέρ του Νταν Μπίρμαν που διηγείται την ιστορία της

«Ο ΣΥΡΙΖΑ γκρεμίζει τις παραδοσιακές αρχές και αξίες μας»

Του Σάκη Μουμτζή

Αυτό είναι το θέμα εκδήλωσης μιας τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική, με ομιλητές δύο προβεβλημένους βουλευτές του κόμματος.


Καταγγελία Άδωνι: Δεν μας αφήνουν να δούμε τα απόρρητα έγγραφα για την Σ. Αραβία


Στο χρηματοκιβώτιο της Νομοθετικής Υπηρεσίας στον πρώτο όροφο της Βουλής βρίσκονται κλειδωμένα τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε χθες στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ο Ανδρέας Λοβέρδος τα οποία σχετίζονται με την πώληση των πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία.


«ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-Χάλασε το αεροπλάνο του γκαντέμη στην Κύπρο


Με μία ώρα καθυστέρηση αναχώρησε από την Κύπρο ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Κύπρο στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντησης Κύπρου - Ελλάδας - Αιγύπτου αντιμετώπισε ένα... απρόοπτο κατά την αναχώρηση του.


Ενας στους τρεις Ελληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν -Και 2,5% ότι η Γη είναι επίπεδη!

[Τι σχέση έχουν ρε καραγκιόζηδες του Athens voice οι υποτιθέμενοι νεκροί του Πολυτεχνείου (και βέβαια υπήρξαν νεκροί εκείνη τη μέρα... στην Κυψέλη, στου Γκίζη, στου Ζωγράφου... οπουδήποτε αλλού εκτός του Πολυτεχνείου) με τις θεωρίες συνωμοσίας; Θεωρία συνωμοσίας ότι από τους 100 που ξεκίνησαν και κατέληξαν 17 οι περισσότεροι πέθαναν σε άσχετο χώρο και από άσχετο λόγο; Πάντως μερικούς καλά σας κάνει ο Τσίπρας και σας πηδάει... είστε αδιόρθωτοι]


Ολοι λίγο ως πολύ το είχαμε υποψιαστεί: Οι Ελληνες θέλγονται από τις θεωρίες συνωμοσίας. Μια έρευνα ήρθε να το επιβεβαιώσει.


Πάτρα: Ξεγυμνώθηκε δημόσια για να κάνει σεξ με… σακούλα!

Άναυδοι έμειναν οι περαστικοί σε κεντρικό δρόμο της πόλης όταν είδαν τον 40χρονο να περιφέρεται ολόγυμνος παρά το τσουχτερό κρύο.


ΝΔ: Δεν δεχόμαστε δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή

"Ο πανικός που έχει καταβάλει τον κ. Καμμένο, φαίνεται να μεταδίδεται και στον κ. Τσίπρα που παραδόξως παραμένει σιωπηλός επί 17 ημέρες για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο συναρχηγός του".

Και φυσικά, η Τουρκία δημοφιλέστερος προορισμός για τους ομόδοξους Ρώσους... πάνε για να πάρουν την Πόλη και να μας τη δώσουν


4,5 εκ στην Τουρκία ρε φίλε, ενώ στην Ελλάδα ούτε 500.000!!

Αυξήθηκε κατά 30% στο διάστημα Ιανουαρίου- Ιουνίου 2017 ο αριθμός των Ρώσων που περνούν τις διακοπές τους στο εξωτερικό, φτάνοντας τα 17,1 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της ρωσικής στατιστικής υπηρεσίας Rosstat, που δημοσιοποίησε το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Μόσχας.

Οι τράπεζες έκλεισαν τους λογαριασμούς της Λεπέν -Καταγγελία από την αρχηγό του Εθνικού Μετώπου

Η ηγέτιδα του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν δήλωσε σήμερα ότι είναι θύμα μιας "τραπεζικής φάτουα" μετά το κλείσιμο των τραπεζικών της λογαριασμών και εκείνων του κόμματός της.


Κικίλιας: Γιατί σιωπά η κυβέρνηση για τον Καμμένο;

Η σιωπή της κυβέρνησης όσον αφορά την πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εγείρει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν επισήμανε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ


Μετά το παραλήρημα κατά του Αντετοκούνμπο, τώρα ζητά συγγνώμη ο Έλληνας πανεπιστημιακός

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλώντας στον ανταποκριτή του Real Fm 97,8 στο Λονδίνο, Ισαάκ Καριπίδη, ο καθηγητής του πανεπιστημίου UCL, Ευάγγελος Μαρκόπουλος, ζήτησε συγγνώμη.

Σε δίκη ο Ψυχάρης και δέκα τραπεζικά στελέχη για δάνειο ύψους 47,7 εκατ. ευρώ

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία που αφορά σε δάνειο ύψους περίπου 47,7 εκατ. ευρώ παραπέμπεται να δικαστεί ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης. Την παραπομπή σε δίκη του κ. Ψυχάρη ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποφάσισε με βούλευμα του συμβούλιο εφετών της Αθήνας.


ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ! Τσίπρας σε Βούτση: Να μετατεθεί η συζήτηση για Καμμένο-Σαουδική Αραβία, θέλω να είμαι παρών

Διαβάστε την επιστολή Τσίπρα - Χαρακτηρίζει επιχείρηση προπαγάνδας τις αναφορές ότι αύριο θα λείπει εσκεμμένα στο Παρίσι για το βραβείο «πολιτικού σθένους» και αποκαλεί τον Κυρ.Μητσοτάκη «ηθικό αυτουργό της συκοφαντίας»

Η «σκοτεινή πλευρά» της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Πιέσεις από γνωστούς δικηγόρους προκειμένου να τους καταβάλει μεγάλο χρηματικό ποσό φαίνεται πως είχε δεχθεί ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, με σκοπό εκείνοι να μεταπείσουν τους Αλβανούς εγκληματίες που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την εν ψυχρώ δολοφονία του.

Βόρεια Κορέα: Βιασμοί και απάνθρωπη εκπαίδευση των γυναικών στο στρατό

Οι γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις της Πιονγιάνγκ υποβάλλονται σε τόσο σκληρή εκπαίδευση, ώστε σταματά η περίοδός τους, ενίοτε επί χρόνια, υποστηρίζει μια βορειοκορεάτισσα που αυτομόλησε στη Σεούλ.

Τι αποκαλύπτει η Μίνα Αρναούτη για το μοιραίο δυστύχημα με τον Παντελίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα, αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που έζησε εκείνο το βράδυ, μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, που θα προβληθεί σήμερα στον Alpha.

Καμπάνια στα ελληνικά από τον δήμο Στουτγκάρδης για πρόσληψη Ελλήνων παιδαγωγών


Στο φυλλάδιο αναφέρονται συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες του υποψήφιου Έλληνα εργαζομένου σε προσχολικές και σχολικές δομές του δήμου

Με moto : «Θέλουμε να σε γνωρίσουμε» ο γερμανικός δήμος Στουτγκάρδης, πρωτεύουσας του ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης, έχει ξεκινήσει καμπάνια στην ελληνική γλώσσα, με στόχο να προσελκύσει  Έλληνες μετανάστες για πρόσληψη και εργασία κυρίως στο κομμάτι της προσχολικής αγωγής.


ΣΚΑΣΤΕ ΤΑΓΑΡΙΑ! 35% ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Δήμαρχος Λέσβου κατά Μουζάλα: Θέλει να μας κάνει Γκουαντάναμο - Είναι εξαφανισμένος

Ακόμα και στη θάλασσα θα πέσουμε για να μην γίνουν πλωτά hot spot - Φιλοξενούμε 8.500 άτομα, με υποδομές για 3.500 - Η απραξία, η αδιαφορία και η κουφαμάρα του υπουργείου οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση - Τι θα γίνει αν συμβεί κάποιο επεισόδιο, λέει ο Σπύρος Γαληνός


Σοκ ο "λογαριασμός" του 2018 για εκατομμύρια ΓΙΔΙΑ ιδιοκτήτες ΙΧ

Νέα αυξημένα έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας αλλά και από το Τέλος Ταξινόμησης προβλέπει ο Προϋπολογισμός 2018 που κατατέθηκε στη Βουλή.

Απεργούν οι υπάλληλοι των δήμων -Δεν θέλουν τα νέα νηπιαγωγεία [βίντεο]

Η πανελλήνια ομοσπονδία Εργαζομένων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, 24ωρη πανελλαδική απεργία. Συγκεκριμένα στην Αττική έγιναν δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, μια στις 9:00 έξω από το υπουργείο Παιδείας και άλλη μια στις 12:00, στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αρχίζουν οι απολύσεις στις Σκουριές: Θα κάνουμε Χριστούγεννα στην Αθήνα, λένε οι εργαζόμενοι

Η κυβέρνηση καθυστερεί επίτηδες για τις Σκουριές είπε ο πρόεδρος των μεταλλωρύχων στο ΘΕΜΑ 104,6Για εσκεμένη κωλυσιεργία όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης του έργου στις Σκουριές κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος των μεταλλωρύχων Κασσάνδρας Χρήστος Ζαφειρούδας μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ο στρατηγός Μλάντιτς

Ο Σερβοβόσνιος Ράτκο Μλάντιτς άρχισε να φωνάζει λίγο πριν την ετυμηγορία - Το προεδρείο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης τον απομάκρυνε από την αίθουσα


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Μειώνουν τις δαπάνες για αδύνατους, δίνουν μπόνους στο Δημόσιο [βίντεο]

Μειώνουν τις δαπάνες για την κοινωνική προστασία των αδυνάτων, παρά τις διαβεβαιώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι οι φόροι πάνε για να χρηματοδοτήσουν την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, και αυξάνουν τις εισφορές που καταβάλλουν εργοδότες και επαγγελματίες. Ετσι θα βγει το περίφημο πλεόνασμα που προβλέπει η κυβέρνηση για το 2018.


ΝΔ: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει ενώ οι πολίτες υποφέρουν

H κυβέρνηση πανηγυρίζει ενώ οι πολίτες υποφέρουν επισημαίνουν ο Χρήστος Σταϊκούρας σχολιάζοντας τον προϋπολογισμό του 2018.


ΒΙΝΤΕΟ-Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Βουλή

Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Βουλή.

Συγκεκριμένα, η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα θέματα της Υγείας αποφάσισε σήμερα τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρου Παπαδημητρίου. Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση επί τρεις φορές του κ. Παπαδημητρίου να προσέλθει στην επιτροπή επικαλούμενος θέματα υγείας του.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ; ΑΙΣΧΟΣ! Λάθρο προσπάθησαν να βιάσουν ομαδικά Ελληνίδα!

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη Ελληνίδα, η οποία απλώς περπατούσε κοντά στο σπίτι της στο Άργος. Εκεί δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ένα εσμό ΛΑΘΡΟμεταναστών, που προφανώς την είχαν παρακολουθήσει από προηγούμενες ημέρες και όταν την είδαν να περνάει μόνη ξεπήδησαν από ένα γιαπί και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα χέρια τους όπου έβρισκαν!

Χαμός στο twitter με τη #Βράβευση_Τσίπρα

- Πέρυσι αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας Πολιτικής Οικονομίας από ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Τουρκίας
- Τώρα πηγαίνει στο Παρίσι για να πάρει βραβείο πολιτικού σθένους και δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό ιδεώδες (!)

Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στη γαλλική πρωτεύουσα την Πέμπτη, προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την επιθεώρηση Politique Internationale.


Κατάδυση στο μυαλό του Μπαλαούρα

[ΦΩΤΟ-Ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών της 13ης Ευρωασιατικής Συνάντησης, στη Μιανμάρ. Ο υφυπουργός έκρινε ότι τονώνει και ενισχύει την εικόνα του, φωτογραφιζόμενος χαμογελαστός δίπλα στην πρωθυπουργό της Μιανμάρ, τη γυναίκα η οποία ευθύνεται για τη γενοκτονία που συντελείται τώρα που μιλάμε εις βάρος των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων Ροχίνγκια της Μιανμάρ. Τη φωτογραφία έστειλε το υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή το γραφείο του υφυπουργού, προφανώς κατ’ εντολήν του. Απόδειξη ότι ο Γ. Αμανατίδης είτε δεν κατάλαβε τίποτα είτε δεν τον νοιάζει καθόλου. Το τελευταίο είναι μάλλον πιθανότερο, αφού πρόκειται για Συριζαίο...]

Ο απίθανος, ο μοναδικός και ανεπανάληπτος Μάκης Μπαλαούρας είπε ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό «της Μεγάλης Βρετανίας» Γκόρντον Μπράουν.

ΣΚΙΤΣΟ-Βουτηγμένοι στη λάσπη

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Μετρό της Αθήνας. Εκεί που όλα πρέπει να μείνουν ανορθολογικά και αποδιοργανωμένα

Του Αντώνη Πανούτσου

Στην επόμενη απεργία του μετρό, οι δεκάδες χιλιάδες των Αθηναίων που θα βρίσκονται κλεισμένοι ώρες στα αυτοκίνητα τους  και αναρωτιούνται γιατί τους βρήκε αυτό το κακό, δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Για το καλό τους κλείστηκαν. Αν έχουν αμφιβολίες δεν έχουν παρά να διαβάσουν την ανακοίνωση της ΣΕΛΜΑ, του  Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών. Γραμμένη σε μια συνδικαλιστική γλώσσα και λογική που έχει γίνει μουσειακή αλλά δεν το έχει καταλάβει.


Αυτά είναι τα 15 μέτρα-«φωτιά» που έρχονται το 2018

Αυξάνεται το ΦΠΑ σε 32 νησιά, αλλάζουν οι εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες, περικόπτεται ξανά το ΕΚΑΣ, επιβάλλεται φόρος διαμονής σε ξενοδοχεία, αλλάζουν τα ειδικά μισθολόγια


Die Zeit : Γιατί το γερμανικό Σύνταγμα δεν προβλέπει τίποτα για τις πρόωρες εκλογές

Το γερμανικό Σύνταγμα δεν προβλέπει τίποτα για τις πρόωρες εκλογές. Γιατί; Υπάρχει ιστορική εξήγηση.

Ποιος Καραμανλής; Δείτε ποιος είναι ο αληθινός μάστορας του photo-bombing

Είναι Βέλγος και δηλώνει με περισσή περηφάνια μέτριος σε όλα. Εκτός από το τρολάρισμα. Εκεί είναι απλά ο καλύτερος!

Το ανέμελο πέρασμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μπροστά από την ηθοποιό Ζέτα Δούκα την ώρα που εκείνη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στο περιθώριο της πρεμιέρας της ταινίας “Καζαντζάκης” έλαβε εύλογα τιμές viral.

Bloomberg: Φαινόμενο τροπικού είδους η καταιγίδα που προκάλεσε 21 θανάτους στην Ελλάδα

Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και περιλάμβανε ένα τείχος νεφών, όπως οι τυφώνες, αναφέρει η αμερικανική Υπηρεσία για τους Ωκεανούς και την Ατμόσφαιρα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρόλαρε τους ΣΥΡΙΖΑίους ο Μπακογιάννης στον Τσολιά: Έχουμε σταματήσει να πίνουμε αίμα στα οικογενειακά τραπέζια

Μια συνέντευξη πέρα από τα συνηθισμένα έδωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης στον... τρελό τσολιά της γνωστής Ελληνοφρένειας.

Και εφόσον οι ερωτήσεις από τον τσολιά τέθηκαν με χιούμορ και ο ίδιος ο περιφερειάρχης απάντησε με χιούμορ. Και απάντησε σε όλα ακόμη και στο αν έχει δοκιμάσει «μπάφο».

Η Ιταλία παραμένει ο Νο1 εξαγωγικός προορισμός-Απίστευτα χαμηλές εξαγωγές σε Βρετανία και Γαλλία!

Η Ιταλία παραμένει σταθερά η χώρα που απορροφά τη μερίδα του λέοντος από τις ελληνικές εξαγωγές και μάλιστα με αρκετή απόσταση από τις επόμενες δύο κορυφαίες αγορές, την Γερμανία και την Κύπρο.

Ο Καραμανλής και η Αμαλία Μεγαπάνου με τον Κένεντι και την Τζάκι [εικόνες+βίντεο]

Σαν σήμερα, πριν από 53 χρόνια, στις 22 Νοεμβρίου του 1963, ο Τζον Κέννεντι έπεφτε νεκρός από πυροβολισμούς στο Ντάλας του Τέξας, την ώρα που χαιρετούσε τον κόσμο μέσα από την ανοιχτή προεδρική λιμουζίνα.

Μέρισμα. Μια ιστορία απάτης και αρπακόλας

Το κοινωνικό μέρισμα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και ψήφισαν σχεδόν όλα τα κόμματα στη Βουλή είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη εξαπάτησης του λαού και απόδειξη ενός κομματικού συστήματος που ζει για να ψαρεύει ψήφους. Ο λόγος είναι απλός. Άνεργοι, ανάπηροι, άστεγοι, φτωχοί, χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πρόκειται να δουν ούτε σέντσι από το «μέρισμα», ενώ αντίθετα θα το απολαύσουν φοροφυγάδες και λαθρόχειρες! Γιατί; Γιατί ο νόμος είναι γραμμένος όπως σχεδόν όλοι οι νόμοι ΣΥΡΙΖΑ, στο πόδι.


ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Φωτιά ξέσπασε το βράδυ σε λεωφορείο στη Βάρης- Κορωπίου [βίντεο]

Φωτιά ξέσπασε χτες το βράδυ σε λεωφορείο στη Βάρης- Κορωπίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε και δημοσίευσε στα social media ο Γιώργος Λιάγκας, το λεωφορείο καίγεται ολοσχερώς στο πίσω μέρος, ενώ δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν μέσα επιβάτες κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! «Κούρεμα» στις κοινωνικές δαπάνες κατά 1,59 δισ. ευρώ φέρνει ο προϋπολογισμός του 2018

Μειωμένες δαπάνες κατά 1,59 δισ. ευρώ για ασφάλιση περίθαλψη και κοινωνική προστασία προβλέπει για το 2018 ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.


Δήμαρχος Μάνδρας: Έπεσαν γροθιές γιατί δεν αντέξαμε τις αναξιόπιστες καταγγελίες

«Ο κ. Σαμπάνης είναι ο Κωνσταντινέας της Μάνδρας» είπε για τον καταγγέλλοντα της αντιπολίτευσης στο Δήμο

Απαντήσεις σε όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Μάνδρα έδωσε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη.