27 Ιανουαρίου 2018

BINTEO-Μητσοτάκης: "Ο Τσίπρας δίχασε τους Έλληνες-Ας μην ψάχνει για συνενόχους"-Σε βαρύ κλίμα, χωρίς κάμερες η συνάντηση

Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Η ΝΔ υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ.Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πορευτεί σε αυτόν τον δρόμο μόνος του, ας μην ψάχνει τώρα για άλλοθι ούτε για συνενόχους».


Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης στο σαλόνι του Μαξίμου 

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα προσήλθε στο προκαθορισμένο ραντεβού πέντε λεπτά νωρίτερα.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 40 λεπτά με τον Πρόεδρο της ΝΔ να μην κάνει δηλώσεις εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς γίνονται μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού για να τους ενημερώσει κατ’ ιδίαν για το Σκοπιανό και συγκεκριμένα για όσα συζητήθηκαν με τον κ. Ζάεφ, στο Νταβός.

Η ΕΡΤ που συνήθως καλύπτει ζωντανά με κάμερα τις συναντήσεις αυτές από το εσωτερικό του Μαξίμου, δεν έδειξε εικόνα από τη συνάντηση των δύο ανδρών, παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα.