24 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Ο Παπαδημούλης «καρφώνει» την Καϊλή σε ξένους ευρωβουλευτές

Στο e-mail του (από το τμήμα ευρωπαϊκών και διεθνών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ) ο κ. Παπαδημούλης υιοθετεί αρχικά την εκτίμηση της αστυνομίας για το πλήθος των διαδηλωτών, μιλώντας για 90 χιλιάδες ανθρώπους.

Στη συνέχεια παραθέτει τα πέντε σύνθετα ονόματα του κ. Νίμιτς: Βόρεια Μακεδονία, Νέα Μακεδονία, Άνω Μακεδονία, Βαρδάρη Μακεδονία, Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια) και κάνει λόγο για «ένα ιστορικό παράθυρο ευκαιρίας».

Ακόμη, επισημαίνει ότι στο συλλαλητήριο συμμετείχαν βουλευτές του νεοφιλελεύθερου, συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, των ακροδεξιών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων και 2 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Στο e-mail του περιλαμβάνει και φωτογραφία της αντιπροσωπείας της ρυσής Αυγής με τους Κασιδιάρη, Παππά και Μπαρμπαρούση.

Για το τέλος κρατά μια ονομαστική αναφορά στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, την οποία επίσης συνοδεύει με φωτογραφία!



Στο έγγραφο του ΣΥΡΙΖΑ που ο κ. Παπαδημούλης προώθησε σε συναδέλφους του αναφέρονται και οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, η στάση του οποίου χαρακτηρίζεται ανεύθυνη και οπορτουνιστική, του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτηρίζεται λαϊκιστής, εξηγείται ακόμη και η στάση της Εκκλησίας.

Το έγγραφο περιλαμβάνει και μία αναφορά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία χαρακτηρίζει ηγέτη ενός μικρού κόμματος και πριν αναφερθεί στη θέση του πρωθυπουργού κάνει μία ακόμη επίθεση στην... Εύα Καϊλή, υπογραμμίζοντας την αντίδραση στελέχους της ΔΗΜΑΡ (σ.σ. του Δημήτρη Χατζησωκράτη).