Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Επίθεση ΝΔ στον Μαρή: Προβοκάτσια το πρωτοσέλιδο από το ΕΘΝΟΣ- Υπηρέτης συμφερόντων η κυβέρνηση[Η φώτο είναι από τη δεύτερη επίσκεψη του Κυριάκου σε ΜΜΕ με το που βγήκε αρχηγός της ΝΔ. Μετά τον ψόφιο ΔΟΛ επισκέφτηκε το 24MEDIA του Μαρή και φωτογραφήθηκε με τον τζογδόρο. Μια ανούσια επίσκεψη από την οποία έμεινε μόνο η φώτο με τον φοροκλέφτη, όπως τον κατηγορεί με ερωτήσεις της η ΝΔ. Ας ρίξει λοιπόν ο Κυριάκος μια καρπαζιά στον συμβουλάτορα που του είπε να κάνει την εν λόγω επίσκεψη...]

Ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Έθνος

«Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας την Τρίτη.


Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι πρόκειται για «γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου - κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη - για το οποίο έχουμε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ».

Όπως προσθέτει η ΝΔ, «η Κυβέρνηση είναι προφανές πλέον ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής. Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη.

Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της Κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/nd-omilos-mari-vriskete-se-diatetagmeni-ipiresia-propagandas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου