10 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Υπό πολιορκία το Ειρηνοδικείο Αθηνών-Κω/λου : «Είμαστε εδώ για να τους ρίξουμε»

«Είμαστε έτοιμοι και προκαλούμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της» δήλωσε στο protothema.gr η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας
Μαζί με εκατοντάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκε και σήμερα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών.


Οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων, κρατώντας τα πανό τους, φώναξαν τα συνθήματα τους κατά της Κυβέρνησης και των τραπεζών.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε την παρακάτω δήλωση στο protothema.gr: «Η κυβέρνηση αλλά και οι επίορκοι συμβολαιογράφοι υπαναχώρησαν μπροστά στην αταλάντευτη αποφασιστική στάση των ανθρώπων που αγωνίζονται, όλων μας που είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι και προκαλούμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της. Εμείς μπορούμε να υπερασπιστούμε τις πράξεις μας. Μπορούμε να υπερασπιστούμε τα σπίτια των συμπολιτών μας. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τους νόμους της. Δεν μπορεί να υπερασπιστεί ούτε τον νόμο για τους φυσικούς, τους τακτικούς πλειστηριασμούς, ούτε τον νόμο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Δεν μπορεί να υπερασπιστεί το πολυνομοσχέδιο των απαιτουμένων, δεν μπορεί να υπερασπιστεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, δεν μπορεί να υπερασπιστεί την κατακρήμνιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία. Εμείς είμαστε εδώ για να τα υπερασπιστούμε όλα αυτά, τη δημοκρατία και την ελευθερία μας. Είμαστε εδώ για να τους ρίξουμε.»


Υπό πολιορκία το Ειρηνοδικείο Αθηνών - ΒΙΝΤΕΟ

Υπό... πολιορκία βρίσκεται αυτή την ώρα το Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν πλειστηριασμοί.

Συλλογικότητες, μέλη κινημάτων και φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Λουκάρεως και φωνάζουν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Δείτε το βίντεο του enikos.gr