10 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ! Aπρόσμενη συνάντηση Μητσοτάκη-Γλέζου καθ' οδόν προς την Κατερίνη [εικόνες]

Λόγω των Γλέζων είναι η χώρα εκεί που είναι αγαπητέ Κυριάκο και αντί να συγκινείσαι κάθε φορά που τον βλέπεις θα πρεπε να σε πονάει το κεφάλι σου! Μπράβο σου κέρδισες τις ειρωνίες των αριστερών και τα φάσκελα των δεξιών! ΕΛΕΟΣ!

Μια απροσδόκητη συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται καθ' οδόν προς την Πιερία.

Σε στάση για καφέ λίγο πριν από τη Λαμία ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε τον Μανώλη Γλέζο. Σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου ανέβασε και τις φωτογραφίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε:

«Καθοδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μου επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Όταν συναντώ τον Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Είναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου.»




Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να μεταβεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί ωστόσο εξαιτίας της ομίχλης η πτήση ακυρώθηκε και αποφασίστηκε να μεταβεί οδικώς στην Πιερία.