10 Ιανουαρίου 2018

Οδικώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Πιερία και Πέλλα-Επέστρεψε Αθήνα η πτήση με την οποία πήγαινε Θεσσαλονίκη

Λόγω της ομίχλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», δεν μπόρεσε να αναχωρήσει με το αεροπλάνο για Θεσσαλόνικη

Οδικώς μεταβαίνει στην Κατερίνη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία σε Πέλλα και Πιερία.


Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε το πρωί από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, από όπου θα αναχωρούσε για την Πιερία.

Όμως, η ομίχλη άλλαξε τα σχέδια του προέδρου της ΝΔ αλλά και δεκάδων άλλων πολιτών, αφού από χθες έχει γίνει η αιτία για να ακυρωθούν οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις δεκάδων πτήσεων.

Συγκεκριμένα, στο αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ είχαν επιβιβαστεί όλοι οι επιβάτες, αποφασίστηκε να ματαιωθεί η απογείωση.

Οι επιβαίνοντες παρέμειναν στο αεροσκάφος για μια ώρα περίπου και τελικά η πτήση αναβλήθηκε για αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του ωστόσο αποφάσισαν να μεταβούν στην Κατερίνη οδικώς και αυτή την ώρα βρίσκονται καθ' οδόν.

Η ομίχλη έχει προκαλέσει βέβαια γενικότερα καθυστερήσεις στο πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων πτήσεων.

Μάλιστα, αρκετές είναι οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο που γύρισαν πίσω ή προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια λόγω της αδυναμίας προσέγγισης του αεροδιαδρόμου.

Το πρόγραμμα της περιοδείας Μητσοτάκη

Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στον νομό Πιερίας την Κατερίνη, τη Βροντού, την Καρίτσα, το Λιτόχωρο - Δίον και τη Λεπτοκαρυά.

Αύριο Πέμπτη 11 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί στον νομό Πέλλας το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, την Αριδαία, τη Σωσάνδρα, τους Πρόμαχους, τα Λουτρά Πόζαρ, το Μαυροβούνι, τη Σκύδρα και την Κρύα Βρύση.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/epestrepse-athina-ptisi-pou-epevene-kiriakos-mitsotakis