11 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ! Αμνησία και ο Νεφελούδης: «Εμείς ποτέ δεν τραμπουκίσαμε»- Το βίντεο που θέλουν να ξεχάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Οργή προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ και στα κυβερνητικά στελέχη το «ντου» του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Νεφελούδη να κάνει λόγο για «έκφραση πολιτικής αλητείας».


«Με λοστάρια, τραμπουκισμούς, μπούλινγκ απέναντι στην υπουργό και με κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων…. αυτό δεν έχει σχέση με συνδικαλισμό αλλά με πολιτική αλητεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους για να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαφωνίας. Ποτέ δεν τραμπουκίσαμε. Αυτά είναι πρακτικές που χρησιμοποιούσε μερίδα πολιτικής αντιπαράθεσης- λέγε με Ρουβίκωνα -που έχει αντιγράψει το ΠΑΜΕ. Σήμερα θα κάνουμε αποτίμηση των ζημιών και θα στείλουμε το λογαριασμό στο ΠΑΜΕ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νεφελούδης.

Οι δηλώσεις του κ. Νεφελούδη είναι στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές που είχε κάνει πριν από 2 χρόνια η τότε κυβερνητική εκπρόσωπος και σημερινή υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη όταν έλεγε πως «προπηλακισμοί βουλευτών και υπουργών, προβοκατόρικες και βίαιες ενέργειες είναι πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί».

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ ξέχασαν τι γινόταν στη χώρα την περίοδο 2010- 2011 (κυρίως), αλλά και πιο μετά, με τις αντισυγκεντρώσεις ατόμων και συλλογικοτήτων, που στηρίχθηκαν και υποστήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ομιλίες στελεχών της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου, τους προπηλακισμούς, τις ύβρεις, τα «γιαουρτώματα», τους Αγανακτισμένους, τις ακυρώσεις παρελάσεων και τόσα άλλα. Και σημειωτέον ότι το ΠΑΜΕ εκείνη την περίοδο είχε ακολουθήσει ήπια στάση και είχε διαχωρίσει τη θέση του από τα παραπάνω… Εξάλλου άλλοι είχαν την μεγάλη επιθυμία να ανατρέψουν την κυβέρνηση για να ανέβουν στην εξουσία και ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα γι’ αυτό, όπως έδειξε η πρόσφατη ιστορία…


https://thecaller.gr/politiki/nefeloudis-emis-pote-den-trampoukisame-to-video-pou-ksexasan-ston-siriza/