11 Ιανουαρίου 2018

Τ'ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Φωτίου εγκαλεί την αντιπολίτευση:Δίνατε πολλά στους πολύτεκνους!

«Εσεις δίνατε αυθαίρετα περισσότερα στους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους...» εξανέστη η Θεανώ Φωτίου στην κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την περικοπή των επιδομάτων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που φέρνει το πολυνομοσχέδιο!


Η κ. Φωτίου που μια μέρα πριν είχε γίνει δέκτης σφοδρής κριτικής από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα επιτέθηκε στην αντιπολίτευση.      

« Εσείς με λίγα λεφτά δίνατε στην μικρότερη πληθυσμιακή ομάδα, δηλαδή στους τρίτεκνους και πολύτεκνους με ευκολία και κατ αποκοπή 500 ευρώ. Αυτό ήταν το δικό σας εφεύρημα...Τους άλλους τους αφήσατε. Είναι 700 χιλ οικογένειες με ένα και δύο παιδιά και έπαιρναν από 40 εως 13 ευρώ. Αυτό βοηθά την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας; Είναι ντροπή» ανέφερε η υπουργός.

«Τι κάναμε εμείς; Βάλαμε τρεις εισοδηματικές κατηγορίες. Η πρώτη περιλαμβάνει τους πιο αδύναμους. Αυτά θα τα δει ο κόσμος και εσείς πείτε ότι θέλετε. Στο ένα παιδί το επίδομα είναι 70 ευρώ από 40 ευρώ. Στα δύο 140 ευρώ. Στα τρία δίνεται επίδομα σαν να ήταν 4 παιδιά  και στα 4 σαν να ήταν 6 παιδιά» είπε η κυρία Φωτίου.

Αποτρέψαμε την αναθεώρηση των λόγων απόλυσης των συνδικαλιστών

Απαντώντας δε στην κριτική για την αλλαγή στον τρόπο κήρυξης των απεργιών  η κ. Φωτίου προχώρησε σε αποκαλύψεις!      

«Δεν γίνεται κατανοητό τι έχουμε αποτρέψει στον συνδικαλιστικό νόμο. Αποτρέψαμε το λοκ άουτ, την αναθεώρηση των λόγων απόλυσης συνδικαλιστών, αποτρέψαμε να αλλάξει ο χρόνος προειδοποίησης της απεργίας. Ακούγονται μεγάλες υπερβολές για τις απεργίες. Θα εξηγήσουμε τι κάνουμε για να φανούν και οι ερεβώδεις διαφορές μας με την ΝΔ. Η ΝΔ θέλει να ψηφίζουν όλα τα μέλη και ηλεκτρονικά για να μην αφήνεται περιθώριο ζυμώσεων. Το άρθρο δεν καταργεί το δικαίωμα της απεργίας» ανέφερε.

http://www.thetoc.gr/politiki/article/fwtiou-egkalei-tin-antipoliteusidinate-polla-stous-poluteknous