10 Ιανουαρίου 2018

Παραμάγαζο ΣΥΡΙΖΑ το Μέγαρο Μουσικής-Διορίζουν κι άλλο κομματόσκυλο

Τη λογική των «ηµετέρων» και σε φορείς που βρίσκονται στον ευρύτερο δηµόσιο τοµέα ακολουθεί η κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ακολουθεί τη λογική των «ηµετέρων» και σε φορείς που βρίσκονται στον ευρύτερο δηµόσιο τοµέα. Χαρακτηριστική ήταν η απόφαση της υπουργού Πολιτισµού Λυδίας Κονιόρδου, σύµφωνα µε την οποία διορίστηκαν δύο νέα µέλη στο ∆ιοικητικό Συµβούλιο του Μεγάρου Μουσικής. Πρόκειται για...

τον Ιωάννη Σακέλλη, οµότιµο καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστηµίου, ο οποίος την περίοδο 2008-2013 είχε διατελέσει βοηθός Συνήγορος του Πολίτη, και την Κατερίνα Κνήτου, δικηγόρο.

Η τελευταία, ωστόσο, είναι µέλος της Πολιτικής Γραµµατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο παρελθόν υπήρξε µετακλητή υπάλληλος στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου, κατά την πρώτη περίοδο της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η ίδια διορίστηκε από τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη στην οµάδα εργασίας για τη διαµόρφωση Τράπεζας Θεµάτων (ερωτήσεις και απαντήσεις) που θα χρησιµοποιούνται τόσο κατά τη διαδικασία της συνέντευξης όσο και κατά τη γραπτή δοκιµασία των επιτροπών πολιτογράφησης της χώρας, προκειµένου να εξετάζονται οι ουσιαστικές προϋποθέσεις πολιτογράφησης.

Πηγή: SECRET