16 Ιανουαρίου 2018

«Βροχή» οι καταγγελίες σε βάρος του Στίβεν Σιγκάλ για σεξουαλικές επιθέσεις

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες γυναικών εις βάρος του Στίβεν Σιγκάλ. Η αστυνομία του Λος Άντζελες εξετάζει τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να επιβεβαιώνει πως ανοιχτή έρευνα για σεξουαλική επίθεση που φέρεται να πραγματοποιήθηκε το 2005.


Ο 65χρονος Στίβεν Σιγκάλ δέχθηκε το τελευταίο  διάστημα και άλλες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Μεταξύ των γυναικών που τον καταγγέλλουν είναι οι ηθοποιοί  Πόρτια Ντε Ρόσι, Τζουλιάνα Μαργκούλις και Ρε Ντον Τσονγκ. Μάλιστα, η  ΝτεΡόσι κατήγγειλε πως ο Σιγκάλ   απαίτησε μία ιδιωτική οντισιόν  προκειμένου να ελέγξει .... την χημεία μεταξύ τους.

Η  Μαργκούλις από την πλευρά της, ως διευθύντρια κάστινγκ καταγγέλλει πως  της ζήτησε να πάει στο δωμάτιο του.  «Όταν μπήκα στο δωμάτιο, είδα το όπλο του. Δεν είχα δει πραγματικό όπλο ποτέ πριν. Με  κάποιο τρόπο κατάφερα να ξεφύγω άθικτη. «Δεν έπεσα ποτέ θύμα βιασμού. Και ποτέ δεν με πείραξε. Και δεν ξέρω πως βγήκα από εκείνο το δωμάτιο. Έφυγα ουρλιάζοντας», δήλωσε.