26 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Εκπρόσωπος συλλαλητηρίου Αθήνας: Ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο

«Θα έρχονται λεωφορεία με κόσμο από άλλα μέρη της Ελλάδας και έχουμε κοντά μας και τα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία», είπε ο ίδιος on air


Απευθύνοντας έκκληση προς όλους τους Έλληνες πολίτες να κατέβουν στο Σύνταγμα στις 4 του Φλεβάρη για το συλλαλητήριο, ο Στέργιος Καλόγηρος, εκπρόσωπος και μέλος της συντονιστικής επιτροπής για τη διοργάνωσή του, εκτίμησε ότι στην Αθήνα ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

«Εγώ περίμενα 200.000 μάξιμουμ κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος σε θέματα εθνικά κατεβαίνει στους δρόμους. Εχει κοινό μήνυμα και πιστεύω ότι ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Θα είναι κοντά μας η ΚΕΔΕ με όλους τους δήμους της χώρας, που σημαίνει ότι θα έρχονται λεωφορεία με κόσμο από άλλα μέρη της Ελλάδας και έχουμε κοντά μας και τα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία», είπε ο ίδιος, μιλώντας στον Σκάι.

Στο ερώτημα εάν υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα αλλά και για το ποιοι είναι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων απάντησε: «Πολιτική σκοπιμότητα δεν υπάρχει. Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν ένα θαύμα, ξεκίνησε από δύο απλούς πολίτες μέσω Facebook. Στην Αθήνα, επειδή θα ξεφύγει από πλευράς κόσμου δεν μπορούσε ένα ή δύο άτομα να οργανώσουν το συλλαλητήριο, έτσι αποφασίστηκε να είναι υπό την αιγίδα των παμακεδονικών ενώσεων όλης της υφηλίου».
Ο κύριος Καλόγηρος κατέληξε, λέγοντας: «Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιοι χαιρετισμοί, προσκαλώ και τον Αρχιεπίσκοπο να έρθει να ευλογήσει το συλλαλητήριο και περιμένω να έρθουν και κάποιους ιεράρχες που θα προκαλέσουν αίσθηση».