10 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουγάτσα, κουλούρι και Νοτοπούλου στο βίντεο Τσίπρα για το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη

«Αλλάξαμε την ατζέντα της πόλης» ανέφερε Αλέξης Τσίπρας εκθειάζοντας το έργο των συνεργατών του

Με αφορμή τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο σχολιάζοντας το επιτυχημένο έργο των συνεργατών του.


Όπως ο ίδιος αναφέρει «Ένα χρόνο από την ίδρυση του, το γραφείο του Πρωθυπουργού έφερε πιο κοντά την κεντρική εξουσία στη Θεσσαλονίκη. Αλλάξαμε την ατζέντα της πόλης, με έμφαση στις υποδομές και στοχευμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών».
Στο βίντεο γίνεται αναφορά στο έργο του γραφείου με ιδιαίτερη αναφορά στην ενίσχυση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στους αγώνες που δικαιώνονται για τα πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Κόδρα που αποδίδονται στην τοπική κοινωνία, στην από-ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ, στην ενίσχυση της ΕΥΑΘ, στην κοσμοπολίτικη ΔΕΘ, στο λιμάνι και το νέο αναπτυξιακό σχέδιο, στα κτήρια της πρώτης προβλήτας σε δημόσια χρήση, στην επανεκκίνηση των έργων στο Μετρό και την επέκτασή του στις δυτικές συνοικίες της πόλης, στην αναβάθμιση του διπλωματικού ρόλου της Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο κλείνει με την Κατερίνα Νοτοπούλου και την ομάδα της να συνεδριάζει και τον Πρωθυπουργό να ακούγεται να λέει «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».


Kατερίνα Φάκα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ