19 Ιανουαρίου 2018

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΟΥ! New York Post: Ο Τραμπ έβαλε πορνοστάρ να του τις... «βρέξει» με περιοδικό που τον είχε στο εξώφυλλο!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ζητήσει κάποτε από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, με την οποία πιστεύεται ότι διατηρούσε αρκετά χρόνια παράνομο δεσμό ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια, να του τις «βρέξει» στον πισινό με ένα περιοδικό Forbes που τον είχε στο εξώφυλλο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της New York Post.


Το 2009, η Στόρμι Ντάνιελς σκεφτόταν να ακολουθήσει πολιτική καριέρα στη Λουιζιάνα και να βαλει υποψηφιότητα για γερουσιαστής. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκστρατείας της είχε έρθει σε επαφή με πολιτικούς συμβούλους, τους οποίους είχε προσλάβει με στόχο την ανεύρεση πιθανών χορηγών.
Ο Τραμπ ήταν ένα υποψήφιο όνομα σε αυτή τη λίστα και ένας από αυτούς του συμβούλους αποκάλυψε σε επιστολή του προς ένα άλλο συνεργάτη της Στόρμι (το έγγραφο βρίσκεται στην κατοχή της εφημερίδας) όσα του είχε εκμυστηρευτεί η πορνοστάρ για τις παράξενες συνήθειες του Τραμπ κατά τις μυστικές του συναντήσεις.

«Λέει ότι μία φορά την είχε αναγκάσει να κάτσει μαζί του για τρεις ώρες για να δουν μαζί στην τηλεόραση το πρόγραμμα Shark Week. Μια άλλη φορά του ζήτησε να του τις «βρέξει» στον πισινό με ένα Forbes που είχε τον ίδιο στο εξώφυλλο», έγραφε ο σύμβουλος στην επιστολή του.

Ειδικότερα, επρόκειτο για ένα τεύχος του 2006 στο εξώφυλλο του οποίου πόζαρε ο Τραμπ χαμογελαστός με δύο από τα παιδιά του, ενώ ο τίτλος έγραφε «Οι 400 πλουσιότεροι άνθρωποι στην Αμερική».


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, δικηγόρος του Τραμπ πλήρωσε πριν από λίγες εβδομάδες 130.000 δολάρια στην Ντάνιελς για να εξασφαλίσει τη σιωπή της σχετικά με τις ερωτικές τους συνευρέσεις, οι οποίες ξεκίνησαν το 2006, μόλις 3 μήνες αφότου είχε γεννήσει η Μελάνια Τραμπ τον γιο του μελλοντικού προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρον.

Τόσο η Ντάνιελς όσο και ο Τραμπ αρνούνται κατηγορηματικά ότι είχαν δεσμό. Εχθές ωστόσο δημοσιεύτηκε μια παλιότερη συνέντευξη της 38χρονης σήμερα πρώην πορνοστάρ, στην οποία η ίδια δίνει αρκετές λεπτομέρειες για τη σχέση τους.