23 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΥΤΗ; Σκάνδαλο Siemens: Η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου υποστηρίζει ότι έχει ημερολόγια και από το 1996

Ημερολόγια και από το 1996 υποστηρίζει ότι έχει η Κατερίνα Τσακάλου, πρώην στενή συνεργάτης του Μιχάλη Χριστοφοράκου.

Σε αυτήν την αποκάλυψη προέβη κατά την διάρκεια της κατάθεσης της, η κα Τσακάλου, υποστηρίζοντας ότι έχει στη διάθεση της ημερολόγια που αφορούν το 1996 και την θυγατρική Siemens.


Η πρώην γραμματέας του Mr Siemens, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα έδρανα των συνηγόρων υπεράσπισης, με τους δικηγόρους να θέτουν δεκάδες ερωτήματα για τον χρόνο που επέλεξε να προσκομίσει στη δικαιοσύνη τα ημερολόγια που αφορούν τα επόμενα έτη (1997 και 1998) στα οποία καταγράφονται οι επαφές του Μιχάλη Χριστοφοράκου με τότε υπουργούς και στελέχη του ΟΤΕ.

Η μάρτυρας ήταν για μία ακόμη φορά κατηγορηματική, λέγοντας ότι ημερολόγια της είναι αδιαμφισβήτητα. «Είναι αυθόρμητες σημειώσεις… Είναι γεγονότα είτε βολεύουν είτε όχι… Είναι έτσι η δομή του ημερολογίου που στο 98% όσων καταγράφονται στην αριστερή στήλη έχουν πραγματοποιηθεί…» είπε χαρακτηριστικά.

Η υπεράσπιση του πρώην «στρατηγού» του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Τσουκάτου αμφισβήτησε έντονα ότι έχουν γίνει δεκάδες επαφές μεταξύ του πρώην βουλευτή Επικρατείας και του Μιχάλη Χριστοφοράκου, ενώ επικαλέστηκε τις διαψεύσεις τόσο του Κώστα Σημίτη όσο και της συνεργάτιδας του, κ. Μ. Κωστοπούλου.

Μάλιστα, ο κ. Τσουκάτος, υπέβαλλε μέσω του συνηγόρου του, αίτημα στο δικαστήριο για κατ' αντιπαράσταση εξέταση της κ. Τσακάλου και της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.