25 Ιανουαρίου 2018

Χρανιώτης και Μάριος απαιτούν να μπουν στο Survivor 2

Με το που βγήκε στον αέρα το Survivor 2 το Twitter ζητά... να επιστρέψουν οι περσινοί παίκτες! Και όπως φαίνεται οι προσευχές τους θα εισακουστούν...


Μπορεί όλοι να λησμονούν τον Ντάνο, και σε κάθε ευκαιρία να θυμίζουν τι θα έκανε εκείνος αν ήταν στο παιχνίδι, αλλά πολλοί ήταν και εκείνοι που νοστάλγησαν τον Μάριο, με τα κυπριακά του, τα καυστικά του σχόλια και φυσικά τις φοβερές αθλητικές του επιδόσεις. Αναζήτησαν ακόμη τον Γιώργο Χρανιώτη. Για το μαγιό του που ακόμη αγνοείται αλλά και για το ανεπανάληπτο χιούμορ του.

Και μπορεί το αίτημα ως προς την επιστροφή του Ντάνου να μην έχει τύχη, αυτό όμως για τον Μάριο και τον Χρανιώτη μάλλον έχει!

Οι δύο παίκτες, όπως θύμισε ο Γιώργος Χρανιώτης σε συνέντευξή του είχαν κερδίσει ένα διαγωνισμό καραόκε και το έπαθλο ήταν να βρεθούν για ένα μικρό διάστημα και στο φετινό Survivor.

Δείτε τι είπε σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης:

«Υποτίθεται έχω κερδίσει έναν διαγωνισμό, οπότε είναι επιβεβλημένο. Αν μπορώ κι εγώ, θα πρέπει να μου προτείνουν να πάω με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αν δεν κάνω λάθος στον Άγιο Δομίνικο που γίνονται τα αγωνίσματα μερικές μέρες. Εύχομαι να μπορώ και εύχομαι να πάω».