27 Φεβρουαρίου 2018

Δικάσιμος στις 16 Απριλίου για τη μήνυση Σαμαρά σε Βαξεβάνη-ΒΙΝΤΕΟ

Δικάσιμος για τις 16 Απριλίου ορίστηκε από τη Δικαιοσύνη, μετά την μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση, καθώς βρισκόταν από τα πρωί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, καθώς εκδικαζόταν υπόθεσή του, μετά από μήνυση που είχε υποβάλει εις βάρος του η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου.

Ο Κώστας Βαξεβάνης κρίθηκε αθώος για την εν λόγω υπόθεση, ωστόσο μετά την έξοδό του από το δικαστήριο συνελήφθη, αφού ο Αντώνης Σαμαράς χθες το απόγευμα ζήτησε τη σύλληψή του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και από εκεί στον Εισαγγελέα και στο Αυτόφωρο. Τελικά νωρίς το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος και κατά την έξοδο του ευχήθηκε... καλή τύχη στον κ.Σαμαρά.



Νωρίτερα, το μεσημέρι Κώστας Βαξεβάνης οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και από εκεί στον Εισαγγελέα και στο Αυτόφωρο.





Σε δηλωσή του κατά την εξοδό του απο το ΑΤ Αμπελοκήπως, ο Κώστας Βαξεβάνης επιτέθηκε και πάλι κατά του Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Novartis.







Ο Κ. Βαξεβάνης στο Α.Τ. Αμπελοκήπων -Φωτογραφίες:Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αφορμή της μήνυσης Σαμαρά στάθηκε το εξής tweet του δημοσιογράφου: