06 Φεβρουαρίου 2018

Πενταήμερη… οργίων για 200 ζευγάρια! Πού θα μείνουν και πόσα θα πληρώσουν!

Πανέτοιμοι για πέντε μερόνυχτα… οργίων στην Κρήτη είναι 400 swingers!

Θα καταλύσουν από τις 28 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου θα μπορέσουν να επιδοθούν σε κάθε είδους όργιο, κάνοντας πράξη όλες τις φαντασιώσεις τους.

Το πρακτορείο SDC, που διοργανώνει το… συναπάντημα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία και υπόσχεται αλησμόνητες στιγμές σε όσους συμμετάσχουν, με το σαφές υπονοούμενο ότι «η Κρήτη δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι ξέρατε πριν»!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso όσοι θελήσουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία θα πρέπει να έχουν «βαθιά» τσέπη ή να έχουν φροντίσει για μήνες ώστε να κάνουν οικονομίες κι αυτό γιατί οι τιμές είναι τσουχτερές, αφού ξεκινούν από 1.149 ευρώ το άτομο για ένα superior room και φτάνουν τα 2.224 ευρώ για μια junior suite με μπαλκόνι και τζακούζι!

Η απλή junior suite κοστίζει 1.849 ευρώ, ενώ το ποσό των 1.524 ευρώ πρέπει να πληρώσει κάποιος για να απολαύσει τις ανέσεις ενός superior room με ιδιωτική πισίνα κι ενός superior room με μπαλκόνι και τζακούζι.

Σε αυτά τα έξοδα δεν περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό, τα οποία θα επιβαρύνουν κατά πολύ το πορτοφόλι των swingers!