27 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ! Ο υπουργός Φωτάκης έκανε αίτηση για επιδότηση ενοικίου, ενώ έχει σπίτι 260 τ.μ. στο Ψυχικό


Στις δικαιολογίες του ανέφερε ότι έχει σπίτι ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ γιαυτό έκανε αίτηση αλλά τελικά έμεινε στο σπίτι του γιού του!!! Όλα αυτά αφού αρχικά είπε "οι υπηρεσίες του υπουργείου έκαναν την αίτηση"

Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τους υπουργούς που ζήτησαν και έλαβαν επίδομα ενοικίου, μετά την αποκάλυψη για τη Ράνια Αντωνοπούλου, αν και η περιουσιακή τους κατάσταση δεν το δικαιολογεί.

Θέμα έχει δημιουργηθεί και με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Φωτάκη, ο οποίος ζήτησε επιδότηση ενοικίου, αν και, σύμφωνα με τη δήλωση Πόθεν Έσχες, διαθέτει μονοκατοικία 260 τ.μ. στο Νέο Ψυχικό.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω Τwitter η Ομάδα Αλήθειας, ομάδα που σχετίζεται με τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Φωτάκης, πάντως, παρεμβαίνοντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διευκρίνισε πως δεν εισέπραξε τελικά τα χρήματα, παραδέχθηκε πως έκανε αίτηση, αλλά πρόσθεσε ότι τελικά έμεινε σε διαμέρισμα με τον γιο του.

Στην ανάρτησή της η Ομάδα Αλήθειας γράφει:

Δεν αντέχουμε άλλο ηθικό πλεονέκτημα! Ο αναπληρωτής Υπουργός Φωτάκης είχε κάνει αίτηση για ενοίκιο για να έχει σπίτι στην Αθήνα. Μόνο που από το Πόθεν Έσχες του φαίνεται ότι έχει σπίτι 260 τμ στο Νέο Ψυχικό! Τελικώς όπως δήλωσε ο ίδιος δεν πήρε τα χρήματα.






Δείτε όλη την απάντηση του


Δείτε το Πόθεν Εσχες του κ.Φωτάκη για το οικονομικό έτος 2016 (χρήση 2015) (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση)