11 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-All Star Game: Νικητές οι ξένοι σταρ, με 144-137-Ο Μούντι πήδηξε πάνω από τον Θανάση και νίκησε στα καρφώματα!


[Σήκωνε και την καρτέλα με το "10" ο βλάκας ΣΥΡΙΖΑίος στο κάρφωμε του Μούντι]

Σε μια εντυπωσιακή και άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα από 5.000 Πατρινούς φιλάθλους, Έλληνες και ξένοι σταρ προσέφεραν πλούσιο θέαμα με την ομάδα των Ξένων Stars να επικρατεί με 144-137.


Το All Star Game επέστρεψε με τρόπο... εντυπωσιακό! Έπειτα από την πρώτη μέρα που «ένωσε» το παρελθόν με το μέλλον, την Κυριακή (11/02) ήταν η σειρά για το... κυρίως πιάτο του λαμπερού event. Σε αυτό οι Έλληνες και οι ξένοι Stars του πρωταθλήματος άφησαν στην... άκρη τις σκληρές προπονήσεις και προσέφεραν θέαμα με εντυπωσιακά καρφώματα.

Νικητές ήταν οι ξένοι stars του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Ελλήνων και ταυτόχρονα επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στο 21o All Star Game που διεξήχθη στα Χανιά πριν από τέσσερα χρόνια.

Μεγάλος νικητής, όμως, της βραδιάς ήταν το θέαμα, καθώς τα εντυπωσιακά καρφώματα από τους Στέφαν Μούντι, Θανάση Αντετοκούνμπο, Μάνι Χάρις, αλλά και τους υπόλοιπους αστέρες της βραδιάς έςδιναν και έπαιρναν. Κι όλα αυτά υπό το βλέμμα 5.000 Πατρινών φιλάθλων που γέμισαν το κλειστό «Δ.Τόφαλος» και έδωσαν το δικό τους... χρώμα στην αναμέτρηση με την παρουσία τους!

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, το οποίο πέρασε σε δεύτερη... μοίρα, οι ξηένοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά. Οι Έλληνες έκαναν την αντεπίθεσή τους και μείωσαν στο τέταρτο δεκάλεπτο (116-119, 34’ με τρίποντο του Μποχωρίδη), όμως τίποτα δεν άλλαξε με τους ξένους stars να παίρνουν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 57-67, 95-107, 137-144.

sdna.gr

Ο Μούντι πήδηξε πάνω από τον Θανάση και νίκησε στα καρφώματα!

Ο άσος του Ρεθύμνου ήταν απολαυστικός στον πιο θεαματικό διαγωνισμό του All Star Game της ΠάτραςΚρυμμένο άσσο στο μανίκι είχε ο Στέφαν Μούντι!

Ο παίκτης του Ρεθύμνου, που είναι ύψους 1.78μ, χρησιμοποίησε τον Θανάση Αντετοκούνμπο (2.01μ.) στον τελικό των καρφωμάτων και αναδείχθηκε νικητής!

Ο Αμερικανός «πέταξε» πάνω από τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος πρόθυμα του προσέφερε τη βοήθειά του, όταν αυτός του τη ζήτησε.
Στον τελικό με τον Μούντι βρέθηκε ο Τζαχί Κάρσον του Κοροίβου, στον οποίο δεν βγήκαν οι αξιόμαχες προσπάθειές του.

Έλις, Κάιζερ, Ουίγκινς ήταν οι υπόλοιποι που συμμετείχαν.



gazzetta.gr