09 Φεβρουαρίου 2018

ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ@ΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ! Άδωνις σε Βαξεβάνη: Θα σας γδάρω-ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Δεν έχει υπάρξει καμία ευνοϊκή μεταχείριση της Νοvartis επί της Υπουργίας μου δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσιάζοντας στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι πληρωμές του κράτους προς την Novartis από το 2013 είναι ίδιες χωρίς να έχει υπάρξει πληρωμή 65 εκ στη Nov;artis όπως ψευδώς αναφέρουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.


Σύμφωνα με τον κ Γεωργιάδη οι προστατευόμενοι μάρτυρες ανέφεραν στις καταθέσεις τους τα 65 εκατομμύρια γιατί είχε γράψει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ότι υπήρξε υπουργική απόφαση δωράκι του Γεωργιάδη στην Novartis, ύψους 65 εκατομμυρίων.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε ότι επί υπουργείας του η Novartis έχασε 5% από το μερίδιο αγοράς που κατείχε πριν (20%), ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε πάλι 2% (17%).



Λίγο αργότερα έγραψε στον Twitter: "@KostasVaxevanis ούτε μία σκευωρία της προκοπής δεν ξέρετε να στήσετε; Πήρα τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ επί θητείας μου. 1ον 65.000.000 στην Novartis δεν υπάρχουν. Προνομιακές πληρωμές δεν υπάρχουν. Το συνολικό μερίδιο Αγοράς της Novartis έπεσε 5% και τώρα ανέβηκε 2%...θα σας γδάρω!"