02 Φεβρουαρίου 2018

Η μόνη ελπίδα του Τσίπρα για το συλλαλητήριο είναι... η ΕΜΥ


Τον ρόλο και τη δύναμη των λαϊκών συγκεντρώσεων έχουν αποδεχθεί στο Μαξίμου και περιμένουν ένα… θαύμα και έβαλαν την ΕΜΥ να εκδώσει από σήμερα Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το μέγεθος της συγκέντρωσης της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος έχουν αποδεχθεί πλήρως στο Μέγαρο Μαξίμου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα είναι τριπλάσιο από εκείνο της Θεσσαλονίκης.


Πλέον στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχουν αποδεχθεί ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμίσουν τις αντιδράσεις του κόσμου και την συμμετοχή του στο κυριακάτικο συλλαλητήριο και οι σχεδιασμοί τους αφορούν αποκλειστικά το πώς θα το διαχειριστούν. Με λίγα λόγια πρόκειται για μία επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης, πολύ μακριά από την ουσία του ζητήματος και από τις πραγματικές του διαστάσεις.


Στο Μέγαρο Μαξίμου πλέον ελπίζουν και σε κάτι. Αυτό δεν είναι άλλο από τις καιρικές συνθήκες και την πρόγνωση της ΕΜΥ για έντονα καιρικά φαινόμενα. Η ανακοίνωση ότι την Κυριακή θα σημειωθούν ισχυρές βροχές-καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με εντάσεις που θα φτάνουν πιθανόν και τα 9 μποφόρ στις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, ήταν μάννα εξ ουρανού. Στο Μαξίμου ελπίζουν οι έντονες βροχοπτώσεις που θα ξεκινήσουν από το Σάββατο να αποθαρρύνουν πολλούς Αθηναίους από το να κατέβουν στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή αλλά κυρίως όσους θα ξεκινήσουν από την περιφέρεια με κατεύθυνση την Αθήνα. 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/tsipras-elpizi-ston-kero-gia-to-sillalitirio-tis-kiriakis#.WnRlRNzxT28.twitter