26 Φεβρουαρίου 2018

Η Ράνια Αντωνοπούλου επέστρεψε και τα είδη γραφείου που είχε πάρει από το υπουργείο!


Σε μια προσπάθεια να επανορθώσει γύρισε πίσω 3 συρραπτικά, μελάνια εκτυπωτή και τέσσερα πακέτα κόλλες Α4...Η τέως αναπληρώτρια υπουργός επιστρέφει τον διακορευτή εγγράφων στο γραφείο της γραμματέως της


Θέλοντας να διατηρήσει το ηθικό πλεονέκτημα η Ράνια Αντωνοπούλου προσήλθε σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο με μια σακούλα Super Market που περιείχε μικροαντικείμενα γραφείου τα οποία είχε μεταφέρει σπίτι της το τελευταίο διάστημα.

Η αναπληρώτρια υπουργός φρόντισε να τονίσει ότι τα αντικείμενα αυτά τα πήρε με καθ΄όλα νόμιμο τρόπο αφού έγραφαν πάνω «γραφείο υπουργού», αλλά προτιμά να τα επιστρέψει για την αποκατάσταση της ηθικής τάξεως, αφού προτιμά οι πολίτες να την κρίνουν από το έργο της και δεν θέλει να διακινδυνεύσει την υστεροφημία της για μερικά «ψωροποστιτ».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η κυρία Αντωνοπούλου, αφού άδειασε τα αντικείμενα στο γραφείο του κλητήρα, αποχώρησε παίρνοντας μαζί της την σακούλα στην οποία τα μετέφερε, δηλώνοντας ότι αυτή είναι δική της και κοστίζει 0,4 ευρώ!


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.athensvoice.gr/politics/422057_i-rania-antonopoyloy-epestrepse-kai-ta-eidi-grafeioy-poy-eihe-parei-apo-ypoyrgeio