09 Φεβρουαρίου 2018

Εξω ο Ρουπακιάς, ποινή(!) στον Παπαδόπουλο γιατί "συκοφάντησε" τους Χρυσαυγίτες

Την ώρα που ακόμα δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη ούτε για την δολοφονία του Παύλου Φυσσα αλλά ούτε και για την δράση της Χρυσής Αυγής, έρχεται μια απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να συγκρουστεί κατά μέτωπο με το κοινό αίσθημα προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.


Όπως μας... πληροφορεί το site της Χρυσής Αυγής ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος καταδικάστηκε(!) σε έναν χρόνο φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο "λόγος" ήταν μια τηλεοπτική του παρουσία στην οποία με σθένος μίλησε ανοιχτά για στελέχη της Χρυσής Αυγής «του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους».

Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα εκτοξεύονται απειλές κάνοντας λόγο για "αναμενόμενες(!!) καταδίκες και άλλων συστημικών δημοσιογράφων που είχαν αναλάβει εργολαβικά την δημόσια διαπόμπευση της Χρυσής Αυγής"

Ο ίδιος ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ανήρτησε το εν λόγω δημοσίευμα στον τοίχο του στο Facebook κάνοντας λόγο για "τίτλο τιμής".


Από την πλευρά του ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε την εν λόγω απίστευτη απόφαση στο προσωπικό του προφιλ στα social media: "Άλλη μια μέρα ντροπής για την ελληνική δικαιοσύνη. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος "συκοφάντησε" τους... εριστικούς πατριώτες. Θα θυμάμαι πάντοτε μια φράση του, παραμονές των ευρωεκλογών του 2014: "Με τους χρυσαυγίτες δεν θέλω να μοιραστώ ούτε τον πυρετό μου". Και θα νιώθω τιμή που είμαι φίλος του"


https://thecaller.gr/callers-choice/309965ths-dikoasunh-hlie-anohte/