07 Φεβρουαρίου 2018

Ο δολοφόνος της Δώρας δίνει τώρα και συνεντεύξεις και ζητά να δικαστούν αυτοί που την σκότωσαν!

Ο Μανώλης Σοροπίδης, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερή ζητάει τώρα να δικαστούν αυτή που σκότωσαν την άτυχη Εφοριακό!


Αφού ο ίδιος ομολόγησε, όταν τελικά συνελήφθη, ότι δολοφόνησε με μανία την 32χρονη, στη συνέχεια τα γύρισε με απολογητικά υπομνήματα λέγοντας ότι κάποιοι του έδωσαν εντολή να βγάλει από τη μέση την Εφοριακό. Και μάλιστα τώρα δίνει και συνεντεύξεις ζητώντας να δικαστούν οι δολοφόνοι της άτυχης Δώρας!

Ο Σοροπίδης μίλησε χθες στον ΑΝΤ1 για το απεχθές έγκλημα που ο ίδιος αρχικό ομολόγησε ότι διέπραξε λέγοντας προκλητικά ότι  «πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί αυτοί που την σκότωσαν. Αυτήν την κοπέλα που δεν τους έφταιγε σε τίποτα».

Για το απόγευμα του φόνου δήλωσε ότι δεν ήταν πιωμένος λέγοντας οι είχε πιει λίγη ηρωίνη προσθέτοντας ότι «αυτό δεν ήταν τίποτα». «Εγώ με την κοπέλα ήρθα σε αντιπαράθεση όταν την είδα και πήρα την τσάντα και με έριξε προς τα πίσω. Από εκεί και πέρα παλέψαμε. Ήταν δυνατή η κοπέλα, εγώ είχα το χέρι στο γύψο, δεν μπορούσα να κρατήσω το μαχαίρι να την φοβερίσω, δεν ήθελα να της κάνω κακό, όπως και της είπα κιόλας και μου γύρισε το χέρι ανάποδα και την τραυμάτισα μόνο λίγο στο χέρι, στο δεξιό της στήθος και στο πρόσωπο λίγο. Στη δεξιά της μεριά Την παρακολουθούσαν την κοπέλα. Αυτά μου τα είχε πει ο ίδιος ο Κ στο πρώτο ραντεβού», σημειώνει.