Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Μαυρίδης, Κατσινόπουλος και Αναδιώτης έγιναν πωλητές του περιοδικού «Σχεδία» [εικόνες και βίντεο]Ηχηρό μήνυμα στήριξης σε ανθρώπους που βιώνουν την κοινωνική και οικονομική κρίση έστειλαν σήμερα γνωστοί Θεσσαλονικείς.

Οι Γιώργος Μαυρίδης, Γιώργος Κατσινόπουλος και Νίκος Αναδιώτης, συμμετείχαν στη δράση «Πωλητής για μία ώρα» και πούλησαν το περιοδικό «Σχεδία» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με το thestival, από τις 12:00 περίπου το μεσημέρι, φόρεσαν το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο με τα διακριτικά του περιοδικού «Σχεδία» και βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πουλήσουν το περιοδικό στους περαστικούς και να στηρίξουν τη δράση του.

«Είναι το ελάχιστο των ελάχιστων αυτό που προσφέρω σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά που να προσφέρω μισή ώρα δεν είναι τίποτα. Δώρο στον εαυτό μου κάνω», δήλωσε ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης.


Ο Γιώργος Μαυρίδης, γνωστός για τη στήριξή του σε φιλανθρωπικές δράσεις, σημείωσε πως «η "Σχεδία" είναι ένας οργανισμός, μία ομάδα ανθρώπων, που είναι καταπληκτιή ιδέα. Το περιοδικό πωλείται από τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Πιστεύω ότι πρέπει να στηρίζουμε τέτοιου είδους οργανισμούς, οι οποίοι εθελοντικά δίνουν την καλύτερη τους διάθεση, ταλαιπωρούνται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου