15 Φεβρουαρίου 2018

Διάσημη π@ρνοστάρ φοιτεί πλέον σε μία από τις κορυφαίες νομικές σχολές των ΗΠΑ!

Η Belle Knox εγγράφηκε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post


Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Belle Knox, η οποία έγινε γνωστή το 2014 όταν διέρρευσε στον Τύπο ότι ασχολήθηκε με το πορνό για να μπορεί να πληρώνει τις σπουδές της, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Duke και συνεχίζει για το δεύτερό της πτυχίο σε μία από τις πιο γνωστές νομικές σχολές της χώρας.


Η 22χρονη Belle, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Mirian Weeks, εγγράφηκε στη Νομική Σχολή της Νέας Υόρκης στην Τραϊμπέκα χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, σύμφωνα με πηγή της New York Post. Ωστόσο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.



H Knox δεν είναι ιδιαίτερα ντροπαλή σχετικά με το παρελθόν της στη βιομηχανία του πορνό. Πριν από ένα χρόνο μάλιστα, κυκλοφόρησε μια ταινία με θέμα τη ζωή της με τίτλο
«Από το Α με τόνο στο... ΧΧΧ».

Αν και δεν μετανιώνει σε καμία περίπτωση για την ενασχόλησή της με τις ταινίες ενηλίκων, η ίδια είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι η συγκεκριμένη καριέρα ήταν απλά ένα μέσο για να πετύχει τον στόχο της, δηλαδή να γίνει μια πετυχημένη δικηγόρος. Από τη μεριά μας, της ευχόμαστε καλή τύχη και... εις ανώτερα.

Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ