Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Απόλυτη στήριξη του καραμανλικού Ρουσόπουλου στον Άδωνι-Το ευχαριστώ του Άδωνι και το κείμενο που έγραψε
Μπετόν αρμέ η ΝΔ και άλλη μια απόδειξη ότι ο Καραμανλής στηρίζει Κυριάκο όπως και ο Σαμαράς... ενώ επιβεβαιώνεται πλέον ότι τα 1-2 σούργελα που αποκαλούνται "καραμανλικοί" δεν έχουν καμία επαφή μαζί και τον πρώην Πρωθυπουργό εκφράζει μόνο ο Ρουσόπουλος

Την ώρα που Ευάγγελος Αντώναρος λιβελογραφούσε κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και την Αμαλία Κάτζου, στήριξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.


Συγκεκριμένα ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε για την διαγραφή του κ Αντώναρου «Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε ήθελα το κόμμα να είναι ενωμένο» ενώ σημείωσε ότι «δυστυχώς στη ΝΔ υπάρχουν τέτοια φαινόμενα»  σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε είναι ενωμένo σαν κόμμα.

Ταυτόχρονα αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη  είπε «είναι ένας νέος πολιτικός που δεν παίζει με τις εντυπώσεις.»

Ερωτηθείς για την υπόθεση Novartis ο κ. Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι δεν το θεωρεί σκάνδαλο, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι λάθος να σπιλώνονται ονόματα πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό έφερε ως παράδειγμα την δική του περίπτωση κατά την διάρκεια της οποίας όπως είπε ταλαιπωρήθηκε αρκετά, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη περίοδο .

"Με αφορμή τις δηλώσεις του Θοδωρή Ρουσόπουλου στο «Ε» για την ενδεδειγμένη στάση των στελεχών της ΝΔ στο σκάνδαλο Novartis έγραψα το παρακάτω κείμενο" έγραψε στο Twitter, λίγο μετά τις δηλώσεις Ρουσόπουλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, παραπέμποντας στο παρακάτω κείμενό του στο Facebook:

Πριν λίγο ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή και Υπουργός Επικρατείας του, στο Κανάλι «Ε» μίλησε για όλη αυτή την σκευωρία και για το ποια πρέπει, κατά την γνώμη του να είναι η στάση των στελεχών της Παρατάξεώς μας αυτές τις στιγμές. Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ήταν ο Κεντρικός στόχος της λάσπης στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Δικαιώθηκε και αθωώθηκε σε όλα μετά από χρόνια μεν, αλλά αφού έριξαν την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και έβγαλαν τον ίδιο εκτός πολιτικής. Ο βασικός εκτελεστικός βραχίονας αυτής της λάσπης τότε ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης, ο ίδιος που χρησιμοποιείται και σήμερα. Είναι θλιβερό κάποιοι, από προσωπική εμπάθεια προς εμένα και μόνον, να συνεργάζονται και να δέχονται να επαινούνται από τον βασικό συκοφάντη του Κώστα Καραμανλή και από το ίδιο παρασύστημα που τότε τον πολέμησε τόσο σκληρά.

Από την άλλη πολλοί καλοί συνάδελφοι βγήκαν και έδωσαν το στίγμα της ενότητας, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Σάκης Ιωαννίδης (πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ) καθώς και αρκετοί βουλευτές όπως η Άννα Καραμανλή, ο Γιάννης Βρούτσης κλπ

Στο μέτρο που με αφορά έχετε τον Λόγο μου ότι ποτέ δεν θα στραφώ κατά ενός Νεοδημοκράτη. Αντίπαλος μου είναι ο Σύριζα και στόχος μου να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο πιο γρήγορα γίνεται Πρωθυπουργός, για το καλό της Ελλάδος που έχει πέσει στα χέρια της πιο άθλιας Κυβερνήσεως και ενός αδίστακτου Πρωθυπουργού. Για να γίνει αυτό πρέπει να αποκτήσουμε τη νοοτροπία της φάλαγγος με την οποία οι προγονοί μας κατάφεραν ενώ ήταν λίγοι να νικούν τους πολλούς. Αλλά φάλαγγα χωρίς ενότητα δεν μπορεί να υπάρξει.

Περιττό να διαψεύσω αυτές τις γελοίες συκοφαντίες, εάν είχα κάνει το ο,τιδηποτε ανάρμοστο στην ιστορία Novartis όχι μόνον θα είχα παραιτηθεί από Αντιπρόεδρος αλλά και από την πολιτική γενικότερα. Είμαι διάφανος και ανοικτός σε κάθε έλεγχο, αρκεί να γίνεται με κανόνες Δικαίου όπως το Σύνταγμα μας ορίζει και όχι για πολιτικές σκοπιμότητες. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει αλλά έως τότε ίσως η Παράταξη μας να έχει να κερδίσει πολλά αν μάθουμε να είμαστε ο ένας πλάι στον άλλον.

Σας παραθέτω την δήλωση του κ. Ρουσόπουλου στο «Ε» που περιττό να πω με εκφράζει απόλυτα.

Ρουσσόπουλος στο "Ε"- Έχω ακούσει τους ανθρώπους που κατηγορήθηκαν. Άκουσα τις αντιδράσεις τους. Εκτιμώ ότι δηλώνουν την αλήθεια. Ο Άδωνις Γεωργιαδης με πάρα πολύ εμφατικό τρόπο και με πολλά στοιχεία μίλησε σε πολλά μμε, δίνοντας μια σειρά από απαντήσεις σε κατηγορίες οι οποίες δεν είναι μόνο έωλες, είναι φανταστικές, είναι στο χώρο του φανταστικου μέχρι στιγμής.

- Έχω να κάνω έκκληση στους συναδέλφους μου, στους φίλους μου και στους ανθρώπους στους οποίους προευτήκαμε και πορευόμαστε μαζί. Στις στιγμές αυτές ένα κόμμα οφείλει να είναι ενωμένο. Αυτή δυστυχώς η αντίληψη που υπήρχε και υπάρχει σε ορισμένα στελέχη της Ν.Δ. , την οποία έζησα στην πλάτη μου και ζουν σήμερα άλλοι φίλοι και συνάδελφοι, πολιτικά στελέχη σε υψηλές θέσεις του κόμματος ,αυτή η αντίληψη της ανθρωποφαγίας θα πρέπει να είναι μακριά από το κόμμα. Πρέπει η ΝΔ ως συντεταγμένο κόμμα να πάρει κάτι ως παράδειγμα από το ΣΥΡΙΖΑ. η ΝΔ έχει μια πολιτική που είναι απαραίτητη για την επόμενη ημέρα στον τόπο και εκεί πρέπει όλοι να επικεντρωθούν. Αν υπάρξει εμφύλιος στο κόμμα το οποίο υπηρετώ αυτό θα είναι εις βάρος μας. Η έκκλησή μου είναι προς τους συναδέλφους μου να μην παίξουν το παιχνίδι εκείνων που θέλουν να τη διαλύσουν ή να τη διαιρέσουν.

Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου