24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Τραμπ αποκάλεσε δειλό τον αστυνομικό που δεν επενέβη στο https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=6257742159385168203&pli=1#allpostsμακελειό στην Φλόριντα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε δειλό τον αστυνομικό που δεν επενέβη όταν ξέσπασαν οι πυροβολισμοί στο Λύκειο της Φλόριντα στις 14 Φεβρουαρίου, παρόλο που ήταν οπλισμένος και βρισκόταν σε υπηρεσία.

«Δεν αντέδρασε σωστά υπό πίεση ή πρόκειται για έναν δειλό» είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός Πρόεδρος, για τον Σκοτ Πίτερσον, αναπληρωτή σερίφη του Μπρόουαρντ.



«Σίγουρα, η δουλειά που έκανε δεν ήταν καλή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» συμπλήρωσε ο Τραμπ, ενώ εξέφρασε την έκπληξή του που οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα την ταυτότητά του. Κατόπιν όμως υπογράμμισε: «Του άξιζε που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του».

Ο σερίφης της κομητείας του Μπρόουαρντ, όπου βρίσκεται το Λύκειο Μάρτζορι Στόνμαν Ντάγκλας στο Πάρκλαντ, είπε χθες ότι ο Πίτερσον «βρισκόταν σίγουρα στο συγκρότημα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης» η οποία στοίχισε τη ζωή σε 17 ανθρώπους.



Πηγές πληροφοριών: washington post, new york post, usa today