13 Φεβρουαρίου 2018

Λοβέρδος για Novartis: Εδώ υπάρχει μία συμμορία με αρχισυμμορίτη-ΒΙΝΤΕΟ

Για «πολιτικό ιθύνων νου» και πολιτική σκοπιμότητα έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε ό,τι αφορά την υπόθεση Novartis.

«Υπάρχει σκάνδαλο φαρμάκου στην Ελλάδα με όλες τις εταιρείες. Μία ψευδομάρτυρας κουκουλοφόρος μπορεί να λέει για εμένα ότι θέλει; Έλεος!», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Εδώ υπάρχει μια συμμορία με αρχισυμμορίτη. Στις 19 Ιανουαρίου 2018 ο Τσίπρας στην ΚΕ του κόμματός του ανακοίνωσε ότι θα σκάσει σκάνδαλο που δεν έχετε ξαναδεί. Πού το ήξερε;», διερωτήθηκε.

«Υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους και αυτό θα αποδειχθεί στην πορεία», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν κινδυνεύει η ζωή των μαρτύρων για να είναι προστατευόμενοι. Εγώ τι θα κάνω στον μάρτυρα; Είμαι μέλος κάποιας οργάνωσης που πουλάει ναρκωτικά; Ή όπλα; Δεν κινδυνεύει κανένας άνθρωπος από έναν βουλευτή. Όταν λέει συκοφαντίες, υπάρχει έννομη τάξη που τιμωρεί τη συκοφαντία», επεσήμανε στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας:

«Την ξέρω, έχει καταθέσει και ως μη προστατευόμενη μάρτυρας. Λέει ότι με δωροδόκησαν άτομα που δεν τα γνώριζα καν, πιστεύει. Λέει πράγματα που δεν έχουν συμβεί. Λέει ότι δωροδοκήθηκα το 2011, ενώ τον Φρουζή τον γνώρισα έναν μήνα πριν από τις εκλογές του 2012, τον Μάρτιο του 2012».

«Οι μάρτυρες στον φάκελο είναι Έλληνες και κατέθεσαν αυτές τις γελοιότητες τον καιρό του σκανδάλου των οβίδων (σ.σ. υπόθεση Σαουδικής Αραβίας) και τον καιρό του Σκοπιανού», σημείωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με κομπίνες ήρθε στην εξουσία και με σκανδαλοψέματα πάει να κρατηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

«Κομμένη η πλάκα με τις τιμές και τις υπολήψεις ανθρώπων που έχουν δώσει μάχες για την πάταξη της διαφθοράς στο χώρο του φαρμάκου, έλεος πια με τους αλήτες που σπιλώνουν υπολήψεις και λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Αρκετή η πλάκα. Έλεος πια με τους αλήτες. Θα πάω στα δικαστήρια όσους λένε συκοφαντίες», τόνισε κλείνοντας.