09 Φεβρουαρίου 2018

Το ντεμπούτο του Ντάνου στο «Τατουάζ»-Κομμένη στο youtube η σκηνή

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο «Στέφανος Λαμπίρης», τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Με μια φωτογραφία από τα Μετέωρα, ο νικητής του πρώτου Survivor ενημέρωσε μάλιστα τους θαυμαστές του ότι τα γυρίσματα στα Μετέωρα ολοκληρώθηκαν και η ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα.

Φωτογραφία: Instagram

«Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα στα Μετέωρα και επιστρέφουμε Αθήνα. Υπέροχη ομάδα, απίθανο μέρος, εντατικό πρόγραμμα και το αποτέλεσμα πιστεύω θα είναι καταπληκτικό. Σήμερα πρεμιέρα και για τον Στέφανο», γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

H είσοδος του Ντάνου στο Τατουάζ


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάντως φαίνεται πως απασχολεί και τις τοπικές ιστοσελίδες στα Μετέωρα, καθώς όπου κι αν βρισκόταν έβρισκε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές που του ζητούσαν μία φωτογραφία.



Μάλιστα, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το οποίο δημοσίευσε και φωτογραφίες του Ντάνου στην Καλαμπάκα, οι ουρές για μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο με τον Ντάνο είναι ατελείωτες.


Φωτογραφίες: trikalavoice.gr

Κομμένη στο youtube η πρώτη σκηνή του Ντάνου στο Τατουάζ - τι έχει συμβεί
Χθες προβλήθηκε η πρώτη σκηνή του Ντάνου στο Τατουάζ. Όμως, σήμερα διαπιστώνουμε ότι έχει «κοπεί» από όλα τα βίντεο του youtube. Τι έχει συμβεί.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική. Η πρώτη του σκηνή στο δημοφιλές σίριαλ Το Τατουάζ, έπαιξε στον αέρα του Alpha το βράδυ της Πέμπτης.

Στη σειρά ο Ντάνος υποδύεται έναν επιχειρηματία από τον Βόλο. Ο «Στέφανος Λαμπίρης» βρίσκεται στα Μετέωρα για να ενοικιάσει ένα μαγαζί, αυτό της Κατερίνας Γερονικολού και για να την ευχαριστήσει την πάει για φαγητό έξω. Σε όλους δείχνει ότι τον ανησυχεί ένα μυστικό».

Οπως ήταν φυσικό, σήμερα πολλά δημοσιεύματα προβάλλουν την πρώτη σκηνή του Ντάνου. Ομως όλα τα βίντεο που έχουν ανέβει στο youtube έχουν κοπεί από την εταιρεία παραγωγής και είτε δεν παίζουν καθόλου είτε δείχνουν το παρακάτω μήνυμα.

Προφανώς η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να μην μας χαρίσει ούτε μια σκηνή του Ντάνου, υποχρεώνοντας έτσι όσους θέλουν να τον δουν έστω και από λίγη περιέργεια, να δουν τη σειρά και να ανεβάσουν την τηλεθέαση. 



Οσο για τηλεθέαση, η σειρά έκανε χθες γύρω στο 25%.