29 Μαρτίου 2018

Αποκάλυψη: Η εταιρία του λαμίγιου δεν έχει δημοσιεύεσει ισολογισμούς από το 2015... που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τελικά το φιάσκο και ο πολιτικός διασυρμός με την υπόθεση του Ευστάθιου Μαρίνο που η κυβέρνηση ΔΕΝ κατάφερε τελικά να τοποθετήσει στον ΕΦΚΑ (γεγονός πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά) φαίνεται να έχει και συνέχεια.

Αφού πλέον προκύπτει και μια σειρά πολύ σοβαρών ερωτημάτων, που αγγίζουν ΑΜΕΣΑ την διοίκηση του ΗΔΙΚΑ και προσωπικά τον Πρόεδρο του Αναστάσιο Τάγαρη και δεν είναι διόλου απίθανο να απασχολήσουν και αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές!

Τι εννοούμε; Μα τις αποκαλύψεις που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο με τον οποίο η ΗΔΙΚΑ (η Ανώνυμη Εταιρεία «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης» ο πρόεδρος της οποίας Α.Τάγαρης τοποθετήθηκε από την Κυβέρνηση) έδινε «δουλειές» στην  «Safecape ΕΠΕ».

Στην εταιρεία της οποίας διαχειριστής και μέτοχος ήταν, μόλις μέχρι πριν τρεις μέρες (!), ο  Ευστάθιος Μαρίνος ο οποίος προοριζόταν για την θέση του Προέδρου του ΕΦΚΑ.

O Lykavitos.gr λοιπόν σήμερα προχώρησε σε μια πρώτη έρευνα σε ότι έχει να κάνει με την «SafeCape EΠΕ» η οποία όπως αποκαλύφθηκε σήμερα πήρε «δουλειές» χιλιάδων ευρώ από την ΗΔΙΚΑ την περίοδο που ο Μαρίνος, ήταν και μέτοχος της «SafeCape» και σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ.

Δείτε λοιπόν τι υπάρχει στην σελίδα με τα οικονομικά στοιχεία της «SafeCape EΠΕ», στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.



Όπως είναι ορατό (και δια… γυμνού οφθαλμού) η «SafeCape» φαίνεται να έχει δημοσιεύσει για τελευταία φορά ισολογισμό το 2015 (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία-τυχαίο άραγε;) και μετά τίποτε!

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο ΓΕΜΗ, αφού βάση του ΑΦΜ της εταιρείας φαίνεται να μην έχει κατατεθεί ή τουλάχιστον να μην έχει γνωστοποιηθεί (όπως όφειλε η εταιρεία) ο ισολογισμός για το έτος του 2016.

Άρα τα ερωτήματα που τίθενται είναι:

-Υπάρχει ισολογισμός της Εταιρείας «SafeCape» για το 2016;

-Είναι η εταιρεία  «SafeCape» ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΗ έτσι ώστε να παίρνει «δουλειές» χιλιάδων ευρώ από τον ΗΔΙΚΑ

– Υπάρχει και ΠΟΛΤΙΚΗ- ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του Προέδρου της ΗΔΙΚΑ Τάγαρη στην περίπτωση που αποδειχθεί πως η «SafeCape ΕΠΕ» του συμβούλου του Μαρίνου έπαιρνε «δουλειές» χωρίς να έχει καταθέσει ισολογισμό και χωρίς να είναι (πιθανώς) φορολογικά ενήμερη;

Φανταζόμαστε ότι τα ερωτήματα που θέτουμε είναι ΕΥΛΟΓΑ, και πιθανώς πρέπει να απασχολήσουν και κάποια αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εάν η εταιρεία «SafeCape» έχει Ισολογισμό (εμείς δεν το γνωρίζουμε-ακόμη- αυτό) αλλά δεν τον έχει υποβάλλει στο ΓΕΜΗ και δεν τον έχει δημοσιοποιήσει στην σελίδα της, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Εάν όμως η «SafeCape» δεν έχει Ισολογισμό για το 2016. άρα δεν είναι και Φορολογικά Ενήμερη το θέμα είναι πλέον τεράστιο.

Η δημοσιογραφική μας έρευνα συνεχίζεται…

https://www.lykavitos.gr/apokalypsi-kai-osmi-skandalou-ektos-ap