12 Μαρτίου 2018

Απορούν όλοι -Κινέζα παρουσιάστρια δεν έχει γεράσει καθόλου τα τελευταία 22 χρόνια [εικόνες]


Αίσθηση στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, μια παρουσιάστρια της κινεζικής τηλεόρασης που φαίνεται να μην έχει γεράσει καθόλου, παρόλο που εμφανίζεται στην τηλεοπτική οθόνη για πάνω από δύο δεκαετίες.


Η 44χρονη Γιανγκ Νταν παρουσιάζει τον καιρό στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό CCTV της Κίνας.

Ένα βίντεο της Γιανγκ, που πρόσφατα έγινε viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την δείχνει να παρουσιάζει τον καιρό εδώ και 22 χρόνια. Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου από το 1996, που πρωτοεμφανίστηκε.

Το βίντεο αρχικά μοιράστηκε από το πρόγραμμα του καιρού του τηλεοπτικού σταθμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τη λεζάντα: «Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έχουν μεγαλώσει παρακολουθώντας την εκπομπή της. Εντυπωσιάζονται από το γεγονός ότι αυτοί έχουν μεγαλώσει ενώ εκείνη όχι. Και κάτι επιπλέον; Φαίνεται πως κάθε χρόνος που περνά γίνεται νεότερη».

Τώρα, που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την χαρακτηρίζουν «αιώνια θεά», η βραβευμένη παρουσιάστρια έχει κάνει πολλούς να διερωτούνται ποιο είναι το μυστικό της. Μερικοί μάλιστα, αστειεύτηκαν λέγοντας πως πρόκειται για συνωμοσία και πως όλα τα δελτία καιρού εδώ και 22 χρόνια, γυρίστηκαν μέσα σε μια μέρα. Πώς αλλιώς να το εξηγήσουν; Είναι είτε αυτό, είτε βρήκε τη μυθική πηγή της νεότητας.