11 Μαρτίου 2018

Εβαλαν άλογο με ημίγυμνη χορεύτρια σε πίστα κλαμπ και όλα πήγαν στραβά [βίντεο]

Ένα ασυνήθιστο θέαμα θέλησε να προσφέρει ένα νυκτερινό κέντρο στους θαμώνες του στο Μαϊάμι, αλλά το εγχείρημα κατέληξε σε φιάσκο.


Στην κατάμεση πίστα του “Mokai Lounge” εμφανίστηκε ξαφνικά ένα λευκό άλογο με μια ημίγυμνη χορεύτρια, αλλά η δυνατή μουσική και η παρουσία τόσου πλήθους προκάλεσαν πανικό στο ζώο, που έριξε κάτω την αναβάτριά του σπέρνοντας τον τρόμο στους πελάτες, όπως διακρίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι σοκαρισμένοι θαμώνες ακούγονται να ουρλιάζουν μέσα στο χάος που ακολούθησε.

Χρήστες των social media κατηγόρησαν τους ιθύνοντες του “Mokai Lounge” για αποτρόπαιη και βίαιη συμπεριφορά κατά του ζώου και συγκέντρωσαν μέσω Διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες πάνω από χίλιες υπογραφές ζητώντας να μπει λουκέτο στο νυκτερινό κέντρο.

«Ο κόσμος πάει στα νυχτερινά κέντρα για να περάσει καλά, να πιει ένα ποτό με φίλους, να χορέψει. Ένα τέτοιο περιβάλλον δεν ενδείκνυται για την παρουσία οποιουδήποτε ζώου», ανέφεραν στη σχετική αίτηση.

Η αστυνομία διέταξε έρευνα για το συμβάν, ενώ οι Αρχές του Miami Beach την άδεια λειτουργίας του κλαμπ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν ούτε θαμώνες, αλλά ούτε και το άλογο.