09 Μαρτίου 2018

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙ! Καμμένος: Στην Τουρκία έχουμε ομήρους

«Στην Τουρκία έχουμε δύο Έλληνες ομήρους» δήλωσε την Παρασκευή από το Βουκουρέστι ο Πάνος Καμμένος, την ίδια ώρα που τα κυβερνητικά και τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -και προσωπικά ο πρωθυπουργός- προσπαθούν να κρατήσει χαμηλούς τόνους.


Μετά τη συνάντηση που είχε με το ρουμάνο ομόλογό του, ο υπουργός Άμυνας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό».

«Ζητώ την υποστήριξη του ρουμάνου υπουργού Άμυνας για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία, και την υποστήριξή του για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Για αδιαφορία όσον αφορά την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κατηγορεί τον πρωθυπουργό η Νέα Δημοκρατία δια της εκπροσώπου Τύπου Μαρία Σπυράκη.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Φίλης επέμεινε και την Παρασκευή στη θέση του ότι το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ναι μεν είναι σοβαρό, αλλά δεν είναι το μείζον. Παράλληλα, υποστήριξε πως καλώς πράττει ο πρωθυπουργός που δεν τηλεφωνεί για το θέμα στον τούρκο πρόεδρο, καθώς υποστήριξε ότι «αν υπάρξει τηλεφώνημα χωρίς να έρθει λύση, θα έχουμε μείζονα κρίση».


Στο μεταξύ, απάνθρωπες χαρακτήρισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη στον ΣΚΑΪ ότι είναι «πολύ σημαντικό, αλλά όχι μείζον» το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Από πλευράς του, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι δεν θα έλεγε έτσι ό,τι είπε ο κ. Φίλης, προέκρινε όμως την πορεία της οικονομίας ως το μείζον ζήτημα, λέγοντας ότι τα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

«Προφανώς είναι μείζον» το θέμα των δύο στρατιωτικών επισήμανε στον σταθμό μας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/368553/to-maximou-hamilonei-tonous-alla-o-kammenos-stin-tourkia-ehoume-omirous-/