17 Μαρτίου 2018

Η κρυφή επίσκεψη Σαββίδη και Μελισσανίδη στο Μαξίμου

Λίγες ημέρες πριν τα γεγονότα στην Τούμπα

Τ ο µεσηµέρι της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου παρατηρείται µεγάλη κινητικότητα πέριξ του Μεγάρου Μαξίµου. Οι προετοιµασίες καταδεικνύουν πως κάποιος υψηλός καλεσµένος θα διαβεί τις πόρτες, παρότι στο ηµερήσιο πρόγραµµα του πρωθυπουργού δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι προγραµµατισµένο.

Λίγο πριν από τις 3, όχι από την κεντρική πύλη της Ηρώδου Αττικού αλλά από την πλαϊνή είσοδο,  εισέρχονται µε µικρή χρονική διαφορά αλλά και µε άκρα µυστικότητα, οι επιχειρηµατίες Ιβάν Σαββίδης και ∆ηµήτρης Μελισσανίδης!

Οι αιφνιδιασµένοι υπάλληλοι του Μεγάρου Μαξίµου τούς βλέπουν να κατευθύνονται στο γραφείο όπου ήταν εγκατεστηµένοι παλαιότερα ο ∆ηµήτρης Σταµάτης και ο Νίκος Παππάς και που τώρα ανήκει στον Αλέκο Φλαµπουράρη.

Αντιλαµβάνονται πως δεν υπάρχει συνάντηση µε τον πρωθυπουργό, αλλά µε τον άνθρωπο στον οποίο ο κ. Τσίπρας αναθέτει συχνά-πυκνά κάποιες από τις πιο κρίσιµες και «λεπτές» αποστολές. Εν προκειµένω, ο κ. Φλαµπουράρης έχει αναλάβει να γεφυρώσει το χάσµα που χωρίζει δύο από τους πιο εκλεκτούς επιχειρηµατίες της κυβέρνησης.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/krifi-episkepsi-savvidi-ke-melissanidi-sto-maximou