09 Μαρτίου 2018

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις: Εμφανίστηκε ο Καμμένος μετά από κράξιμο Κικίλια

Μία αιχμηρή ανάρτηση για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με αφορμή δηλώσεις του για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, έκανε στο twitter ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.


Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής: «Καμμένος: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται ΟΜΗΡΟΙ σε τουρκικές φυλακές. Τι λέει γι αυτό ο Τσίπρας; Ο Κοτζιάς; Πάλι δύο γραμμές, όπως στο Σκοπιανό; Σκέφτεται κανείς τις οικογένειες των παιδιών; Το φρόνημα του Στρατού μας; Σοβαρότης μηδέν...».



Καμμένος: Ντροπή σου...

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε στο αιχμηρό tweet του Βασίλη Κικίλια για την παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.
Συγκεκριμένα, ο Π. Καμμένος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Ντροπή σου...».

Άδ. Γεωργιάδης: Επανεμφανίστηκε ο εξαφανισμένος υπουργός

Μετά από την απάντηση Καμμένου στον Κικίλια, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter απάντησε: «εμφανίστηκε ο εξαφανισμένος Υπουργός Εθνικής Αμύνης για να υβρίσει τον Β. Κικίλια. 'Αλλαζε τις στολές σαν τα πουκάμισα για να μας δείξει πόσο ετοιμοπόλεμος ήταν και τώρα... και έχει και μούτρα να μιλάει αντί να ζητάει από όλους συγγνώμη» και κοινοποίησε και την απάντηση του κ. Κικίλια.

Δείτε τις αναρτήσεις: