Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ! Ο Κατρούγκαλος «αδειάζει» τον Καμμένο: Δεν προκύπτει θέμα ομηρίας των Ελλήνων στρατιωτικώνΟ αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος «άδειασε» τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, για τον χαρακτηρισμό «όμηροι» που έδωσε στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται κρατούμενοι στις τουρκικές φυλακές.


Ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ανέφερε ότι κάθε πολιτικός χρησιμοποιεί εκφράσεις ανάλογα με το ύφος του και ότι για τον ίδιον δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή η  «ιδιότητα» της ομηρίας για τους δύο Ελληνες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος:

«Υπάρχει μια διαφορά στις εκφράσεις που χρησιμοποιεί κάθε πολιτικός ανάλογα με το προσωπικό του ύφος. Αυτό συμβαίνει άλλωστε και μεταξύ πολιτικών που βρίσκονται στο ίδιο κόμμα.

Εγώ χρησιμοποιώ τις εκφράσεις που πρέπει να χρησιμοποιούνται και σας λέω ότι πολλές φορές υπάρχει μια  διαφοροποίηση στο ύφος. Αυτή τη στιγμή είναι κρατούμενοι και περιμένουν να δικαστούν. Η δική μου άποψη είναι ότι μέχρι στιγμής στη συγκεκριμένη περίπτωση των Ελλήνων δεν προκύπτει το θέμα της ομηρίας, ακριβώς επειδή περιμένουν να δικαστούν.

Ο χρόνος που έχει περάσει δεν είναι τέτοιος ώστε να έχει ξεπεραστεί το όριο της δίκαιης δίκης και ακριβώς σε αυτό το επίπεδο η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να βοηθήσουμε την Τουρκία να αναδείξει το επεισόδιο σε μείζον  διπλωματικό γεγονός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου