12 Μαρτίου 2018

Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Ορισμένοι από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ διέπονται από το σύνδρομο της καρδάρας

«Ορισμένοι από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ διέπονται από το σύνδρομο της καρδάρας».

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», για τα χθεσινά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας.


«Κατά τη γνώμη μου πληρώνουμε το βαρύ τίμημα -και αυτό είναι μία αυθαίρετη τοποθέτηση αρχής, ανεξάρτητη από το χθεσινό θλιβερό επεισόδιο- το βαρύ τίμημα της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση, ο κ. Μηταφίδης σημείωσε:

«Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, κάτω από αυτές τις συνθήκες, η μάχη πάντως δίνεται και σε κυβερνητικό επίπεδο και περιμένουμε και τις σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις».

Ο κ. Μηταφίδης είπε ακόμη πως η χθεσινή στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ «τιμά την ιστορική αυτή ομάδα», αναφέρθηκε στις «σχέσεις ζωής» που έχει ο ίδιος με αυτόν τον χώρο ως κάτοικος της Τούμπας αλλά κι έχοντας παίξει στα «τσικό» του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για τα χθεσινά γεγονότα που «προσβάλλουν την ιστορία του ΠΑΟΚ».

«Δεν πρέπει να εφαρμόζουμε τη φασιστική αρχή -και επιμένω σε αυτό- της συλλογικής ευθύνης. Να την πληρώνουν οι ομάδες. Να τιμωρούμε πράξεις απαράδεκτες, μεμονωμένες, όπως έγινε και την περασμένη φορά με αυτό τον τύπο που πέταξε το ρολό χαρτί», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως «οι ενέργειες είναι συγκεκριμένες και πρέπει να αφορούν συγκεκριμένους και να μην παίρνουν 'μπάλα' όλο αυτό τον κόσμο, ο οποίος πονάει για αυτή την υπόθεση».