09 Μαρτίου 2018

ΠΑΛΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ; Βίντεο: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν «κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής», λέει ο Δημήτρης Πουλικάκος

«Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της, όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», είπε ο γνωστός μουσικός

Με σχόλια που σίγουρα θα προκαλέσουν, ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός, Δημήτρης Πουλικάκος, μίλησε για τον Μέγα Αλέξανδρο, τον οποίο αποκάλεσε «χιπστεράκι της εποχής» και παράλληλα ξεδίπλωσε τις απόψεις του για τον Μίκη Θεοδωράκη, το συλλαλητήριο υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και την κάνναβη.


«Ο Μέγας Αλέξανδρος κατά κάποιο τρόπο βοήθησε στο να καταστραφεί η Ελλάδα. Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής» είπε ο Δημήτρης Πουλικάκος και συνέχισε: «Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της, όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Τα ψάρια του Αιγαίου τα ψαρεύουν και οι μεν και οι δε».

Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Μίκης Θεοδωράκης. «Αυτό με τον Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο ήταν άθλιο. Είναι εμπρηστικά αυτά που λέει» υποστήριξε ο Δημήτρης Πουλικάκος.
Όσο για την κάνναβη ο Δημήτρης Πουλικάκος είπε:

«Πρέπει να νομιμοποιηθεί η χρήση και της φαρμακευτικής κάνναβης και της ψυχαγωγικής. Έχει πεθάνει ποτέ κανένας από χασίς, από φούντα»;