05 Μαρτίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ! ΟΣΦΠ: «Ολοκληρώθηκε το έγκλημα, έδωσαν το πρωτάθλημα εκεί που ήθελαν»

Απένειμε το Πρωτάθλημα στην ΑΕΚ ο ΟΣΦΠ αφού προηγουμένως ήρθε στην Τούμπα για να μην παίξει τον αγώνα και να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ... οπότε η κλάψα δεν αγγίζει κανέναν 

Οι «ερυθρόλευκοι» με επίσημη τοποθέτησή τους αναφέρθηκαν στο πέναλτι-φάντασμα [ΔΕ: Για το άλλο του Ρομαό στον Δώνη που δεν έδωσε ο διαιτητής μούγγα, όπως και για το ότι δεν κερδίσατε τον διαλυμένο ΠΑΟ που έπαιζε μισή ωρα με 10] που έδωσε ο Ευαγγέλου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πλέον ότι όλη η Ελλάδα γνωρίζει το παιχνίδι των «εξυγιαντών» εις βάρος του Ολυμπιακού.

Ο Ευαγγέλου έκλεψε από τον Θρύλο τη νίκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μετατρέποντας σε πέναλτι το μαρκάρισμα του Ενγκελς στον Ινσούα, το οποίο έγινε ξεκάθαρα έξω από την περιοχή.

Η απόφαση του ρέφερι προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι με επίσημη τοποθέτησή τους, έκαναν λόγο για πέναλτι-φάντασμα, αλλά και για ένα έγκλημα που ολοκληρώθηκε στο αποψινό παιχνίδι.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στο γκολ-φάουλ που έβαλε η ΑΕΚ στο πρόσφατο παιχνίδι που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι οι «εξυγιαντές» έκαναν την απονομή τουπρωταθλήματος στην ομάδα που ήθελαν.

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Ολυμπιακού:

«Εκαναν την απονομή και έδωσαν το πρωτάθλημα εκεί που ήθελαν. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο τελευταίο λεπτό επιθετικό φάουλ έγινε γκολ από τον Παπαπέτρου και την “εξυγίανση”. Απόψε το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Με ένα πέναλτι φάντασμα έξω από την περιοχή, ο Ευαγγέλου και οι εξυγιαντές έκαναν απονομή. Αν δεν συνέβαινε σε αυτό το παιχνίδι θα γινόταν σε ένα επόμενο. Το γνώριζε όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, το γνωρίζει πλέον όλη η Ελλάδα».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/osfp-oloklirothike-to-egklima-edosan-to-protathlima-eki-pou-ithelan