09 Μαρτίου 2018

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωλοτούμπα - ΒΙΝΤΕΟ

"Όταν είσαι ο Πρωθυπουργός που έχεις δωρίσει την ελληνική λέξη κωλοτούμπα στο παγκόσμιο σύστημα, στην υφήλιο, η πρώτη λέξη από την εποχή του Θουκυδίδη, που έγινε παγκόσμια είναι η λέξη κωλοτούμπα λόγω Τσίπρα" δήλωσε αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο κανάλι Epsilon και την εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί".



"Τέτοια περιστατικά συνέβαιναν συχνά. Λύνονταν ούτε καν σε επίπεδο αρχηγών επιτελείων και λύνονταν εντός ωρών. Για εμάς είναι μείζον ότι δύο στρατιωτικοί είναι αιχμάλωτοι κ. Φίλη" τόνισε αναφερόμενος στη σύλληψη των δύο στρατιωτικών.

"Το ζήτημα δεν είναι στρατιωτικό είναι πολιτικό" συμπλήρωσε.

"Όταν επιλέγεις για Πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που είναι αμόρφωτος και αστοιχείωτος, προφανώς θα εισπράξεις τα επίχειρα. Αν θεωρούμε μορφωμένο έναν μηχανικό που είπε άλλαξα τελείως απόψεις, έκανα στροφή 360 μοιρών, το παίρνω πίσω. 360 μοίρες για να ξέρει ο κ. Τσίπρας δεν είναι η στροφή εξ ολοκλήρου, αυτή είναι η στροφή των 180 μοιρών, 360 μοίρες είναι μια πιό αγαπημένη του στροφή, ονομάζεται κωλοτούμπα. Η κωλοτούμπα είναι 360 μοίρες, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής" ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο: